Loto Italia Keno - sfaturi și strategii de joc cu care să îți crești șansele de câștig

26,7k 1

Vezi cum poți paria online pe Loto Italia Keno cu un bonus de bun venit sub forma unui pariu fără risc de 500RON Tot aici îți prezentăm câteva strategii de joc și sfaturi utile care să te ajute să îți sporești șansele de câștig și să limitezi pierderile. Practic în acest articol îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre una dintre cele mai populare loterii din Italia! De asemenea, îți amintim că în secțiunea ”Pariuri pe loto”  avem articole complexe și despre alte loterii de top la nivel internațional, cum ar fi Grecia Kino, Polonia Multi sau Win For Life. Iar dacă ești în schimb pasionat de pariuri sportive, atunci trebuie să știi că secțiunea Resurse de pe PariuriX este plină de tutoriale și articole utile.

Pariază acum pe Keno Italia cu un pariu fără risc de 500RON!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc 100% până la 500RON - CLICK AICI
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON - CLICK AICI
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON - CLICK AICI

 

LOTO ITALIA KENO - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. În ce constă loteria Italia Keno și când au loc extrageri?
 2. Case de pariuri online la care poți paria pe Loto Italia
 3. Rezultate loto Italia 20 / 90 – cum verific dacă am câștigat?
 4. Strategii recomandate pentru Italia Keno
 5. Sfaturi utile pentru pariuri pe Italia Keno

 

1.În ce constă loteria Italia Keno și când au loc extrageri?

loto italia loterie la orice dispozitiv

Italia Keno este o loterie de tipul 20 / 90, ceea ce înseamnă că la fiecare extragere sunt extrase 20 de bile dintr-o urnă ce conține numere de la 1 la 90. Aceasta este o loterie foarte populară în rândul jucătorilor deoarece poți paria pe ea la orice oră din zi sau din noapte, extragerile având loc non-stop din 5 în 5 minute.

Numele oficial și complet al acestei loterii Italienești este de ”Italia Keno 10eLotto 20/90”, deși la unele agenții de pariuri poate fi găsită și sub denumiri mai simple. Și că tot veni vorba de agenții, trebuie menționat că de pe teritoriul țării putem juca la această loterie doar la case de pariuri, atât online cât și offline.

Asta înseamnă că putem juca orice sistem ne trece prin cap și orice mize vrem, câștigurile fiind direct proporționale cu probabilitatea matematică de succes. Mai trebuie menționat că majoritatea operatorilor oferă posibilitatea de a adăuga maxim 15 numere pe bilet, și de a juca combinații de maxim 8 numere. Deci sistemul maxim pe care îl putem juca este de 8/15, dar la fel de bine putem plasa pariuri pe un singur număr sau pe orice alt sistem vrem (3/4, 5/7, 6/6, 7/13 etc).

Dacă vrei să afli mai multe informații despre loteriile de tipul keno în general recomand articolul ”Keno online - reguli joc, tipuri de keno, strategii și sfaturi utile”, iar dacă vrei să înțelegi mai bine cu ce se mănâncă sistemele de pariuri și cum se calculează câștigurile pe bilete, ar trebui să accesezi ”Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

2.Case de pariuri online la care poți paria pe Loto Italia

Așa cum spuneam, poți paria pe această loterie italienească atât online cât și offline. Noi recomandăm agențiile de pe internet deoarece aici ai posibilitatea de a încasa bonusuri atractive pentru prima depunere, poți plasa pariuri inclusiv pe extragerile nocturne, și poți paria pe exact următoarea extragere imediat ce afli rezultatele actualei (adică instant, pentru că sunt agenții care transmit live numerele extrase). Acest ultim aspect știu că interesează în mod deosebit iubitorii de strategii cu mize progresive, despre care vom vorbi mai jos.

Există însă o problemă. Aproape toate agențiile stradale oferă pariuri loto, însă operatorii online care o fac sunt mult mai puțini la număr. Întâi voi spune care este casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com pentru pariuri pe loteria italiana, după care le voi enumera și pe restul.

 

Netbet – agenția recomandată pentru pariuri pe Loto Italia 20 / 90

loto italia pagina italia keno

Netbet.ro este în acest moment una dintre cele mai bune 5 case de pariuri pe internet din România datorită serviciilor de calitate oferite, atât la pariuri sportive cât și la alte tipuri de gambling. De asemenea, ea pune un accent deosebit pe pariurile pe loto, având în ofertă o gamă variată de loterii, printre care și Italia Keno, dar și alte loterii italienești precum Win For Life, SuperEnalotto sau Italia Nazionale, dar și loterii regionale precum cele din Torino, Bari, Milano, Genova, Venezia, Roma sau Napoli.

Clienții noi primesc un bonus de bun venit de 100% până la 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri (detalii aici), plus că miza primelor 10 bilete pierzătoare pe loto (orice loterii dorești) este rambursată integral în limita a 50RON (5RON / bilet). Deci practic nu ai cum să pierzi la început. Banii sunt înapoiați su formă de CASH, deci nu vorbim de vreun bonus ce trebuie rulat! La Netbet poți urmări live extragerile, astfel încât poți afla instant dacă ai câștigat sau nu! Aceasta este o facilitate unică în România!

Pariază acum pe Keno Italia cu un pariu fără risc de 500RON!

loto italia pariuri cu noroc

 

Alte case de pariuri pe care poți paria pe Italia Keno

 • Casa Pariurilor – miza minimă pe bilet este de 2RON, spre deosebire de Netbet unde este de 1RON, indiferent de numărul de combinații cuprinse de bilet. Nu este oferit vreun bonus de bun venit. Deschide cont acum!
 • Superbet – Miza minimă este de 1RON / bilet, iar aici putem vedea și statistici cum ar fi ”Numerele alese cel mai frecvent” sau ”Cele mai rare 5 numere”. Deschide cont acum!
 • Mozzartbet – Și această agenție oferă pariuri pe Loto Italia, dar nu aș recomanda-o în mod deosebit deoarece platforma online este cam instabilă.
 • PublicWin – Oferă o unealtă cu care poți genera aleatoriu numere pe care să pariezi, în cazul în care nu te simți inspirat. Miza minimă este de 1RON / bilet.

 

Agenții recomandate pentru pariuri sportive

Dacă ești interesat și de pariuri sportive, și nu doar de loto, atunci trebuie să știi că din punctul nostru de vedere cele mai bune case de pariuri licențiate sunt următoarele. Am trecut și bonusurile oferite la prima depunere (dar din acestea doar Netbet oferă pariuri online pe loto):

Case de pariuri recomandate
Unibet
Unibet
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON - CLICK AICI
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc 100% până la 500RON - CLICK AICI
Betfair
Betfair
Încasează bonusul Betfair de până la 500RON - CLICK AICI
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 110% până la 550RON fără rulaj
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON - CLICK AICI
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON - CLICK AICI
888Sport
888Sport
Pariezi 50RON la 888Sport, încasezi 150RON în freebet-uri
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON - CLICK AICI

 

3.Rezultate loto Italia 20 / 90 – cum verific dacă am câștigat?

Vrei să consulți lista de rezultate loto la Italia Keno 20 / 90 sau la alte tipuri de loterii? E simplu. În primul rând, dacă ai pariat online, atunci pe contul tău ai o secțiune ”Istoric Pariuri” unde poți vedea dacă biletele tale au fost câștigătoare sau nu. Balanța financiară este și ea actualizată automat atunci când ai câștigat. Dacă ai pariat offline, atunci trebuie să știi că biletul tău conține un cod virtual pe care poți să îl introduci pe site-ul agenției respective pentru a verifica statusul (câștigător / pierzător) – vezi aici cum.

De asemenea, fiecare casă de pariuri care oferă pariuri loto are pe site o secțiune intitulată ”Rezultate” unde poți vedea ce numere au fost extrase la toate loteriile din ofertă. Ia însă în considerare faptul că poate dura de la câteva minute până la câteva zeci de minute până când rezultatele sunt afișate, iar pariurile sunt plătite.

Cel mai rapid mod de a verifica rezultate Loto Italia este acela de a intra pe netbet.ro și de a urmări live extragerea. Este singura casă de pariuri online licențiată care oferă o astfel de facilitate, deci aici poți simți la maxim adrenalina ce vine inevitabil în momentul în care mai stai într-un singur număr pe bilet. Și nu uita, primele 10 bilete jucate la această agenție sunt fără risc! Consultă rezultate Italia Keno chiar acum!

loto italia keno cele mai extrase numere

 

4.Strategii recomandate pentru Italia Keno

Ținând cont că avem extrageri din 5 în 5 minute, și putem paria pe exact următoarea extragere după ce aflăm rezultatele la cea actuală, cele mai bune strategii par a fi cele cu miză progresivă de tipul Martingale sau Fibonacci. Alte strategii cu miză progresivă pot fi descoperite în ACEST GHID. Deși sunt destinate în special pariurilor sportive, acestea pot fi adaptate fără probleme pentru pariuri pe numere loto.

De exemplu pariezi că iese numărul 22, iar dacă nu a ieșit pariezi din nou pe același număr la următoarea extragere, dar crescând miza conform sistemului ales. Ai putea opta pentru un număr care nu a mai ieșit de multe extrageri, sau din contră, pe un număr „hot” care iese destul de des. Aici tu decizi care este cea mai bună abordare.

Mai cunosc o schemă de joc cu 22 de numere numai bună pentru loteriile de tipul keno, dar nu o prezint aici pentru că am vorbit pe larg despre ea în articolul ”Strategii și scheme loto la Grecia Kino”. Aceasta poate fi adaptată fără nici o problemă pe Italia Keno.  Tot în acel articol găsești și un sistem bazat pe probabilități matematice, care de asemenea poate fi folosit aici fără probleme.

Dacă cunoști și alte sisteme, strategii sau scheme de joc ce pot fi aplicate pe Italia Loto, te-aș ruga să dai un reply mai jos pentru ca și alți pariori să afle de existența lor.

 

5.Sfaturi utile pentru pariuri pe Italia Keno

Nu vei câștiga averi cu aceste sfaturi utile, dar ele te pot ajuta să reduci pierderile, să joci responsabil, și de ce nu, să fii mai profitabil pe termen lung.

 • Joacă acolo unde sunt cotele mai mari – vezi că nu toate agențiile oferă aceleași cote; la unele câștigi mai mult, la altele mai puțin. Iar pe termen lung acest aspect se simte. Din punctul nostru de vedere Netbet.ro oferă cele mai mari cote pe Italia Keno, dar ești liber să faci propriile teste sau experimente.
 • Joacă bilete realiste – mai bine să ai câștigul mai mic, dar realist, decât să joci bilete fanteziste care poate nu vor ieși vreodată. Poate zici că nu simți 2-3 RON pierduți, dar crede-mă că dacă faci un calcul pe termen lung, ajungi la sume mult mai consistente.
 • Nu cumpăra sisteme de pe net – vorbim de un joc de loto, deci care ține strict de noroc. Nici o strategie sau sistem din lumea asta nu poate garanta câștiguri sigure. Dacă un site îți promite așa ceva, atunci trebuie să știi că este o simplă țeapă prin care arunci bani aiurea pe fereastră!
 • Ai grijă la taxe - Dacă joci offline, vezi că la câștiguri de peste 66,750RON ai de plătit o taxă de 16%, față de 1% cât e la câștigurile sub această limită (detalii aici). Și online există un astfel de prag, doar că acolo poți retrage câștigurile în mai multe tranșe. La agenții stradale trebuie să scoți toți banii odată, așa că este mai bine să împarți miza pe mai multe bilete dacă depășești acest câștig potențial.
 • Joacă responsabil – Jocurile de loto, ca și cele de casino, sunt jocuri de noroc. Tratează-le ca pe o distracție, și nimic mai mult! Dacă te confrunți cu probleme de joc, apelează la jocresponsabil.ro, singurul program dedicat persoanelor cu probleme de joc din România (detalii aici).

Aplică acum aceste sfaturi utile și strategii de joc pe Loto Italia Keno la agenția de pariuri recomandată!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Discutii