Elveția 6/42 - Prezentarea unei loterii cu o vechime de peste 50 de ani

2022-01-12 14:52:00 787 0

Fiecare țară are jocurile sale tradiționale, care au fost transmise din generație în generație. Unele au o vechime de până la zeci sau chiar sute de ani, forma lor fiind mai mult sau mai puțin schimbată. Printre ele se află și unele jocuri de noroc, care au reușit să devină cunoscute în mai multe colțuri ale lumii.

Pe data de 10 ianuarie 1970 a avut loc primul eveniment al loteriei Elveția 6/42, care nu s-a prea schimbat de-a lungul anilor. Ea este una dintre cele mai populare în țara sa de origine, deoarece pune la bătaie premii foarte mari, cu valori de până la 50 milioane de euro. 

Află în continuarea articolului care sunt specificațiile sale, prin ce se remarcă și cum poți plasa un bilet din România. De asemenea, nu uita că indiferent la ce cazino alegi să îți desfășori activitatea, fie Netbet sau Fortuna, fie Maxbet sau Casa Pariurilor, este crucial să ai un joc responsabil. Gambling-ul ține doar de noroc, mai ales când este vorba de loterii, așa că nu risca mai mult decât îți permiți să și pierzi. 

Deschide cont și pariază online pe Loto Elveția 6 / 42

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

 

Ce este de știut despre lotto Elveția 6/42?

După cum spuneam, loteria Elveția 6/42 a apărut acum mai bine de 50 de ani, mai exact la începutul anului 1970. Evenimentele au loc doar în țara de origine, însă se pot plasa bilete din mai multe colțuri ale lumii. În România poți face asta la operatori precum Nebet, Fortuna, Casa Pariurilor și Maxbet.

Pentru loto Elveția 6/42 evenimentele au loc în fiecare Miercuri și Sâmbătă, la ora 18’00 sau la ora 20’00, conform fusului orar din România. Ora depinde atât de agenția pe care o alegi, cât și de planificarea evenimentului.

Un eveniment presupune două extrageri, una principală, a 6 numere din intervalul 1-42, dar și una secundară, a unui singur număr. Din păcate, în România se pot plasa bilete doar pentru extragerea principală. 

Pentru a avea un tichet câștigător este nevoie ca pe el să ai cel puțin 3 numere ghicite din totalul de 6, iar șansa de a avea o astfel de combinație este de 1 la 44. Pentru a obține Jackpot-ul, a cărui valoare poate ajunge până la zeci de mii de euro, va fi nevoie ca pe bilet să ai toate cele 6 numere norocoase. Șansele ca asta să se întâmple sunt de 1 la 6.294.943.

Pe lângă șanse, este important să ții cont inclusiv de cotele pe care le dă cazinoul unde vrei să-ți plasezi biletul.


Ce poți face pentru a avea mai multe șanse de a câștiga la loteria Elveția 6/42? 

Este adevărat că rezultatele de la un joc de noroc nu pot fi prevăzute, nu pot fi știute cu certitudine, însă asta nu înseamnă că nu există diverse modalități prin care să faci alegeri mai bune, care să te ajute să-ți crești șansele de a câștiga. 

Spre exemplu, în loc să alegi numerele complet aleatoriu sau pe baza preferințelor, ai putea să consulți statisticile date de surse de încredere ori să le calculezi chiar tu. Ele sunt obținute pe baza rezultatelor anterioare și îți vor arăta care sunt numerele care tind să iasă cel mai des, dar și cele care tind să iasă cel mai rar. 

De asemenea, poți aplica diverse tehnici de joc, pentru ca pe un bilet, fie el simplu, fie el în sistem, să acoperi cât mai multe categorii de numere. De exemplu, mai ales că la această loterie vor fi extrase doar 6 numere, este foarte puțin probabil ca ele să fie de un singur fel, adică doar mari sau doar mici, doar pare sau doar impare. 


Ce cazinouri din România oferă bilete pentru loteria Elveția 6/42?

În România, jocurile de noroc sunt o activitate practicată de foarte multe persoane. Din acest motiv, operatorii licențiați pun accentul pe diversificarea portofoliilor și pe aducea a cât mai multe beneficii pentru membrii lor, pentru a-i fideliza. 

Dacă vrei să îți încerci și tu norocul la Elveția 6/42 poți plasa bilete la Netbet, Fortuna, Maxbet sau Casa Pariurilor, ori de pe site-urile lor, ori de pe aplicațiile pe care le au pentru dispozitivele mobile. Înainte de a plasa un tichet, consultă cotele disponibile, vezi ce alte informații îți sunt furnizate, precum ar fi rezultatele anterioare. 

Fiecare dintre aceste cazinouri are avantajele sale, important este să stabilești care este mai bun pentru tine. Consultă recenziile noastre despre aceste agenții și fă-ți alegerea după ce te-ai informat!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Elveția 6 / 42

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA
 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi