1. Home »
 2. Loto »
 3. Finlanda Keno - cum și unde joc, rezultate, strategii și sfaturi de câștig

Finlanda Keno - cum și unde joc, rezultate, strategii și sfaturi de câștig

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:44:00

image Finlanda Keno - cum și unde joc, rezultate, strategii și sfaturi de câștig

Loteriile de tipul keno sunt foarte populare la noi în țară, motiv pentru care astăzi vom vorbi despre Finlanda Keno. Deși nu este la fel de jucată precum Grecia Kino sau Polonia Multi, ea ocupă un loc special în topul preferințelor jucătorilor români atunci când vine vorba de pariuri loto, și în special de pariuri pe extrageri de tip keno.

Pariază acum pe Finlanda Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON

 

În ce constă loteria Finlanda Keno?

Finlanda Keno este o loterie de tipul 20 / 70, ceea ce înseamnă că dintr-un pot de 70 de bile se extrag 20. Zilnic au loc trei extrageri după cum urmează:

 • Loto Finlanda 1 – are loc zilnic la ora 14:40
 • Finlanda Keno 2 – are loc zilnic la ora 20:40
 • Finlanda Keno 3 – are loc zilnic la ora 22:40

Numele exact poate diferi de la agenție la agenție. Unele adoptă denumiri diferite pentru cele trei loterii, în timp ce la altele vei găsi toate cele trei extrageri ale zilei sub aceeași denumire simplă de Finlanda Keno 20 / 70.

Pariază acum pe Loto Finlanda Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

De ce să joc la Finlanda keno loto?

 • Este ușor de aplicat strategii cu miză progresivă – au loc 3 extrageri pe zi cu timp suficient între ele, deci poți paria pe următoarea extragere Finlanda Keno cunoscând rezultatele de la precedenta. Vom discuta despre asta mai în detaliu în ultima parte a articolului.
 • Poți personaliza destul de mult biletul de joc – deoarece se extrag 20 de numere dintr-un total de 70 este destul de simplu să joci orice tip de bilet îți trece prin cap, de la pariuri pe un singur număr (cotă 3.40) la combinații ce pot conține chiar și sisteme de tipul 8 / 15. Poți astfel să faci atât bilete realiste, cu cote mici, cât și bilete cu cote babane.
 • Este foarte ușor să pariezi pe această loterie. Toate casele de pariuri online care oferă pariuri loto, dar și cele stradale au în ofertă pariuri pe toate cele 3 extrageri zilnice de la Loto Finlanda Keno.

 

Agenții unde poți plasa pariuri loto pe Keno Finlanda

Din România poți plasa în legalitate pariuri loto Finlanda Keno doar la agenții de pariuri stradale, și la case de pariuri online licențiate ONJN. Din operatorii online legali la noi în țară în 2024, mai puțin de o treime oferă pariuri loto. Mai jos poți vedea o listă cu cei mai buni dintre aceștia, dar și bonusurile oferite pentru prima depunere.

Case de pariuri recomandate cu loto

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON fără depunere
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON fără depunere + 250RON fără risc - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

La toate agențiile enumerate vei găsi în ofertă cele 3 extrageri zilnice pe Loto Finlanda Keno, miza minimă pornind de la doar 1RON / bilet. Am testat serviciile tuturor acestor operatori, și îți putem spune cu încredere că nu vei fi dezamăgit indiferent unde alegi să te joci.


Pariază pe Finlanda Keno la Publicwin

Dacă totuși nu știi la care din aceste case de pariuri online să deschizi cont, atunci noi îți vom oferi câteva motive pentru a juca la Publicwin:

 • Te așteaptă un bonus foarte atractiv la primul depozit de 210% până la 2,100RON (detalii aici)!
 • Depunerea minimă pornește de la doar 10RON, ceea ce înseamnă că poți paria pe loteria preferată chiar dacă nu ai un buget prea consistent.
 • Poți depune și retrage bani inclusiv din locații stradale proprii, deci nu îți trebuie un card de credit / debit pentru a putea juca
 • PublicWin are în ofertă toate extragerile loto Keno Finlanda, fără excepție.
 • Miza minimă pe loteria finlandeză este de doar 1RON / bilet, indiferent de numărul de combinații conținute.
 • Poți verifica foarte ușor dacă biletul tău este câștigător (detalii mai jos)
 • PublicWin oferă extrageri și pe multe alte loterii de tip keno și nu numai, oferta fiind foarte diversificată.
 • Uneori PublicWin vine și cu diferite promoții pe loto, ce sunt valabile și pe loto Finlanda Keno.

Pariază acum pe loteria finlandeză cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

Rezultate Finlanda Keno și verificare bilet

Poți consulta rezultate loto Finlanda Keno direct pe site-ul agenției online la care joci, majoritatea având o secțiune ce conține numerele extrase de la toate loteriile din ofertă din ultimele zile. La majoritatea dintre acestea va trebui să accesezi secțiunea de ”Loto” din meniul principal, și apoi să cauți butonul de ”Rezultate”. Pașii exacți pot diferi ușor de la agenție la agenție.

În orice caz site-urile tuturor agențiilor recomandate de noi au o interfață intuitivă, astfel încât din maxim câteva click-uri poți ajunge pe pagina dorită pentru a vizualiza o listă cu rezultate Finlanda Keno. Mai trebuie menționat că agențiile țin la Finlanda keno arhivă cu rezultatele tuturor extragerilor, așa că poți vedea ce numere au ieșit inclusiv la extrageri din urmă cu câteva săptămâni.

Însă nu trebuie să consulți neapărat la Finlanda keno rezultate pentru a afla dacă ai câștigat sau nu. Fiecare agenție online ține și un istoric al biletelor jucate pe care îl poți accesa oricând din ”Contul meu” – ”Istoric pariuri” pentru a vedea dacă un bilet a fost câștigător sau pierzător. De asemenea, unele case de pariuri îți vor trimite notificări direct pe telefonul mobil dacă ai aplicația lor instalată și ești logat pe cont.

 

Pe ce alte loterii merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Cehia Keno - are o structură destul de inedită și diferită față de celelalte loterii keno, fiind o loterie de tipul 12 / 60
 • Canada Atlantic Bucko - este o loterie canadiană de tipul 5/41, ca și structură fiind destul de asemănătoare cu Loto 5/40 organizată de Loteria Română
 • Slovacia Keno - este o loterie de tipul 20/80, ceea ce înseamnă că dintr-un total de 80 de numere sunt alese aleatoriu câte 20
 • Polonia Keno 20/70 - este una din principalele loterii poloneze, și una dintre cele mai apreciate din Europa.

 

Sfaturi, strategii și sisteme de câștig pe Keno Finlanda

Pariurile pe loto, spre deosebire de pariurile sportive, țin în mare parte de noroc. Chiar și așa, pot exista strategii și sisteme de joc pe care să le aplici în încercarea de a îți crește șansele de câștig. Sunt și sfaturi pe care le poți urma atunci când pariezi pe loto Keno Finlanda pentru a îți gestiona mai bine bugetul și pentru a fi mai eficient pe termen lung.


Sfaturi de aplicat atunci când pariezi pe Keno Finlanda

 • Alocă un buget fix pentru această activitate – jocul de loto este unul ce ține 100% de noroc, și trebuie tratat ca atare. Alocă un buget lunar fix, care să nu depășească 10% din salariul lunar, și niciodată să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi. Un money management corect este mai mult decât vital pentru a putea avea rezultate bune pe termen lung.
 • Joacă bilete realiste – mai bine să ai câștigul mai mic, dar realist, decât să joci bilete fanteziste care poate nu vor ieși niciodată. Ai putea spune că nu vei simți 2-3 RON pierduți, dar dacă faci un calcul pe termen lung, ajungi la valori destul de consistente.
 • Nu cumpăra sisteme loto de pe net – sună ca ceva ce nu ar mai trebui să mai spunem în 2024, însă încă sunt destui care pun botul la așa ceva. Sunt site-uri care promit sisteme pe Finlanda Keno sau pe alte loterii care să le garanteze câștiguri sigure, dar dacă chiar ar fi existat așa ceva, nu crezi că agențiile de pariuri le-ar fi combătut de mult? Sau de ce nu le-ar folosi direct cei care le vând pentru a face bani grei cu ele? Este evident că vorbim doar de simple țepe.


Trei strategii de aplicat pe Loto Finlanda Keno

 • Fibonacci – este o strategie care se bazează pe pariuri de cotă 3.00+, ceea ce este perfect pentru pariurile pe un singur număr la loto Keno Finlanda. În ce constă aceasta? Tu pui un pariu pe un număr, iar dacă acesta este pierzător atunci la următoarea extragere trebuie să pariezi din nou pe același număr. Mizele trebuiesc stabilite în funcție de șirul lui Fibonacci, unde următoarea valoare este egală cu suma precedentelor două (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34). Atunci când un pariu este câștigător, vei compensa pierderile precedente și vei face și profit, și va trebui să o iei de la capăt. Pentru detalii complete accesează articolul ”Sistem bazat pe Șirul Fibonacci”. Keno Finlanda este o loterie foarte bună în general pentru strategii cu miză progresivă deoarece este destul timp liber între extrageri pentru a putea afla rezultatele precedente și a stabili miza următoare.
 • Sistem loto bazat pe probabilități matematice – este un sistem un pic mai complex, așa că nu voi vorbi despre el aici. Poți afla tot ce trebuie să știi despre acesta din articolul ”Grecia Kino: strategii și scheme loto de succes”. Deși sistemul era destinat inițial loteriei grecești, el poate fi aplicat fără probleme și pe Keno Finlanda Loto deoarece structura celor două loterii este destul de similară - 20/80 la greci și 20/70 la finlandezi. Trebuie adaptate un pic mizele, dar în rest nu ar trebui să fie probleme.
 • Schemă loto cu 22 de numere - și acesta este un sistem care a dat rezultate bune pentru anumiți jucători și despre care am vorbit în același articol menționat mai sus. Poate fi aplicat fără probleme pe Finlanda Keno, așa că te invit să accesezi articolul și să afli în detaliu despre ce este vorba.

Dacă vrei să descoperi și alte strategii ce pot fi utilizate pe loto Keno Finlanda recomand articolul Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig.

Pariază acum pe Keno Finlanda cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX