Islanda 5/40 - Ce caracteristici are această loterie și unde poți plasa bilete la ea, din România?

2022-02-10 11:18:08 620 0

Pe cât de popular este jucatul la loterie, pe atât de multe opțiuni încep să fie disponibile pe platformele online de specialitate. Una dintre ele este Islanda 5/40, ale cărei evenimente au loc doar o dată pe săptămână. Ea este tot mai apreciată și la noi în țară, motiv pentru care începe să fie inclusă în portofoliile mai multor cazinouri online.

Dacă vrei să ai parte de o nouă provocare ce poate să vină cu premii extrem de generoase, citește acest articol în continuare. Vei afla mai multe detalii despre loteria Islanda 5/40, care este formatul său, dar și ce agenții o au în oferta de lotto. Toate aceste informații te vor ajuta să faci alegeri mai bune, pe baza unor date solide.

Deschide cont și pariază online pe Loto Islanda 5 / 40

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA


Ce trebuie să știi despre loto Islanda 5/40?

Am menționat câteva detalii despre loteria Islanda 5/40 mai sus, însă este timpul ca ea să aibă o prezentare completă. Aceasta are evenimentele în fiecare Sâmbătă, la ora 21’00, conform fusului orar din România. La fiecare extragere sunt selectate în mod complet aleatoriu, 6 numere, care sunt împărțite în două categorii - extragerea principală cu 5 numere dintr-un total de 40, plus extragerea secundară a unui singur număr.

Fondul premiilor variază de la eveniment la eveniment, el fiind dependent de câte bilete sunt plasate, dar și de câte persoane câștigă. Spre deosebire de alte loterii, la Islanda 5/40, se face o divizare aparte a bugetului total. Astfel, cel mai mic premiu va avea 8.5% din fond, în timp ce Jackpot-ul va fi de 57%. În total, există 5 categorii de câștiguri, ținându-se cont și de numărul bonus. 

Rezultatele unui eveniment sunt postate pe site-urile operatorilor parteneri în cel mai scurt timp posibil. Însă, uneori, asta poate să dureze și până la 20 de minute, ținând cont că este nevoie să fie reactualizat sistemul cazinoului virtual.


Cazinourile unde poți plasa tichete online pentru loteria Islanda 5/40

După cum spuneam, loto Islanda 5/40 începe să fie o alegere tot mai populară, iar din acest motiv, tot mai multe cazinouri au inclus-o în portofoliul lor. Pe lista operatorilor licențiați, de top, la care poți plasa un bilet la această loterie, se află Maxbet și Netbet, Superbet, Fortuna și Casa Pariurilor

Toate opțiunile pe care le ai sunt foarte bine cotate, motiv pentru care poate să fie destul de dificil să alegi o singură agenție. Însă, în procesul de selecție este bine să ai în vedere mai multe aspecte, precum pachetul de bun venit, portofoliul general sau pe nișa care-ți place, ori metodele de plată pe care ți le pune la dispoziție. 

Atât Netbet și Maxbet, cât și Fortuna, Casa Pariurilor și Superbet, au ajuns în topul preferințelor jucătorilor deoarece au servicii de calitate și pun accent pe seriozitate. Însă, este important să fie o alegere făcută pe baza nevoilor și preferințelor tale, nu doar a altor gambleri. 

Indiferent de ce cazino alegi, de ce numere treci pe biletul pentru Islanda 5/40, fii calculat pentru a investi moderat. Cazinourile Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor, Maxbet și Netbet sprijină jocul responsabil și au programe sau parteneriate în acest sens, pentru persoanele care au nevoie de îndrumare, din acest punct de vedere.

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să joc?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Islanda 5 / 40

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi