Lotto Austria Zahlen - Prin ce se caracterizează această loterie europeană?

2022-01-12 14:53:00 692 0

Austria este o țară superbă, care are foarte multe de oferit, nu doar pe plan turistic și economic, ci și când vine vorba de divertisment. Ea pune la dispoziția publicului din toată lumea mai multe loterii deosebite, una dintre ele purtând numele de Zahlen. 

Dacă ești curios ce specificații are, dar și unde poți plasa unul sau mai multe bilete la ea, din România, atunci parcurge cu atenție următoarele rânduri. De asemenea, este foarte important ca înainte să faci o investiție, oricât de mare sau mică ar fi ea, să îți asumi că ea poate să fie și pierdută. 

Jocurile de noroc implică foarte multă nesiguranță, deoarece rezultatele nu pot să fie prevăzute 100%, ci ele pot fi aproximate, pot fi ghicite. Așadar, gambling-ul trebuie tratat ca o activitate distractivă, plină de adrenalină, dar care este destinată timpului liber. El poate să îți aducă și câștiguri, dar nu sunt excluse absolut deloc pierderile. 

Deschide cont și pariază online pe Loto Austria Zahlen

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

 

Specificațiile loteriei Austria Zahlen

loto online bilete cu numere pe o masa

Dintre primele lucruri pe care trebuie să le știi despre o loterie, este numărul de evenimente, câte extrageri are un eveniment și în ce constă fiecare. Lotto Austria Zahlen implică extragerea aleatorie a doar 5 numere, din intervalul 1-90, care înseamnă șanse de 1 la 43,95 milioane, să obții Jackpot-ul.

Evenimentele au loc de trei ori pe săptămână, în fiecare Marți, Joi și Sâmbătă, la ora 19’00 sau 18’00, conform fusului orar al României. Din păcate, extragerile nu sunt transmise live la niciun operator de jocuri de noroc, așa că va fi nevoie să aștepți câteva minute până când vei putea să-ți verifici biletul. 

Un alt aspect destul de important este faptul că miza minimă pe care o poți plasa este de 1 RON. Atenție însă, spre deosebire de alte loterii, la Austria Zahlen premiul nu are o valoare garantată. În funcție de cazinoul unde îți vei depune biletul, cotele pot varia, destul de mult uneori. În România, pentru această loterie poți să plasezi tichete la Netbet, Fortuna, Casa Pariurilor sau Maxbet.


Tehnici de joc pe care le poți aplica la lotto Austria Zahlen

Un factor important de care trebuie să ții cont atunci când plasezi bilete la o loterie, este raportul dintre numărul de bile extrase și totalul bilelor din care se face selecția. Acesta este un detaliu care influențează considerabil șansele ca tu să nimerești fix acele numere alese aleatoriu.

Spre exemplu, există unele cazuri când raportul este de 12/24, 20/80 sau, ca în cazul de față, 5/90. Această discrepanță destul de mare scade șansele de a nimeri numerele selectate în mod special datorită numărului mare de posibile combinații.

Astfel, ideal este să faci un studiu al rezultatelor precedente și să vezi care au cele mai multe și cele mai puține șanse de a fi extrase. Pe un bilet poți plasa până la 15 numere, pe care să le pui în diverse sisteme. Încearcă să nu faci alegerile după ce simbolizează numerele pentru tine, ci pe baza unor statistici, probabilități, iar dacă crezi că îți sunt potrivite, chiar după scheme.

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Austria Zahlen

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi