Cele mai populare 5 loterii din SUA la care să îți încerci norocul!

2022-02-10 10:49:44 503 0

Odată cu trecerea jocurilor de noroc în mediul online, accesul la cele mai noi și interesante titluri a devenit mult mai ușor. Pe lista beneficiilor se află multe alte avantaje, iar pentru pasionații de loterii, este faptul că acum pot plasa bilete la tot mai multe versiuni de lotto. 

Dacă vrei să ai o gamă cât mai vastă de oportunități de distracție și câștig, ia în considerare categoria de loterii americane din portofoliul operatorului Fortuna. Aici ai peste 30 de opțiuni, iar fiecare are alte caracteristici. Iată care sunt primele 5 loterii regionale americane pe care să le încerci, măcar o dată sau de două ori!

Pariază acum pe cele mai populare loterii americane cu un bonus atractiv pentru prima depunere!

Loteria americană Michigan 6/47 - joacă acum

Michigan 6/47 are loc în fiecare zi de Joi și de Duminică, în jurul orei 02’30, conform fusului orar din România. Aceasta are un format ce presupune extragerea a 6 numere din mulțimea 1-47. Valoarea minimă garantată pentru Jackpot este de 1 milion de dolari. Însă, ea poate să crească dacă premiul nu este obținut de niciun jucător la edițiile precedente. Pentru a te încadra într-o altă categorie de câștig este nevoie să ai pe bilet cel puțin 3 numere câștigătoare.


Loto Ohio Classic 6/49 - joacă acum

Ohio Classic 6/49 are evenimente de trei ori pe săptămână, în zilele de Marți, de Joi și de Duminică, la ora 02’05, ora României. Pentru a lua un premiu, este nevoie ca pe tichet să ai cel puțin 3 selecții corecte, iar șansele ca asta să se întâmple sunt de 1 la 54. Valoarea minimă a Jackpot-ului este de 1 milion de dolari, iar când nu este obținut de nimeni, se adună cu valoarea următorului eveniment până când este desemnat un câștigător.


Colorado 6/40 Lottery - joacă acum

Colorado 6/40 este o loterie cu totul aparte, deoarece valoare premiului poate să-ți crească exponențial. Când plasezi un tichet, acestuia îi va fi desemnat în mod aleatoriu un multiplicator, care este valabil dacă iei orice premiu. Singura excepție este Jackpot-ul, care este de minim 1 milion de dolari. Evenimentele au loc în zilele de Joi și Duminică, la ora 04’35, după fusul nostru orar. 


Lotto Wisconsin Badger 5/31 - joacă acum

Wisconsin Badger 5/31 are evenimente zilnic, la ora 04’59, după ora României. Un eveniment presupune o singură extragere, a 5 numere dintr-o mulțime de 31 de numere. Pentru a te încadra într-una dintre cele 5 categorii de premii este nevoie ca pe bilet să ai minim 2 numere ghicite, iar pentru asta, șansele sunt de 1 la 7. Valoarea Jackpot-ului este de cel puțin 10.000 dolari și poate să crească, dacă premiul nu este obținut de nimeni la una sau mai multe extrageri.


Pariuri Loto SUA Washington 6/49 - joacă acum

Washington 6/49 are un format asemănător cu cel al Loteriei Române, însă vine cu ceva diferențe majore. Evenimentele pentru Washington 6/49 au loc în fiecare Marți, Joi și Duminică, la ora 06’00, după fusul nostru orar. Valoarea minim garantată a Jackpot-ului este de 1 milion de dolari. Pentru a lua unul dintre cele 4 premii este nevoie să ghicești cel puțin 3 numere dintre cele 6 extrase.

Din câte poți observa, în mediul online ai parte de o diversitate mare, chiar dacă ești pasionat de loterii. Acestea sunt interesante pentru că au un regulament simplu, dar pun la “bătaie” câștiguri mari. Însă, pentru a le obține, ai nevoie de răbdare și noroc, de aceea este crucial să menții mereu un joc responsabil. 

La Fortuna vei găsi nu doar cele 5 loterii americane de mai sus, ci și multe alte versiuni, care vin cu alte specificații. Acest operator este licențiat de ONJN și a reușit să rămână în topul preferințelor românilor. Așadar, dacă nu ai deja cont, creează-ți un profil, verifică-l și bucură-te de pachetul de bun venit. Ulterior, poți să plasezi tichete loto la Fortuna, după cum consideri!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Pariază acum pe cele mai populare loterii americane cu un bonus atractiv pentru prima depunere!


Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi