1. Home »
 2. Loto »
 3. Loto Letonia Keno - strategii de joc și sfaturi de câștig

Loto Letonia Keno - strategii de joc și sfaturi de câștig

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:42:00

image Loto Letonia Keno - strategii de joc și sfaturi de câștig

Letonia Keno este una dintre cele mai populare loterii de tip keno în rândul jucătorilor din România, motiv pentru care am decis să dedic un articol întreg acesteia. În paragrafele următoare vom vedea care sunt particularitățile acestei loterii și unde putem plasa pariuri pe Loto Letonia, profitând și de pe urma unor oferte promoționale foarte atractive. În final vom prezenta și câteva strategii de joc și sfaturi utile de care să ții cont pentru a îți reduce pierderile și spori șansele de câștig.

Deschide cont și pariază online pe Loto Keno Letonia

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

 

1.În ce constă jocul de Letonia Keno și când au loc extrageri?

Imediat ce auzi de denumirea de ”keno” te duci inevitabil cu gândul la acele loterii unde se extrag foarte multe bile dintr-un număr și mai mare. Exact despre aste este vorba și aici, Letonia Keno fiind o loterie de tipul 20 / 62.  Deci dintr-o urnă de 62 de bile se extrag 20. Dă un CLICK AICI dacă vrei să afli mai multe informații generale despre loteriile de tip keno.

De pe teritoriul României putem juca la această loterie doar la case de pariuri (atât online cât și offline), care ne permit să jucăm orice sisteme dorim cu condiția ca un bilet să nu conțină mai mult de 15 numere, iar o combinație mai mult de 8. Asta înseamnă că poți juca sisteme de pariuri precum 8/15 sau 6/12, dar la fel de bine poți juca bilete simple, cu o singură variantă de câștig, care să conțină un număr, două, trei, sau câte vrei tu (maxim opt).

Zilnic au loc câte trei extrageri, la orele 11:30, 15:30 și 19:30. De aceea la unele agenții fiecare extragere are câte un nume propriu: ”Letonia Keno 1” (cea de la 11:30), ”Letonia Keno 2” (cea de la 15:30) și ”Letonia Keno 3” (cea de la 19:30).

 

2.Loto Letonia - agenții de pariuri sportive unde poți paria letonia keno tabla de joc cu numere de loterie

Toate agențiile de cartier din România oferă pariuri loto, iar toate din ele au inclusiv loteria din Letonia în ofertă. Noi recomandăm în schimb agențiile online pentru că nu trebuie să te deplasezi de fiecare dată când vrei să pui un bilet, plus că poți profita de pe urma a câtorva oferte promoționale care să te ajute să câștigi mai mult. Din păcate doar câteva case de pariuri pe internet oferă pariuri loto, iar doar una o considerăm suficient de bună pentru a merita să joci constant la ea. Dar nici nu cred că îți trebuie mai multe.

 • Netbet – depunere minimă de 20RON, miză minimă de 1RON / bilet,  oferă pariuri pe toate cele 3 extrageri, clienții noi primesc bonusuri de bun venit pe durata primelor 5 depuneri în limita a 1,500RON, primele 10 bilete pe loto sunt fără risc în limita a 50RON (5RON / bilet). Aceasta este agenția recomandată de noi pentru pariuri pe Loto Letonia, ți-am explicat mai jos de ce. Deschide cont acum!
 • Superbet – depunere minimă de 20RON, miză minimă de 1RON / bilet, oferă pariuri pe toate cele 3 extrageri, oferă un prim pariu fără risc de 50% în limita a 250RON. Nu sunt puțini cei care pariază pe Loto Letonia la Superbet. Deschide cont acum!
 • Casa Pariurilor – depunere minimă de 20-50RON în funcție de metoda te plată aleasă, miză minimă de 2RON / bilet, oferă pariuri pe toate cele 3 extrageri,bonus de bun venit de 100% în limita a 200RON, cu rulaj de doar 1x! Deschide cont acum!
 • Mozzartbetdepunere minimă de 45RON, miză minimă de 1RON / bilet, oferă pariuri pe toate cele 3 extrageri, nu are bonus de bun venit, platforma este cam instabilă.
 • PublicWindepunere minimă de 10 - 50RON, miză minimă la Letonia Keno este de 1RON / bilet, oferă pariuri pe toate cele 3 extrageri, clienții noi primesc un bonus de 100% până la 300RON.

 

De ce recomandăm utilizatorilor să joace la Netbet?

letonia keno bile de joc cu numere de loterie

 • Oferă cel mai atractiv bonus de bun venit (1,500RON pe durata primelor 5 depuneri) din rândul agențiilor care oferă pariuri pe Loto Letonia.
 • Este singura din agențiile de pe listă care vine cu promoții ocazionale la pariuri loto, una dintre ele fiind disponibilă tot timpul. Este vorba de oferta ”Pariuri Loto Asigurate”, prin care miza primelor 10 pariuri pierzătoare este rambursată integral sub formă de fonduri reale ce nu trebuiesc rulate! Rambursarea maximă este de 50RON.
 • Netbet are cea mai stabilă și performantă platformă de pariuri sportive din rândul agențiilor de pe listă, aspect important pentru pariorii care vor să joace și la pariuri sportive, și nu doar la pariuri pe loto.
 • Oferă unele dintre cele mai bune cote pe loteria letonă, cum de altfel oferă și pentru celelalte loterii internaționale din ofertă.
 • Oferă unelte ajutătoare pentru pariori cum ar fi posibilitatea de a vedea cele mai rare sau frecvente 5 numere, dar și cele mai frecvente perechi de numere (fie ele consecutive sau nu).

Deschide cont și pariază pe Loto Letonia cu un bonus de 1,500RON + primele 10 bilete sunt fără risc!

 

3.Rezultate Letonia Keno – cum verific dacă am câștigat?

letonia keno tabla de joc cu numere de loterie

 • Dacă ai jucat la o agenție de pariuri stradală, atunci vezi că biletul tău de pariuri are un cod de verificare pe care îl poți introduce pe site-ul agenției respective. Am prezentat procedura pentru cele mai importante agenții de cartier în ACEST ARTICOL.
 • Dacă ai jucat la o casă de pariuri online, atunci vezi că fiecare are o secțiune  ”Contul Meu”, unde mai departe găsești o secțiune ”Istoric pariuri”. Acolo poți vedea statusul pariurilor câștigătoare, pierzătoare sau aflate în desfășurare. De asemenea, balanța financiară a contului de pariuri este actualizată instant atunci când un bilet este declarat câștigător (dar poate dura câteva minute sau zeci de minute din momentul finalizării extragerii). În cazul celor de la Netbet.ro, dacă ai instalată aplicația de pariuri pentru IOS sau Android, vei primi automat notificări pe ecranul principal atunci când un bilet este decis.
 • Poți consulta rezultate Loto Letonia direct pe site-ul caselor de pariuri enumerate mai sus, acestea având o secțiune specială unde poți vedea lista de numere extrase de la fiecare joc. Tot la acestea poți vedea la Loto Letonia statistici de la extragerile precedente, cum ar fi numerele extrase cel mai des sau cel mai rar.

Deci este destul de ușor de consultat la Letonia Keno rezultate ale extragerilor anterioare, și de a vedea dacă ai câștigat sau nu. Dacă ai ajuns la acest articol căutând pe Google expresii precum ”Letonia Keno Live” sau  ”Loto Letonia Live”, atunci trebuie să știi că nu avem posibilitatea de a urmări live extragerile. Această facilitate este în schimb disponibilă la Netbet.ro pentru alte loterii precum Grecia Kino, Italia Keno, Italia Win For Life, Slovacia Keno și Multi Polonia.

 

4. Keno Letonia - strategii și sisteme de joc ce merită a fi încercate

Trebuie să înțelegi din start că nu există strategii sau sisteme de joc care să garanteze câștiguri sigure. Dacă existau, câștiga toată lumea și agențiile doar pierdeau bani. Dacă un site promite contra-cost un astfel de sistem, atunci să știi că este o simplă țeapă unde singurii care au de câștigat sunt cei care vând sistemul. Eu îți voi prezenta în schimb pe scurt câteva strategii / sisteme mai puțin spectaculoase, care au atât avantaje și dezavantaje, dar care aplicate corect te pot ajuta să îți sporești șansele de câștig pe termen lung. Pentru mai multe informații, ai link-uri către articole care te vor ajuta să aprofundezi respectivul subiect.

 

Strategii cu miză progresivă ce pot fi aplicate pe Letonia Keno

 • Martingale - este o strategie ce constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut.  Ai putea alege un număr (cotă 2.87) care nu a mai ieșit de mult și să îl pariezi în speranța că va fi extras la următoarea extragere. Dacă nu iese, pariezi din nou pe același număr, dar dublând miza, și tot așa. Atunci când în sfârșit numărul este extras, vei face profit indiferent de câte pariuri ai pierdut anterior. Ia însă în considerare faptul că o serie mai lungă de pariuri pierzătoare va ridica mult miza per pariu, așa că fii precaut! Aceasta este o strategie departe de a fi perfectă, dar ai putea să îi mai aduci anumite modificări pentru a o adapta stilului tău de joc.
 • Fibonacci – o recomand pentru pariuri pe numere Letonia atunci când pariezi pe un singur număr. Vei avea o cotă de 2.87, numai bună pentru a mări mizele conform șirului lui Fibonacci (miza următorului pariu este egală cu suma mizelor precedentelor două pariuri). De exemplu ai pariat 2RON pe numărul ”20” dar nu a ieșit. Următoarea extragere joci 3RON tot pe numărul ”20”. Dacă nici acum nu iese, miza următoare este de 5RON (3+2). Din nou vei face profit atunci când numărul în sfârșit este extras, și nici creșterea mizei nu mai este atât de spectaculoasă ca la Martingale.
 • Alte strategii cu miză progresivă – dacă dai click pe acest link, vei fi redirecționat către un ghid unde vei găsi strategii precum D’Alembert, Labouchere sau sistemul 1-3-2-6. Acestea au fost concepute inițial pentru casino sau pariuri sportive, dar pot fi adaptate fără probleme pentru pariuri loto.

 

Sisteme de joc destinate loteriilor de tip keno

 • Sistem bazat pe probabilități matematice – dacă dai click vei fi redirecționat către un articol despre loteria Polonia Multi, unde la punctul 3 am vorbit pe larg despre un sistem de joc ce poate fi utilizat fără probleme și pe Loto Letonia Keno. Nu îl reiau aici pentru că ar fi destul de mult de explicat, dar găsești acolo toate detaliile necesare.
 • Schemă loto cu 22 de numere – vei fi redirecționat către un articol despre Grecia Kino unde la punctul 3 am prezentat o schemă de joc destul de interesantă pe care am găsit-o pe un forum din străinătate, și cu care utilizatorii ei au avut rezultate destul de bine.
 • Schemă pentru Loto Letonia – acesta este un articol general despre pariuri pe loto, dar la capitolul 5.3 am prezentat o schemă loto ispre pentru Keno Letonia unde trebuie să creezi 3 grupe de numere și să încerci diferite combinații. Este foarte interesantă, merită să arunci un ochi.

 

5.Sfaturi utile pentru a crește șansele de câștig la Letonia Loto

letonia keno sfaturi pentru incepatori

Nu te aștepta la sfaturi prea spectaculoase, însă acestea te pot ajuta să reduci pierderile și să îți crești șansele de câștig pe termen lung.

 • Ai grijă mereu la cote – Nu toate casele de pariuri oferă aceleași cote la Loto Letonia. Poate la mize și cote mici nu se simte o mică diferență, dar când vorbim de câștiguri potențiale de mii sau zeci de mii de RON, ar fi bine să cauți cele mai bune cote. Părerea noastră este că acestea pot fi găsite la netbet.ro, dar poți  face propriile teste pentru sistemele care obișnuiești să le joci.
 • Joacă bilete realiste – mai bine un câștig mai mic, dar pe care să îl iei din când în când, decât câștiguri spectaculoase pe care nu le vei lua vreodată. Poate că 1-2RON jucați pe bilet nu îi simți prea mult, dar pe termen lung se strâng.
 • Încearcă să pariezi cât mai diversificat – specialiști în probabilități matematice recomandă să joci cât mai diversificat (atât numere mici cât și mari, atât pare cât și impare etc) pentru a îți mări șansele de câștig. Teoretic o combinație de tipul ”1, 2, 3, 4, 5, 6” are aceleași șanse de câștig precum una de tipul ”8, 13, 26, 35, 40, 53”, dar în practică parcă mai bine este să te riști pe a doua variantă nu? E mai aleatoare, așa cum sunt și extragerile loto.
 • Joacă responsabil – ca și jocurile de casino, extragerile loto sunt jocuri de noroc care pot crea dependență dacă nu ești atent. Joacă responsabil și nu ezita să apelezi la jocresponsabil.ro în caz de probleme (vezi aici cu ce se se ocupă acest program).

Deschide cont și joacă acum pe Letonia Keno cu un pariu fără risc de 500RON!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX