1. Home »
  2. Loto »
  3. Lucky 6 de la Netbet – Acum poți paria online pe loterii virtuale!

Lucky 6 de la Netbet – Acum poți paria online pe loterii virtuale!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-06 09:10:00

image Lucky 6 de la Netbet – Acum poți paria online pe loterii virtuale!

Joacă acum online la Lucky 6 de la Netbet, loteria virtuală de tip 6/48 cu 35 de bile extrase pe care o găseai doar în agenții stradale! Acum îți poți încerca norocul la Lucky 6 direct din fața calculatorului! Descoperă strategii, sisteme și scheme de joc care îți pot mări șansele de câștig!

Pariază pe loteria virtuală Lucky 6 online la casa de pariuri pe internet Netbet!

NetBet
L1160651W000195
Încasează bonusul de 100% până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Ce este Lucky 6?

  2. Lucky 6 la Netbet

  3. Strategii de joc pentru Lucky 6


1. CE ESTE LUCKY 6?

Este foarte posibil să fi auzit de Lucky 6. Aceasta este o loterie virtuală care inițial putea fi găsită doar la case de pariuri stradale. Nu are același nume la toate agențiile, la unele fiind cunoscută ca Turbo 6, Besix, V-Bingo sau Get’s Six, dar în final este vorba de același principiu de joc : are loc câte o extragere la fiecare 4-5 minute, și sunt trase pe rând 35 de bile.

Poți juca bilete cu 6 sau mai multe numere, și câștigi ceva atunci când toate cele 6 numere alese de tine fac parte din cele 35 extrase. Cu cât ele sunt extrase mai repede, cu atât câștigul este mai mare. Dacă cele 6 numere de pe biletul tău sunt și primele 6 extrase, atunci câștigi o cotă de 10,000, dar dacă al 6-lea număr vine abia la a 35-a bilă, atunci primești doar o cotă de 1.00.

Avem și un articol detaliat care explică pe larg regulamentul jocului și pe care recomand să îl citești : https://pariurix.com/pariuri-loterii-virtuale.html.


2. LUCKY 6 LA NETBET

De când a intrat pe piața din România, Netbet (deschide cont acum) a fost una din agențiile online de top care s-a ridicat la nivelul concurenței la toate capitolele importante. De curând, ea nu se mai mulțumește doar cu atât, astfel încât a început să ”atace” inclusiv avantajele oferite de casele de pariuri stradale. După ce a introdus posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri direct din sucursale stradale prin agențiile Favbet și locațiile TopPay (detalii AICI), Netbet a dat o nouă lovitură introducând loteria virtuală Lucky 6 în ofertă.


Miza minimă

Opțiunea ”Lucky 6” este ușor de observat în meniul principal al site-ului Netbet. Ca alternativă, o poți accesa și din secțiunea Cazino. După ce dai click pe această opțiune vei fi redirecționat către o pagină unde poți vedea live extragerile, și de unde poți plasa pariurile dorite. Miza minimă este de 2RON pe bilet și 0.40RON / combinație. Asta înseamnă că dacă joci un bilet cu 7 numere, miza minimă pe acesta va fi de 2.80RON (7 combinații * 0.40).  Pe fiecare bilet poți adăuga între 6 și 10 numere, dar nu uita, vei câștiga doar cu combinații de 6 numere (sisteme 6/6, 6/7, 6/8, 6/9 sau 6/10).  Un bilet cu 10 numere va avea o miză minimă de 21RON.  


Opțiuni de pariere oferite

În afară de opțiunea clasică la care trebuie să ghicești numerele câștigătoare, Netbet pune la dispoziția clienților și alte tipuri de pariuri după cum urmează:

  • Culoare prima bilă – Bilele sunt împărțite pe 8 culori. De exemplu numerele 1, 9, 17, 25, 33 și 41 au toate culoarea roșie. Dacă în schimb pariezi pe culoarea albastră, va trebui ca primul număr să fie 3, 11, 19, 27, 35 sau 43.
  • Primul număr: par / impar – Poți paria dacă primul număr extras va fi unul par sau impar.
  • Par / Impar primele 5 numere – alege dacă vor fi mai multe numere pare sau impare între primele 5 extrase.
  • Primul număr: sub / peste 24.5 – pentru opțiunea ”sub” trebuie ca primul număr să fie între 1 și 24, iar pentru opțiunea ”peste” trebuie să iasă un număr egal sau mai mare cu 25.
  • Suma primelor 5 numere: sub / peste 122.5 – va fi suma lor mai mică sau mai mare de 122.5?

NetBet
L1160651W000195
Încasează bonusul de 100% până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

 

3. STRATEGII DE JOC PENTRU LUCKY 6

La prima secțiune am atașat un link de la articolul ”Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six?”. Acolo poți găsi inclusiv câteva sisteme, strategii și scheme de joc ce pot fi aplicate la orice loterie virtuală, inclusiv la Lucky6 de la Netbet (deschide cont acum). Tot acolo găsești și câteva sfaturi pentru a îți spori șansele de câștig. Nu are rost să le reiau, iar de aceea aici mă voi axa doar pe acele strategii ce pot fi aplicate doar la Netbet.

Având posibilitatea de a paria de acasă, marele avantaj este acela că poți miza pe fiecare extragere în parte, fără a rata vreuna din cauza unei cozi prea lungi la casă (așa cum s-ar putea întâmpla la o agenție stradală). Deci evident că primele tipuri de strategii care îmi vin în minte pentru situația dată sunt acelea unde modificăm mizele în funcție de rezultatele precedente, iar cele mai bune exemple sunt fără îndoială Martingale și Fibonacci.


Martingale

Merge practicată pe tipurile de pariuri unde cota oferită este aproape de 2.00 : ”Primul număr par / impar”, ”Primul număr: peste / sub 24.5”,  ”Par / Impar primele 5 numere” și ”Suma primelor 5 numere: peste / sub 122.5”.

De exemplu pariezi pe o extragere 5RON că primul număr extras va fi impar. Dacă iese un număr par, atunci pe următoarea extragere dublezi miza, și tot așa până câștigi. Apoi o iei de la capăt. Se pornește de la ideea că mai devreme sau mai tîrziu trebuie să vină și un număr impar, iar în momentul în care acest lucru se întâmplă vei recupera întreaga sumă pierdută și vei face și  ceva profit.

ATENȚIE ÎNSĂ! Martingale sună bine în teorie, dar în practică rare sunt situațiile când aceasta este o strategie profitabilă pe termen lung. Va aduce rezultate decente cel mult pe termen scurt. Detalii complete despre strategia Martingale poți găsi aici: https://pariurix.com/strategia-martingale.html.


Fibonacci

Fibonacci este o strategie similară cu Martingale, doar că aici creșterea mizei nu este la fel de bruscă, ea fiind conform șirului lui Fibonacci: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 etc (următorul număr din șir este egal cu suma precedentelor două numere). De regulă aceasta se practică pe cote mai mari, iar de aceea ar merge utilizată pe opțiunea ”culoare prima bilă”. De exemplu pariezi că prima bilă extrasă este roșie, jucând mize conform Fibonacci până când pariul iese.

Dar din nou, strategia nu va aduce rezultate ”minune”. De aceea fii foarte atent! Pentru mai multe informații recomand articolul: ”Sistem bazat pe Șirul Fibonacci - Strategii pariuri sportive”. Pentru o listă mai lungă de strategii de pariuri accesează acest articol oferit de PariuriX! De asemenea, vezi că în partea de jos a paginii Lucky 6 de la Netbet există și o serie de statistici care ar putea să îți fie de folos. 

Pariază pe loteria virtuală Lucky 6 online la casa de pariuri pe internet Netbet!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX