1. Home »
 2. Loto »
 3. Germania Keno - Ghid loto de la A la Z

Germania Keno - Ghid loto de la A la Z

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:42:00

image Germania Keno - Ghid loto de la A la Z

Germania Keno 20/70 este una din nenumăratele loterii pe care putem paria la agențiile licențiate în România. Aceasta este și foarte populară în rândul jucătorilor de la noi din țară. De aceea în cele ce urmează vom vorbi despre tot ce ține de loto Germania Keno, și vom prezenta inclusiv strategii și sisteme de câștig.

Pariază acum pe Germania Keno cu un bonus de 100% până la 500RON!

Primele 5 bilete loto sunt fără risc!

În ce constă Germania Keno?

Germania Keno este o loterie de tipul 20 / 70, ceea ce înseamnă că dintr-un pot de 70 de bile se extrag un total de 20. Ca și structură, ea este identică cu Finlanda Keno 20 / 70 și cu Franța Keno 20 / 70. Mai trebuie menționat că zilnic are loc câte o extragere la Germania Keno, întotdeauna la ora 20:10.


De ce să joc la Germania Keno Loto?

 • Este foarte ușor să pariezi pe această loterie. Toate casele de pariuri online care oferă pariuri loto, dar și cele stradale au în ofertă pariuri pe extragerile de la Germania Keno Loto.
 • Este ușor de aplicat strategii cu miză progresivă – deoarece are loc o singură extragere pe zi, înseamnă că ai timp mai mult decât suficient pentru a cunoaște rezultatele extragerii precedente înainte de a paria pe următoarea. Vom discuta despre asta mai în detaliu în ultima parte a articolului.
 • Poți juca orice sisteme îți trec prin cap – agențiile online permit să adaugi până la 15 numere pe bilet, și până la 8 în aceeași combinație. Astfel poți juca și pariuri simple pe un singur număr, dar și tot felul de sisteme precum 2/4 , 5/8, 6/12, 8/15 etc. Practic poți face orice fel de bilete vrei, la orice cote.

Pariază acum pe Germania Keno cu un bonus de 100% până la 500RON!

Primele 5 bilete loto sunt fără risc!


Cote Germania Keno

Dacă joci bilete simple, cu o singură variantă de câștig (adică toate numerele de pe bilet trebuie să iasă pentru ca biletul să fie câștigător), atunci vei beneficia de următoarele cote:

 • Pariu pe un singur număr – cotă 3.40
 • Pariu pe două numere – cotă 12.50
 • Pariu pe trei numere – cotă 47
 • Pariu pe patru numere – cotă 180
 • Pariu pe cinci numere – cotă 750
 • Pariu pe șase numere – cotă 3500
 • Pariu pe șapte numere – cotă 12500
 • Pariu pe opt numere – cotă 50000

 

Agenții unde poți plasa pariuri loto pe Germania Keno

Dacă vrei să joci la Germania Keno, sau la orice altă loterie internațională, atunci o poți face în legalitate doar la case de pariuri stradale, sau la agenții online licențiate ONJN. Loteria Română nu oferă posibilitatea de a juca la loterii din alte țări, iar site-urile internaționale de loto cu bilete online nu sunt legale la noi în țară. Așa că informează-te bine înainte de a juca la loto Germania Keno. În cele ce urmează poți vedea o listă cu cele mai bune 5 agenții de la noi din țară care oferă pariuri pe loteria germană:

Case de pariuri recomandate cu loto

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON la verificare
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON la verificare + 150 RON la depunere - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C


Pariază pe loto keno Germania la Netbet

Dacă nu știi ce agenție să alegi din cele recomandate de noi, atunci îți propunem noi una: Netbet. Să îți enumăr și câteva motive:

 • Poți beneficia de un pachet de bun venit foarte atractiv de 100% până la 500RON
 • Primele 5 bilete loto pe Keno Germania sunt fără risc, ceea ce înseamnă că primești miza înapoi dacă pierzi! Detalii aici
 • Uneori Netbet vine și cu alte promoții pe loto, ce sunt valabile inclusiv pe loto Germania Keno.
 • Netbet este singura casă de pariuri online din România care oferă video cu extragerile live. Deci poți urmări Germania Keno live la Netbet!
 • Netbet oferă cele mai multe metode de plată din România. Poți depune cu cardul, prin Skrill, Neteller, Paysafecard, Smith & Smith, Cash Card, transfer bancar normal, transfer bancar rapid și Trustly!
 • Depunerea minimă este de doar 20RON, iar miza minimă de doar 1RON. Deci poți paria pe loto keno Germania și cu un buget redus.
 • Poți verifica foarte ușor dacă biletul tău este câștigător (detalii mai jos)
 • Netbet oferă extrageri și pe multe alte loterii de tip keno și nu numai, oferta fiind foarte diversificată.

Pariază acum pe Germania Keno cu un bonus de 100% până la 500RON!

Primele 5 bilete loto sunt fără risc!


Germania Keno rezultate și verificare bilet

Majoritatea caselor de pariuri online care oferă pariuri loto au o secțiune unde poți consulta rezultate ale extragerilor deja încheiate. Bineînțeles, în această secțiune vei găsi și rezultate la Germania Keno. Procedura este una similară pentru toți operatorii, cu mici diferențe, după cum urmează:

 • Germania Keno rezultate la Netbet – Intră pe netbet.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate anterioare din partea dreaptă, și caută loteria dorită.
 • Keno Germania rezultate la Casa Pariurilor – Intră pe casapariurilor.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate din submeniu, și caută loteria germană.
 • Loto Germania Keno 20/70 rezultate Superbet – Intră pe superbet.ro, accesează Rezultate din meniul principal de sus, selectează Loto, și caută această loterie.
 • Loto Germania Keno rezultate Fortuna -  Intră pe efortuna.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate din partea dreaptă, și caută loto Germania Keno.
 • Germania Keno rezultate la Publicwin – din păcate nu au o secțiune de rezultate, dar dacă pariezi aici vei fi notificat atunci când câștigi sau pierzi.  Poți vedea pe publicwin.ro din Contul Meu – Pariurile mele – Loto rezultatele biletelor tale.
 • Keno Germania rezultate la Stanleybet – Intră pe site-ul Stanleybet, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate Anterioare din partea dreaptă, și caută loteria germană.

Însă există și un alt mod mai simplu pentru a afla dacă ai câștigat sau nu. Fiecare casă de pariuri online ține un istoric al pariurilor tale pe care îl poți consulta pentru a vedea dacă un bilet a fost câștigător sau pierzător. Dacă joci la Netbet sau Fortuna Bet și ți-ai instalat aplicația pentru mobil, vei primi notificări pe ecranul principal al telefonului atunci când biletul tău este câștigător sau pierzător.

 

Pe ce alte loterii merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Cehia Keno - are o structură destul de inedită și diferită față de celelalte loterii keno, fiind o loterie de tipul 12 / 60
 • Canada Atlantic Bucko - este o loterie canadiană de tipul 5/41, ca și structură fiind destul de asemănătoare cu Loto 5/40 organizată de Loteria Română
 • Slovacia Keno - este o loterie de tipul 20/80, ceea ce înseamnă că dintr-un total de 80 de numere sunt alese aleatoriu câte 20
 • Polonia Keno 20/70 - este una din principalele loterii poloneze, și una dintre cele mai apreciate din Europa.


Sfaturi, strategii și sisteme de câștig la Keno Germania

Vom încheia acest articol cu un set de sfaturi de aplicat atunci când joci la Keno Germania, dar și cu câteva strategii pe care le poți aplica. Însă nu uita, nici un sistem de joc nu îți garantează câștiguri sigure!

Sfaturi de aplicat atunci când joci pe Loto Germania Keno 20 / 70

 • Alocă un buget fix pentru această activitate – jocul de loto este unul ce ține 100% de noroc, și trebuie tratat ca atare. Alocă un buget lunar fix, care să nu depășească 10% din salariul lunar, și niciodată să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi. Un money management corect este mai mult decât vital pentru a putea avea rezultate bune pe termen lung.
 • Joacă bilete realiste – mai bine să ai câștigul mai mic, dar realist, decât să joci bilete cu câștiguri potențial babane, care însă nu vor ieși niciodată. Vei spune că nu simți câțiva lei pierduți zilnic, dar dacă faci un calcul pe un an de zile vei vedea că ajungi la niște sume foarte consistente.
 • Nu cumpăra sisteme loto de pe net – Toată lumea este în căutarea unui sistem minune pentru a câștiga mai ușor din pariurile loto. Din păcate astfel de sisteme nu există, iar dacă cineva îți promite așa ceva înseamnă că te minte. Dacă ar fi existat, de ce s-ar fi mai chinuit o persoană să îl vândă pe mărunțiș, când putea face el bani grei cu acel sistem? Plus că agențiile de pariuri le-ar fi combătut de mult.


Trei strategii de aplicat pe Loto Germania Keno

 • Fibonacci – este o strategie care se bazează pe pariuri de cotă 3.00+, ceea ce este perfect pentru pariurile pe un singur număr la loto Keno Germania. În ce constă aceasta? Să zicem că tu pariezi pe un număr, dar acesta nu iese. La următoarea extragere vei paria din nou pe același număr, și tot așa până ai un bilet câștigător. Mizele trebuiesc stabilite conform șirului Fibonacci, unde următorul număr este egal cu suma precedentelor două (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc). Atunci când câștigi, vei compensa pierderile anterioare și vei face și profit. Apoi o iei de la capăt cu miza inițială. Pentru detalii complete accesează articolul ”Sistem bazat pe Șirul Fibonacci”.
 • Sistem loto bazat pe probabilități matematice – este un sistem un pic mai complex, așa că nu voi vorbi despre el aici. Poți afla tot ce trebuie să știi despre acesta din articolul ”Grecia Kino: strategii și scheme loto de succes”. Deși sistemul era destinat inițial loteriei grecești, el poate fi aplicat fără probleme și pe Keno Germania Loto deoarece structura celor două loterii este destul de similară - 20/80 la greci și 20/70 la nemți. Trebuie adaptate un pic mizele, dar în rest procedura de joc este aceeași.
 • Schemă loto cu 22 de numere - și acesta este un sistem care a dat rezultate bune pentru mulți jucători și despre care am vorbit în același articol menționat mai sus. Poate fi aplicat fără probleme pe Germania Keno, așa că te invit să accesezi articolul și să afli în detaliu despre ce este vorba.

În general Germania Keno este o loterie foarte bună pentru strategii cu miză progresivă deoarece ai suficient timp între extrageri pentru a putea afla rezultatele precedente, și a stabili miza următoare. Dacă dorești să descoperi și alte strategii ce pot fi utilizate pe loto Germania Keno recomand articolul Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig.

Pariază acum pe Germania Keno cu un bonus de 100% până la 500RON!

Primele 5 bilete loto sunt fără risc!

 

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX