1. Home »
  2. Loto »
  3. Loto UK - cum joci din România și cât poți câștiga

Loto UK - cum joci din România și cât poți câștiga

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:44:00

image Loto UK - cum joci din România și cât poți câștiga

Află din acest articol toate detaliile despre Loto UK - loteria Marii Britanii și cum poți juca în România, cu șansa de a câștiga premii foarte mari.

Chiar dacă loteriile naționale sunt destinate locuitorilor din fiecare țară în parte, casele de pariuri licențiate în România ne oferă șansa să participăm la extragerile din multe state ale lumii. Printre ele se numără și Loto UK.

Deschide cont și pariază pe Loto UK cu un bonus de până la 500RON!

Primele 5 bilete sunt GRATIS, fără risc - din partea casei!

Ce trebuie să știi despre Loto UK

UK Lotto sau Loto UK este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59). Marele premiu (categoria 1) este câștigat atunci când nimerești toate cele 6 numere extrase, iar premiile pot ajunge la sume foarte mari.

Loto UK are două extrageri săptămânale - miercurea și sâmbăta - acestea fiind programate la ora 22:00 (ora României).

Marele premiu la Loto UK este de minim 2 milioane de lire (miercurea) și 3,8 milioane de lire sterline (sâmbăta), iar atunci când nu e câștigat potul se reportează pentru următoarea extragere.

Cel mai mare premiu la Loto UK a fost de 66 de milioane de lire sterline și a fost câștigat în 2016 de doi jucători.

În prezent e greu să se mai ajungă la un astfel de pot, după o modificare în regulament: marele premiu poate fi reportat de maxim cinci ori, la a șasea extragere fiind obligatoriu ca marele premiu să fie acordat. Dacă nici la a șasea extragere nu e câștigat marele premiu, atunci acesta e alocat următoarelor categorii. Astfel, câștigătorii pot pune mâna pe o parte din Jackpot chiar și cu 5 numere câștigătoare. Chiar și cu această schimbare, marele premiu sare constant de 10 milioane de lire sterline.

Cum joci Loto UK legal în România

Pentru a intra în cursă la Loto UK trebuie să cumperi un bilet fizic de la agentiile din Marea Britanie, iar acest lucru nu este la îndemâna oriciu. Avem însă șansa să participăm online la fiecare extragere a loteriei din Marea Britanie, prin indermediul caselor de pariuri licențiate  din România.

SuperBet, Fortuna, NetBet sau Casa Pariurilor au în ofertă zeci de loterii de pe tot Globul, iar Loto UK nu face excepție.

Există avantaje și dezavantaje atunci când joci la o agenție, însă am identificat mai multe avantaje. Marele dezavantaj e faptul că nu concurezi cu șanse reale la Jackpot, însă jucând la o casă de pariuri poți ieși pe plus și cu un singur număr nimerit.

Când joci Loto UK la o casă de pariuri poți alege 1, 2, 3, 4 sau 5 numere și primești o cotă pentru fiecare variantă. De asemenea, poți alege mai multe numere pe bilet și să ceri din ele (1, 2, 3, 4 sau 5), urmând să plătești un bilet cu mai multe combinații.

Între casele de pariuri pot exista mici diferențe în ceea ce privește cotele oferite, dar îți poți face o idee:

  • Un număr nimerit la extragerea 6 din 59 Loto UK - cotă 9;
  • Două numere nimerite la extragerea 6 din 59 Loto UK -  cotă 105;
  • Trei numere nimerite la extragerea 6 din 59 Loto UK -  cotă 1400;
  • Patru numere nimerite la extragerea 6 din 59 Loto UK -  cotă 20000;
  • Cinci numere nimerite la extragerea 6 din 59 Loto UK -  cotă 320000;

Cât poți câștiga la Loto UK în România

Probabil ai observat că nu există și varianta de a alege 6 numere din 6 și acest lucru se explică prin faptul că ar trebui să primești o cotă astronomică, la care câștigul maxim oferit de casa de pariuri ar fi depășit și cu miza minimă. Este deci suficient să ghicești 5 numere din cele 6 extrase pentru a atinge câștigul maxim care la Superbet de exemplu este de 500.000 de lei.

Poți profita și de faptul că poți juca un singur număr, la o cotă de aproximativ 9, caz în care poți alege să mizezi mai mult.

La Fortuna, premiul maxim ce poate fi acordat la Loto UK e de 300.000 de lei.

Când joci online ai și avantajul că poți selecta mai multe extrageri simultan și să mizezi aceleași numere pe toate extragerile selectate.

Deschide cont și pariază pe Loto UK cu un bonus de până la 500RON!

Primele 5 bilete sunt GRATIS, fără risc - din partea casei!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX