Loto Danemarca 7/36 - Ce trebuie să știi înainte de a juca online la ea?

2022-02-10 11:22:00 609 0

La cazinourile online din România, distracția nu prea are limite, atât timp cât activitatea se desfășoară în siguranță și conform legislației în vigoare. Acest lucru se întâmplă predominant deoarece operatorii de jocuri de noroc virtuali au grijă ca membrii lor să aibă cât mai multe opțiuni, să fie pregătiți chiar și pentru cele mai selective persoane.

Poate loteria Danemarca 7/36 nu este atât de mediatizată, însă are fanii săi fideli. Acest lucru este evident datorită faptului că se află în portofoliile mai multor cazinouri de top. Ea are câteva caracteristici interesante, însă principala atracție o reprezintă fondul de premii colosal.

Află tot ce este important să știi despre Loto Danemarca 7/36, dar și care sunt principalii operatori care o au în portofoliu. Dacă îți desfășori activitatea legal și responsabil, vei avea parte de experiențe deosebite, dar și șansa de a te distra și câștiga fără să întâmpini situații neplăcute.

Deschide cont și pariază online pe Loto Danemarca 7 / 36

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA


Caracteristicile pe care le are loteria Danemarca 7/36

Pentru ca sfârșitul de săptămână să fie mai palpitant, loto Danemarca 7/36 are evenimentele în fiecare Sâmbătă. La cazinourile online din România ai libertatea de a plasa bilete inclusiv pentru mai multe evenimente viitoare, așa că nu va fi nevoie (neapărat) să îți faci selecțiile Vineri seară ori Sâmbătă dimineață, decât dacă asta vrei.

Evenimentele pentru loto Danemarca 7/36 au loc la ora 19’00, ora României, iar rezultatele sunt publicate online cât se poate de repede. Asta poate să însemne chiar și 20+ de minute, în funcție de cât de repede o să fie actualizat sistemul cazinoului. 

Pentru a obține un premiu la loto Danemarca 7/36 este nevoie să ai cel puțin 4 numere dintre cele trecute pe bilet. Un eveniment constă în două extrageri, una principală, în care sunt selectate aleatoriu cele 7 numere, dar și una secundară, unde este ales un număr bonus. 

Danemarca 7/36 este o loterie specială deoarece fondul premiilor sale este extrem de generos. Cel mare are o valoare minimă garantată de aproximativ 700.000 euro, însă s-a ajuns și până la suma de 3.000.000 euro. Asta se poate întâmpla oricând, deoarece dacă într-un eveniment au existat premii necâștigate, ele vor fi alocate următoarelor extrageri, până când cineva o să ghicească numerele potrivite.


Cazinourile online la care poți să îți încerci norocul la loto Danemarca 7/36

Deoarece este foarte generoasă cu participanții săi, loteria Danemarca 7/36 este regăsită în momentul de făță la mai mulți operatori din România. Pe lista celor mai populare opțiuni se află cazinourile Netbet, Fortuna, Casa Pariurilor, Superbet și Maxbet. Toate aceste agenții se află în topul preferințelor românilor datorită calității serviciilor, dar și pentru că aduc constant noi oportunități de distracție. 

Pentru a te hotărî la ce cazino dintre Casa Pariurilor, Maxbet, Netbet, Fortuna și Superbet vei plasa un bilet la loto Danemarca 7/36, trebuie să știi câte ceva despre agenții. Consultă recenziile noastre și în funcție de preferințele și nevoile pe care le ai, fă alegerea potrivită ție. 

Un factor de care ai putea să ții cont este legat chiar de loteria în sine. Dacă din punct de vedere al portofoliului, programului de fidelizare, al metodelor de plată și nu numai, ele au ieșit cam pe același loc, folosește-te chiar de secțiunea de loto. Intră pe pagina de Danemarca 7/36 și vezi ce opțiuni ai, precum:

 • Accesul la rezultatele precedente.
 • Sugestii de alegeri rapide (cele mai frecvente/rare, etc.).
 • Posibilitatea să adaugi “Numere Favorite”.
 • Cotele disponibile.
 • Tipurile de bilete (simplu, în sistem).

Lista poate să fie cu mult mai lungă, în funcție de ce anume te interesează de la un operator precum Fortuna, Superbet, Maxbet, Netbet sau Casa Pariurilor. Fă alegerea pe baza unor informații sigure, joacă responsabil și distrează-te din plin. Norocul va veni, însă la momentul potrivit!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
 • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
 • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
 • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Danemarca 7 / 36

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi