1. Home »
 2. Loto »
 3. Loto Franța Keno – rezultate, bonusuri și strategii de câștig

Loto Franța Keno – rezultate, bonusuri și strategii de câștig

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:43:00

image Loto Franța Keno – rezultate, bonusuri și strategii de câștig

Loteriile de tip Keno sunt foarte populare în rândul jucătorilor din România, iar Keno Franța nu este nici ea vreo excepție. De aceea în cele ce urmează vom vedea în ce constă acest joc de loto, unde putem juca de pe teritoriul țării noastre, cum putem consulta rezultatele extragerilor, ce bonusuri putem încasa pentru pariuri pe Loto Franța, dar și ce strategii de joc ne pot crește șansele de câștig.

Pariază acum pe Loto Franța cu un prim pariu fără risc de 500RON + primele 5 bilete sunt GRATIS, fără risc!


1.În ce constă jocul de Franța Keno și când au loc extrageri?

Franța Keno (cunoscut ca ”Loto France” prin alte țări) este un joc de loto de tipul 20 / 70, ceea ce înseamnă că dintr-o urnă de 70 de bile sunt extrase 20. Zilnic au loc două extrageri:

 • Loto Franța Keno 1 – ora 14.30 de luni până duminică
 • Franța Keno 2 – ora 21.30, de luni până duminică

Cu excepția orei de desfășurare, nu există nici o diferență între cele două jocuri. Din acest motiv le putem găsi la majoritatea caselor de pariuri sub același nume comun de ”Keno Franta 20 / 70”.

Pe teritoriul României putem juca la aceste loterii doar de la agenții de pariuri, nu și din sedii ale Loteriei Române. Din acest motiv avem posibilitatea de a juca orice mize vrem (începând de la 1-2 RON în funcție de agenție), pe orice combinații ne trec prin cap. De la pariuri pe un singur număr până la sisteme de 8/15; putem juca orice. Potențialele câștiguri sunt direct proporționale cu probabilitatea reală de succes, deci nu e ca la Loteria Română unde o mare parte din bani se duc la marele premiu, iar premiile celelalte sunt destul de modeste în raport cu șansele de câștig.

Dacă nu prea ai avut treabă cu pariurile sportive până acum și nu înțelegi prea bine care e treaba cu sisteme de pariuri și modul în care se calculează cotele / câștigurile pe bilet, atunci cel mai bine este să arunci un ochi peste articolul ”Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază”.

 

2.Unde putem juca pe Loto Franța cu un bonus de până la 1,500RON

Aproape orice casă de pariuri stradală, indiferent de operatorul de care aparține, oferă pariuri pe Franța Loto. De asemenea, găsim această loterie și la unii operatori online. Avantajul e că online poți juca rapid zeci de bilete pe toate loteriile care îți trec prin cap, fără a o mai stresa pe fata de la ghișeu cu ”cârnatul” tău de bilete de 1RON. Și e mai comod și pentru tine că poți juca din confortul casei tale la orice oră din zi sau din noapte vrei.

 

Pariuri pe Loto Franța la Netbet.ro

Casa de pariuri online Netbet are o secțiune specială unde poți găsi zeci de loterii de pe întreaga planetă, printre care și Keno Franța. Netbet.ro este singura agenție din România care oferă live, în timp real, rezultatele de la loterii extrem de populare precum Grecia Kino, Italia Keno, Win For Life, Slovacia Keno sau Multi Polonia. Găsim în ofertă și alte loterii precum Euro Millions, Ungaria Otoslotto sau Mega Millions. Pariorii au acces și la o unealtă prin care pot consulta cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente 5 numere, sau pot vedea perechi frecvente de numere  (fie ele consecutive sau nu).

Atracția principală rămâne totuși pachetul de bun venit. Clienții noi pot primi un bonus  pe durata primelor depuneri, bonus ce poate fi utilizat inclusiv la pariuri pe loto. Agenția are și o promoție specială prin care miza primelor 10 bilete pierzătoare pe loto (indiferent de extragerile pe care pariezi) este rambursată integral în limita a 5RON / bilet (deci 50RON total). Oricum știu că majoritatea joacă bilete loto pe mize de doar 1-2RON, așa că oferta este mai mult decât interesantă, mai ales că banii sunt rambursați cash, și nu sub formă de bonus! Deci pot fi retrași sau reutilizați în orice mod dorești.

Din toate aceste motive și nu numai, Netbet.ro este casa de pariuri online pe care o recomandăm pentru pariuri pe Loto Franța sau pe alte loterii internaționale.  

Pariază acum pe Loto Franța cu un prim pariu fără risc de 500RON!

 

Alte agenții online ce oferă pariuri pe Franța Loto

 • Superbet – depunere minimă de 20RON, miză minimă de 1RON / bilet, primul pariu este 50% fără risc în limita a 250RON. Cota pe un număr este de 3.30, pe un sistem 8/8 este de 46,500. Deschide cont acum!
 • Casa Pariurilor – depunere minimă de 20RON cu cardul și 50RON prin Skrill, miză minimă de 2RON / bilet, nu are bonus de bun venit. Cota pe un număr este de 3.30, pe un sistem 8/8 este de 46,250. Deschide cont acum!
 • Mozzartbet – depunere minimă de 45RON, miză minimă de 1RON / bilet, nu are bonus de bun venit. Cota pe un număr este de 3.25, pe un sistem 8/8 este de 45,000.
 • PublicWin – depunere minimă de 10RON din agenții proprii și 50RON cu cardul, miză minimă la Franța Keno este de 1RON / bilet, clienții noi primesc un bonus de 100% până la 300RON. Cota pe un număr este de 3.35, pe un sistem 8/8 este de 47,000.

 

Agenții online recomandate de PariuriX.com

Dintre acestea doar Netbet.ro oferă pariuri loto, dar dacă vrei să știi care sunt cele mai bune case de pariuri online licențiate din România, ai mai jos lista lor. Am trecut și bonusurile oferite pentru prima depunere.

 • Unibet.ro – pariu 100% fără risc până la 250RON
 • Netbet.ro – bonus de de 100% până la 1,550RON pe durata primelor 5 depuneri
 • Betano.ro – bonus de 100% până la 500RON
 • Betfair.ro – bonus de 50% până la 450RON
 • Fortuna.ro – pariu 100% fără risc până la 300RON

Pe ce alte loterii merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
 • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
 • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).

 

3.Rezultate Franța Keno – află rapid dacă ai câștigat

Nu poți urmări live extragerile, așa cum se întâmplă la Grecia Kino, Italia Keno sau Slovacia Keno. Dar pe de altă parte nici nu este necesar; dacă la acelea au loc extrageri la fiecare 5 – 15 minute, la Franța Keno avem doar două extrageri pe zi.  Deci ai tot timpul din lume pentru a afla rezultatele ultimei extrageri înainte de a paria pe următoarea.

De regulă rezultatele la Loto Franța sunt afișate în maximum 10 – 20 de minute din momentul extragerii, și pot fi consultate atât pe site-ul casei de pariuri la care ai jucat, cât și de pe site-uri de specialitate. Dă un search rapid pe Google de tipul ” loto franta keno 20 70 rezultate” sau ” rezultate loto franta keno” și vei găsi rapid site-uri care să ofere ce te interesează.

Biletele de pariuri jucate offline au un cod de verificare ce poate fi introdus pe site-ul agenției (vezi aici procedura exactă pentru cei mai importanți operatori stradali) pentru a vedea dacă ai câștigat sau nu. Iar dacă ai pariat online, vezi că în secțiunea ”Contul Meu” ai un ”Istoric pariuri” unde poți consulta statusul biletelor tale.

4.Strategii și sisteme de câștig pe Franța Keno

Vreau să îți propun câteva strategii de joc pentru Franța Keno, dar care pot fi adaptate și pentru alte loterii de tip keno.


Strategia bazată pe șirul lui Fibonacci

Este o strategie cu miză progresivă unde suma pariată trebuie modificată după fiecare pariu pierdut conform șirului lui Fibonacci. În acest șir, următorul număr este egal cu suma precedentelor 2 numere (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc). Această strategie se folosește în special pe cote de peste 3.00, ceea ce o face ideală pentru a fi utilizată la pariuri pe un singur număr pe Keno Franța, acestea având de fiecare dată o cotă de 3.30.


Exemplu :

Pariezi o unitate (care poate avea orice valoare) la Loto Franța pe numărul 20. Pariul este pierzător, așa că la următoarea extragere plasezi un nou pariu tot de 1 unitate. Pierzi din nou, așa că repeți procedura pe mize de 2u, 3u, 5u, 8u, pierzând de fiecare dată. Următorul pariu îl pui pe 13u (8+5), iar de data aceasta câștigi, luând 42.9u. Scăzând investiția (1+1+2+3+5+8+13), rămâi cu un profit de 9.9u deși ți-a ieșit un singur pariu din 7.

De fapt în orice moment ți-ar ieși pariul, tu vei face profit. Dar ai grijă! Dacă prinzi o serie lungă de pariuri pierzătoare, atunci s-ar putea ca miza să devină una destul de consistentă. Calculează din start să vezi câți pași îți permiți să acoperi cu acest sistem de joc. De asemenea, ai putea să îl adaptezi nevoilor tale pentru a îl face mai eficient.

Pentru mai multe detalii despre sistemul bazat pe șirul lui Fibonacci accesează ACEST ARTICOL, iar dacă vrei să descoperi și alte strategii cu miză progresivă ce merită încercate, recomand ACEST GHID. Aceste strategii au fost gândite pentru pariuri sportive și jocuri de cazino, dar pot fi adaptate fără probleme și pentru Franța Keno.

 

Sistem bazat pe probabilități matematice

Sunt multe persoane, printre care și matematicieni cunoscuți, care cred că dacă ținem cont de probabilități matematice ne putem crește șansele de câștig la Loto Franța. Ideea este să alegem numere cât mai aleatoare, dar care să respecte următoarele condiții:

 • Să alegem atât numere mari cât și mici - La o loterie de tipul 20 / 70, cum e Franța Keno, varianta cea mai probabilă este aceea de a avea 10 numere peste 35 și 10 sub 35. Evident că acest lucru nu se va întâmpla mereu, dar fiind situația cu cea mai ridicată probabilitate, atunci și noi ar trebui să tindem spre ea.
 • Să alegem atât numere pare cât și impare – Din 20 de numere alese, cea mai mare probabilitate este aceea de a ieși 10 numere pare și 10 impare. Din nou, deși vor fi extrem de dese momentele în care acest lucru nu se va întâmpla, e varianta cu cea mai mare probabilitate. Dacă jumătate din numere de pe bilet sunt pare, și cealaltă jumătate impare, atunci măcar teoretic nu creștem un pic șansele de câștig.
 • Numere ”fierbinți” sau ”reci”? – aici specialiștii se contrazic de secole. Unii spun că este bine să mergi pe numere ”reci”, care nu au mai ieșit de multe extrageri, pentru că astfel crește probabilitatea ca acestea să iasă în curând. Alții susțin fix contrariul, că ar trebui să ne axăm pe numere care sunt extrase frecvent. De data aceasta tu alegi în care variantă să crezi

 

Alte strategii recomandate

Dacă accesezi articolul ”Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig” vei găsi o gamă largă de sisteme de joc ce pot fi adaptate pentru loteria Franța Keno.

Recomand și articolul ” Strategii și scheme loto la Grecia Kino”, pentru că aici am prezentat atât o schemă loto cu 22 de numere, cât și un sistem bazat pe probabilități matematice, ambele putând fi folosite la orice loterie de tip keno!

Aplică chiar acum aceste strategii pe Loto Franța Keno la agenția recomandată!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX