1. Home »
 2. Loto »
 3. Franța 5/49 - Ce trebuie să știi înainte să plasezi un bilet online?

Franța 5/49 - Ce trebuie să știi înainte să plasezi un bilet online?

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2023-08-22 14:01:00

image Franța 5/49 - Ce trebuie să știi înainte să plasezi un bilet online?

Aproape fiecare țară din lume are propria loterie națională, care, așa cum te-ai aștepta, variază ca format și periodicitate a evenimentelor. În cazul Franței, istoria acestui joc de noroc se întinde până în jurul anului 1505. Deși acesta a fost interzis pentru aproape două secole, în ziua de astăzi, loteria sa națională are un format de 5/49, ea având câteva caracteristici destul de interesante.

În primul rând, înainte de a plasa un bilet, este bine să știi care sunt specificațiile, dar și unde este mai avantajos să depui un tichet. În al doilea rând, este important să știi că această loterie este disponibilă la doar câțiva operatori de jocuri de noroc din România.

Deschide cont și pariază online pe Loto Franța 5/49

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

 

Caracteristici ale loteriei Franța 5/49

letonia keno bile de joc cu numere de loterie

Spre deosebire de loteria națională română, de 6/49, la Franța 5/49 vor fi extrase doar 5 numere din intervalul 1-49. Pe lângă acestea, mai este extras aleatoriu un număr bonus din intervalul 1-10. Din păcate, din România poți selecta doar numerele din extragerea principală, așa că va fi nevoie să îți concentrezi norocul doar pe 5 numere.

În fiecare săptămână sunt organizate mai multe evenimente, mai exact în fiecare Luni, Miercuri și Sâmbătă, la ora 21’00. Indiferent de operatorul de jocuri de noroc unde îți vei plasa biletul sau tichetele, va fi nevoie de câteva minute pentru a fi afișate rezultatele. Poate dura până la 20 de minute ca baza de date să fie actualizată. 

Această loterie este destul de simplă, fiind ideală pentru oricine dorește să își încerce periodic norocul, fără să aibă parte de tentația de a plasa bilete la fiecare câteva minute. De asemenea, este un plus faptul că există runde săptămânale, deoarece nu va fi nevoie nici să aștepți prea mult, nici prea puțin, pentru a verifica dacă ai ales numerele câștigătoare. 

Citește și: Loto Grecia Kino: strategii și scheme loto de succes

Unde poți plasa bilete pentru loteria Franța 5/49

Din România, ai posibilitatea de a plasa bilete la loto Franța 5/49 la mai multe agenții online, principalele fiind Maxbet, Netbet, Fortuna și Casa Pariurilor. Înainte de a face alegerea finală, este bine să ai în vedere mai multe specificații ale acestora, pentru a știi dacă merită sau nu, să îți încerci norocul la ele. 

Toate cele 4 cazinouri sunt licențiate de ONJN și oferă servicii de top, așa că poate fi dificil să alegi. Iată câteva criterii generale pe care să le ai în vedere:

 • Pachetul de bun venit și programul de fidelizare a membrilor deja existenți.
 • Portofoliul de jocuri de noroc, pentru categoria care te interesează.
 • Metodele de plată disponibile.
 • În ce constă serviciul Relații Clienți.

Odată ce știi toate datele, vezi ce cazino ți se pare mai avantajos, în funcție de preferințele pe care le ai. Dacă printre jocurile de noroc care îți plac cel mai mult se numără loteriile, atunci ține cont de:

 • Ce loterii are în oferta sa operatorul.
 • Care sunt cotele disponibile pentru loteriile tale preferate.
 • Dacă există posibilitatea să urmărești extragerile live.
 • Ce tipuri de bilete poți depune.
 • Dacă poți studia rezultatele precedente ale unei loterii, astfel încât să știi care sunt numerele cu cele mai mari și cu cele mai mici șanse de a ieși.
 • Prin ce se evidențiază cazinoul, la secțiunea de lotto.

După ce ai aplicat toate aceste filtre de selecție, va fi mai ușor să alegi un cazino unde să îți creezi cont. Atât Casa Pariurilor și Fortuna, cât și Netbet și Maxbet, au portofolii bogate și o gamă generoasă de cadouri. 

Citește și: Loto Polonia Multi 1 și 2 (20/80) - Cum să câștigi cu strategii și sfaturi în 2021!

Ce sisteme sau strategii poți aplica pentru loteria Franța 5/49

Loteriile sunt jocuri care se bazează exclusiv pe noroc, însă există câteva modalități prin care îți poți influența șansele de reușită. Ele sunt cel mai adesea sub forma unor tehnici pe care să le folosești, în funcție de cum consideri că îți este mai “comod”.

Spre exemplu, studiază rezultatele de la extragerile precedente și consultă statisticile pentru a știi care sunt numerele care au ieșit cel mai des, dar și cele care au ieșit cel mai rar. În funcție de cum consideri că îți sunt aliniate stelele, poți face pe bilet selecția grupului dorit.

Pe de altă parte, unii jucători aleg să își construiască tehnicile de joc împărțind totalul de numere în grupuri. La fel ca la ruletă, este bine să alegi numere din cât mai multe categorii, adică să ai numere pare și impare, numere mici și mari. Este extrem de rar ca toate numerele alese să fie doar pare sau doar impare, dar și doar mici sau doar mari. 

Indiferent de abordarea pe care vrei să o ai, joacă responsabil și modifică strategia sau sistemul, pentru a se potrivi loteriei alese de tine, dar și bugetului pe care-l ai disponibil.

Deschide cont și pariază online pe Loto Franța 5/49

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX