1. Home »
 2. Loto »
 3. Loto Spania Bono - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Loto Spania Bono - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:46:00

image Loto Spania Bono - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Nu este un secret că loteriile internaționale sunt foarte căutate la casele de pariuri online din România. În topul preferințelor românilor se află în mare parte loterii de tip keno, însă există și câteva excepții. Una dintre acestea este loto Spania Bono 6/49, o loterie foarte similară cu cea oferită la noi de Loteria Română datorită faptului că se extrag 6 numere din 49. În cele ce urmează vom discuta despre tot ce ține de Spania Bono.

Pariază acum pe Loto Spania Bono cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

1. În ce constă loteria Spania Bono?

Bono Spania este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română. Asta înseamnă că dintr-un bol de 49 de bile se extrag 6 numere norocoase. Extragerile Loto Bono Spania au loc o singură dată în fiecare zi, la ora 22:30.


De ce să joc la Spania Bono Loto?

 • Dacă ești în căutarea unei loterii similare ca structură cu cea organizată de Loteria Română, atunci Spania Bono 6 din 49 este alegerea perfectă.
 • Are loc câte o extragere pe zi, ceea ce o face o loterie potrivită pentru aplicarea de strategii cu miză progresivă pentru cei care nu au timp să plaseze pariuri din 10 în 10 minute (așa cum ar fi necesar la o loterie de tipul keno).
 • Este o loterie potrivită pentru cei care speră să câștige sume mari de bani dintr-o singură lovitură, datorită cotelor mari pe care le au numerele extrase (ceea ce este normal în condițiile în care se extrag doar 6 numere dintr-un total de 49).

Pariază acum pe Spania Bono Loto cu un bonus de 210% până la 2,100RON!


2. Case de pariuri online recomandate pentru loto Spania Bono 6 din 49

Spania Loto Bono poate fi găsită în oferta oricărei case de pariuri stradală, dar și în oferta tuturor caselor de pariuri online care oferă pariuri pe loto. Noi sugerăm varianta a doua deoarece poți paria 24/7 din confortul casei tale, și te poți bucura și de bonusuri atractive pentru prima depunere. În acest moment noi recomandăm următoarele agenții online pentru pariuri pe Spania Bono, deși probabil mai sunt și altele. Însă cele menționate oferă cele mai bune servicii:

Case de pariuri recomandate cu loto

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON la verificare
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON la verificare + 150 RON la depunere - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

Unii vor spune că Bono Spania loto este neatractivă deoarece se extrag doar 6 numere din 49, ceea ce face ca fiecare număr corect să fie greu de prins. Însă dacă ești în căutarea de câștiguri realiste și nu speri neapărat să te îmbogățești peste noapte, atunci trebuie să știi că toate agențiile enumerate mai sus oferă posibilitatea de a adăuga până la 15 numere pe bilet! Evident că atunci vei avea șanse mai mari să nimerești ceva, deși este drept că și câștigurile vor fi mai mici. Poți paria și pe un singur număr la o cotă de 7.80, sau poți juca și alte variante care îi trec prin cap, agențiile online lăsând destul de multă libertate când vine vorba de personalizarea biletului loto.

 

Pariază pe Spania Bono la PublicWin

Dacă nu știi ce agenție de pariuri să alegi din lista de mai sus și ai nevoie de o recomandare, atunci noi îți propunem să joci pe Spania Bono la PublicWin din următoarele motive:

 • Beneficiezi de un bonus foarte atractiv la prima depunere de 210% până la 2,100RON (detalii aici)!
 • Depozitul minim este de doar 10RON, ceea ce înseamnă că poți juca aici și cu un buget mai mult decât redus
 • Poți depune și retrage inclusiv din agenții stradale, ceea ce înseamnă că nu îți trebuie neapărat un card de credit / debit pentru a juca
 • PublicWin are în ofertă toate extragerile loto Spania Bono, fără excepție.
 • Miza minimă pe loteria Bono Spania este de doar 1RON / bilet, indiferent de numărul de combinații conținute.
 • Poți verifica foarte ușor dacă ai câștigat (detalii mai jos)
 • PublicWin oferă extrageri pe foarte multe loterii internaționale, oferta fiind extrem de bogată.
 • Uneori PublicWin vine și cu diferite promoții pe loto, ce sunt valabile bineînțeles și pe loto Spania Bono.


Pe ce alte loterii merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
 • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
 • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
 • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

 

3. Rezultate loto Spania Bono și verificare bilet

Majoritatea agențiilor de pariuri online care oferă pariuri loto au o secțiune unde poți consulta rezultate ale extragerilor deja încheiate. Bineînțeles, în această secțiune vei găsi și rezultate Spania Bono. Procedura de a le căuta este simulară pentru toți operatorii, cu mici diferențe, după cum urmează:

 • Netbet loto Spania bono results – Intră pe netbet.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate anterioare din partea dreaptă, și caută Spania Bono.
 • Loto Spania Bono 6 49 rezultate la Casa Pariurilor – Intră pe casapariurilor.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate din submeniu, și caută loteria spaniolă.
 • Rezultate loto Spania Bono Superbet – Intră pe superbet.ro, accesează Rezultate din meniul principal de sus, selectează Loto, și caută loteria Spania Bono.
 • Rezultate Spania Bono Fortuna -  Intră pe efortuna.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate din partea dreaptă, și caută loto Spania Bono.
 • PublicWin Spania Bono results – din păcate nu au o secțiune de rezultate, dar dacă pariezi aici vei fi notificat atunci când câștigi sau pierzi.  Poți vedea pe publicwin.ro din Contul Meu – Pariurile mele – Loto rezultatele biletelor tale.
 • Rezultate Spania Bono Stanleybet – Intră pe site-ul Stanleybet, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate Anterioare din partea dreaptă, și caută loteria Spania Bono 6 din 49

Însă nu trebuie să consulți neapărat la Spania bono rezultate pentru a afla dacă ai câștigat sau nu. Fiecare agenție online ține un istoric al pariurilor tale pe care îl poți consulta pentru a vedea dacă un bilet a fost câștigător sau pierzător. De asemenea, unele agenții îți vor trimite notificări chiar direct pe telefonul mobil dacă ai aplicația lor instalată și ești logat pe cont de pe telefon.

Pariază acum pe Loto Spania Bono cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

4. Sfaturi, strategii și sisteme de câștig pe loto Spania Bono

Știu că mulți dintre voi sunt în căutarea celor mai bune strategii, sisteme și sfaturi cu care să își crească șansele de câștig la Loto Bono Spania. De aceea în cele ce urmează voi încerca să vin cu câteva recomandări în acest sens

Sfaturi de aplicat atunci când joci pe Spania Bono Loto

 • Încearcă să joci bilete realiste – la o loterie precum Spania Bono este ușor să te lași purtat de val deoarece cotele oferite sunt destul de mari. Dar și câștigurile sunt greu de obținut în condițiile în care se extrag doar 6 numere dintr-un total de 49. Așa că încearcă să joci bilete cât de cât realiste.
 • Pariază cât mai diversificat - Sunt mulți care susțin că pariind cât mai diversificat îți vei mări șansele de câștig. Asta înseamnă să alegi atât numere pare cât și impare, atât numere mici cât și mari etc. Într-un fel pot înțelege logica pentru că un bilet cu numerele  ”7, 16, 21, 29, 36, 45” pare mai realist decât unul cu numerele  ”1, 2, 3, 4, 5, 6” deși teoretic șansele de câștig sunt tot acelea. Dar bine, aici ar fi mult de discutat.
 • Profită de avantajele caselor de pariuri online – deoarece joci la o agenție de pariuri și nu direct la o loterie, poți juca orice sistem îți trece prin cap. Poți adăuga un singur număr de bilet, cum la fel de bine poți adăuga 15 numere pe bilet. Profită de acest avantaj pentru a personaliza biletul la loto Spania Bono după bunul plac, și de a îți crește implicit șansele de câștig.


Strategii și sisteme de câștig pe Loto Spania Bono

Datorită cotelor mari, pentru Loto Spania Bono recomand în primul rând o strategie cu miză variabilă în funcție de rezultatele precedente.

 Ai putea de exemplu să pariezi 10 unități (10u) pe un singur număr, la o cotă de 7.80. Dacă pariul este pierzător, atunci ziua următoare să crești miza la 12u. Dacă pierzi, mărești iar la 14u, 17u, 20u, 25u, 30u etc până câștigi, după care o iei de la capăt. Orice număr va ieși mai devreme sau mai târziu, iar atunci când iese vei compensa pierderile de pe pariurile precedente, și vei face și profit. Șirul exact de mize îl decizi tu în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, dar și în funcție de cât de mult vrei să te riști.

Nu recomand strategii precum Martingale, D’Alembert, Labouchere sau Fibonacci pentru că acelea sunt destinate pariurilor pe cotă 2.00 – 3.00, ceea ce la Loto Spania Bono nu este cazul.

Pentru mai multe detalii despre strategia cu miză progresivă menționată mai sus, dar și pentru alte strategii loto recomand articolul Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig

Pariază acum pe Bono Spania Loto cu un bonus de 210% până la 2,100RON!


Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX