1. Home »
 2. Loto »
 3. Cehia Keno - cum și unde joc, rezultate LIVE, strategii etc

Cehia Keno - cum și unde joc, rezultate LIVE, strategii etc

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:44:00

image Cehia Keno - cum și unde joc, rezultate LIVE, strategii etc

Loteriile de tip keno sunt foarte populare la noi în țară, motiv pentru care în ultimul an casele de pariuri online licențiate au început să adauge din ce în ce mai multe astfel de loterii în ofertă. Una dintre cele mai noi este Cehia Keno, iar aceasta a ajuns să fie apreciată rapid de către jucătorii de loto din România. De aceea în cele ce urmează vom vorbi despre loteria cehă.

Deschide cont și joacă la Cehia Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!


În ce constă Cehia Keno?

Cehia Keno are o structură destul de inedită și diferită față de celelalte loterii keno. Ea este o loterie de tipul 12 / 60, ceea ce înseamnă că dintr-un pot cu bile numerotate de la 1 la 60 se extrag 12 bile. Majoritatea loteriilor keno au structuri de 20 / 80 sau 20 / 70. Extragerile Cehia Keno au loc din 5 în 5 minute, așa că în orice clipă vei găsi o extragere pe care să pariezi.


De ce să joc la Cehia Keno 12 din 60?

 • Este o loterie unde poți juca tot felul de cote – deoarece se extrag 12 numere din 60, poți adăuga pe bilete tot felul de combinații posibile și imposibile. Te ajută și faptul că agențiile de la noi sunt foarte generoase când vine vorba de personalizarea biletelor, permițându-ți să joci până la 15 numere pe un bilet, în combinații de maxim 8 numere.
 • Ai extrageri din 5 în 5 minute – ceea ce înseamnă că la orice oră ai avea chef să pariezi, vei găsi o extragere pe care să joci.
 • Are o structură diferiță față de restul loteriilor keno – în timp ce majoritatea loteriilor keno sunt de tipul 20/80 sau 20/70, la Cehia Keno se extrag 12 numere din 60. Deci poți paria pe ceva nou.
 • Găsim Cehia Keno la toate agențiile de pariuri cu loto – este foarte ușor să pariem pe loteria cehă, toate agențiile cu loto de la noi din țară adăugând-o în ofertă.

 

Cote Cehia Keno 12/60

Dacă joci bilete simple, cu o singură variantă de câștig (adică toate numerele de pe bilet trebuie să iasă pentru ca biletul să fie câștigător), atunci vei beneficia de următoarele cote:

 • Pariu pe un singur număr – cotă 4.90
 • Pariu pe două numere – cotă 25
 • Pariu pe trei numere – cotă 145
 • Pariu pe patru numere – cotă 900
 • Pariu pe cinci numere – cotă 5500
 • Pariu pe șase numere – cotă 35000

Cotele pot diferi ușor de la agenție la agenție, dar nu cu mult.


Agenții unde poți plasa pariuri loto pe Cehia Keno

De pe teritoriul României poți juca legal la Loto Cehia Keno de la orice agenție de pariuri care are ofertă de loterii internaționale. Orice casă de pariuri stradală are așa ceva, dar și din cele online sunt câteva care oferă pariuri loto și unde poți juca inclusiv pe loteria cehă. Noi am testat serviciile tuturor dintre acestea și le-am selectat doar pe cele care oferă cele mai bune servicii:

Case de pariuri recomandate pentru Cehia Keno

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON fără depunere
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON fără depunere + 250RON fără risc - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Joacă la Keno Cehia la Publicwin

Toate agențiile enumerate mai sus oferă servicii de calitate, dar dacă nu știi pe care să o alegi poți deschide un cont la PublicWin din următoarele motive:

 • Are cel mai mare bonus pentru prima depunere din România – 210% până la 2,100RON
 • Are cea mai accesibilă depunere minimă din România – doar 10RON.
 • Poți juca online la Publicwin și fără a avea un card, deoarece poți depune cu cartele prepay Paysafecard, sau chiar direct din locații stradale proprii.
 • Miza minimă pe Keno Cehia 12/60 este de doar 1RON.
 • Oferta conține toate extrageriile Cehia Keno (din 5 în 5 minute)
 • Poți paria și pe multe alte loterii internaționale
 • Poți profita de diferite promoții ocazionale pe loto
 • Este o oferită o unealtă cu care să alegi aleatoriu numere.
 • Dacă te plictisești de pariuri loto trebuie să știi că PublicWin oferă inclusiv pariuri sportive, jocuri de cazino și chiar o cameră de poker unde te poți juca cu aceeași balanță a contului.

Deschide cont și joacă la Cehia Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!


Cehia Keno rezultate – află dacă ai câștigat

La orice casă de pariuri online ai juca, ai o secțiune cu ”Biletele mele” unde poți vedea un istoric al pariurilor câștigate sau pierdute. De regulă nu durează mai mult de 15-20 de minute până când statusul biletului este actualizat din momentul în care acesta este decis.

Dacă în schimb ai pariat pe Cehia Keno dintr-o agenție stradală, atunci trebuie să știi că fiecare agenție are o unealtă de verificare bilete cu care poți afla rapid dacă biletul tău este câștigător sau nu. Trebuie doar să introduci pe site-ul agenției codul respectivului bilet.

Dacă în schimb te interesează să afli ce numere au ieșit la extragerile anterioare, atunci este de menționat că majoritatea agențiilor online au pe site-ul propriu o secțiune de rezultate. Aceasta poate fi utilă pentru cei care vor să parieze pe cele mai reci sau mai fierbinți numere, sau încearcă să depisteze diferite tipare care se repetă.

În orice caz, este foarte ușor de verificat la Cehia Keno rezultate loto.

 

Vezi în timp real numerele extrase la Cehia Keno Live

Problema cu verificarea rezultatelor la Cehia Keno este aceea că nu ai cum să afli ce numere au ieșit la extragerea anterioară. De ce? Pentru că durează 15-20 de minute până sunt afișate rezultatele, însă extragerile au loc din 5 în 5 minute. Iar asta poate da bătăi serioase de cap celor care vor să aplice strategii cu miză progresivă pe Loto Cehia Keno. Există însă o soluție.

Casa de pariuri Netbet (deschide cont acum) este singura din România care oferă transmisiuni LIVE video de la cele mai tari loterii. Astfel poți vedea în timp real ce numere sunt extrase. Printre loteriile din listă se află desigur și Cehia Keno Live.


Sfaturi și strategii pe Keno Cehia Loto

Acesta este un subiect destul de stufos care ar trebui tratat într-un articol separat. Însă noi am mai discutat în trecut despre strategii de câștig și sfaturi de joc pe loterii de tipul Keno, iar majoritatea dintre ele se aplică și pe Cehia Keno. Așa că îți voi da link către articole unde am abordat în amănunt acest subiect.

 • Strategii și scheme de succes la Grecia Kino – deși articolul este destinat în primul rând loteriei grecești, strategiile de aici pot fi aplicate fără probleme și la Loto Keno Cehia datorită similitudinilor dintre cele două loterii. Recomand în special schema loto cu 22 de numere, dar și sistemul loto bazat pe probabilități matematice. Ambele au fost explicate în detaliu în articolul menționat.
 • Strategie simplă loto - este o strategie propusă pe forumul nostru de discuții, aceasta strângând peste 130,000 de vizualizări și 70 de comentarii, deci este destul de citită și apreciată. Așa că merită să vezi despre ce este vorba.
 • Strategie pe numere loto – o altă strategie propusă pe forumul nostru de discuții. Deși ea este destinată loteriei Polonia Multi, ea poate fi folosită fără probleme și la Loto Cehia Keno.
 • Keno online - reguli joc, tipuri de keno, strategii și sfaturi utile – dacă te duci la punctul 3. din articol vei găsi câteva strategii și sisteme de joc ce pot fi aplicate pe toate loteriile de tip keno.
 • Loto Polonia - câștigă cu strategii & sfaturi în 2024 – la punctul 3 găsești câteva strategii ce pot fi aplicate cu succes, iar la punctul 4 te așteaptă un sistem bazat pe probabilități matematice. Am încheiat respectivul articol cu câteva sfaturi utile. Articolul este destinat loteriei Polonia Multi, dar din nou, tot ce e acolo este valabil și pentru Cehia Keno 20/70.
 • Cele mai bune strategii de pariuri – deși strategiile din acest ghid sunt destinate în special pariurilor sportive, majoritatea dintre ele pot fi aplicate cu succes și la pariuri loto. Așa că merită să citești ghidul.

Deschide cont și joacă la Cehia Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX