1. Home »
  2. Loto »
  3. Pariuri pe numere loto - câștigul ține doar de noroc?

Pariuri pe numere loto - câștigul ține doar de noroc?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:43:00

image Pariuri pe numere loto - câștigul ține doar de noroc?

Pariuri pe numere loto - țin acestea doar de noroc, sau putem face bani din pariuri loto aplicând diferite strategii, scheme sau sisteme de joc? Am mai vorbit și în alte articole despre acest tip de jocuri de noroc, dar pentru că văd că mulți vă încercați norocul la loto, am zis să abordez din nou acest subiect. 

Pariază acum pe loto! Primele 5 bilete sunt GRATIS din partea casei! Primești 500RON EXTRA când depui!

 

PARIURI PE NUMERE LOTO - CONCEPTE DE BAZĂ

În primul rând voi vorbi doar despre pariuri loto la casele de pariuri online, pentru că aici sunt oferite cote în raport cu probabilitatea reală de câștig, spre deosebire de Loteria Română. Acolo premiile pentru 3, 4 și 5 numere sunt destul de mici raportate la șansele reale, o mare parte din bani ducându-se către marele premiu pentru 6 numere. Și cum nu există vreo strategie în lumea asta care să ne ajute să nimerim ”cele șase norocoase”, ne vom axa pe scenariile mai realiste.

În ce constă practic o loterie? Se iau niște bile, se introduc într-o urnă, se amestecă și se extrag câteva bile în funcție de tipul loteriei (6/49, 5/40, 20/80 etc). Deci practic vorbim de un joc ce ține 100% de noroc, atâta timp cât nu se fac diferite manevre (pentru că am mai auzit și de varianta asta pe la diferite loterii). Iar la un joc ce ține integral de șansă, ce putem face pentru a ne mări șansele de câștig și pentru a le întoarce chiar în favoarea noastră?

 

PARIURI PE NUMERE LOTO - STRATEGII BAZATE PE MIZĂ PROFESIVĂ

Primul lucru care îmi trece prin cap sunt acele strategii unde miza se schimbă în funcție de rezultatele anterioare: Nu le voi explica în amănunt că am mai discutat de nenumărate ori despre ele, iar dacă ești nou pe site poți da click pe link-urile din dreptul fiecărei strategii pentru a afla mai multe despre aceasta.

  • Martingale - plasezi pariuri de cotă 2.00, iar după fiecare pariu pierzător dublezi miza. De exemplu pariezi 10RON pe o singură bilă la loteria Win For Life 10/20. Dacă nu iese pariul, la următoarea extragere pariezi 20RON pe o nouă bilă, sau pe aceeași (cum vrei tu). Și tot așa, până iese, după care o iei de la capăt. Fiind extrageri din oră în oră, nu aștepți foarte mult și poți plasa destul de multe pariuri într-o zi.
  • Fibonacci - plasezi pariuri de cotă 3.00 - 5.00 conform șirului Fibonacci. Aici ai mai multe variante pentru că îmi trec prin cap destul de multe loterii la care se pot plasa astfel de pariuri: loteriile de tip keno 20 / 80 (Grecia, Letonia, Franța), Polonia Multi etc. Și tot așa, pe câte o bilă. Sunt loterii la care găsești și extrageri din 5 în 5 minute, doar că nu poți afla atât de rapid rezultatele de la extragerea precedentă (durează cam 15 minute de regulă).
  • D'Alembert - pariezi pe cote de aproximativ 2.00. După fiecare pariu câștigător micșorezi miza cu o unitate, după fiecare pariu pierzător crești cu o unitate. 
  • Labouchere - formezi un șir de numere unde miza să fie egală cu suma primului și ultimului număr. Dacă pariul iese, elimini cele 2 numere din șir și mergi mai departe. Dacă nu iese, adaugi respectiva sumă la șir.

Iar exemplele pot continua. Avem AICI un ghid cu toate strategiile cunoscute, dacă vrei mai multe alternative. Crede-mă că am testat fiecare strategie de acest gen în parte. Pe termen scurt ele pot da rezultate, dar pe termen lung nici una nu s-a dovedit a fi cu adevărat eficientă. Fiecare are minusuri care eventual ajung să se simtă. Îți dai seama că dacă o strategie era cu adevărat bună și fenomenală, atunci cu siguranță o știau toți.

 

Strategia bazată pe miză progresivă recomandată de mine

Și aceasta este departe de a fi perfectă, dar e cea pe care eu o prefer la pariuri pe numere loto. Se bazează pe jucarea de cote mai mari, pentru că nu știu câți joacă cote de 2.00 sau 4.00 la loto. 

Uite cum fac eu: îmi aloc o bancă, să zicem de 1,000 de unități (o unitate poate fi și 0,10RON, nu e asta problema). Joc 10 unități pe un bilet de cotă 20. Și o țin așa vreo 10 bilete. Dacă nu iese, încep să cresc miza încet încet cu câte 1-2 unități, fără să îmi asum prea multe riscuri, dar în așa fel încât încerc să fac profit dacă iese măcar unul din vreo 30 de jucate. Iar în funcție de bancă, riscul asumat și cotele pariate, poți ajusta strategia în funcție de nevoile tale. Dar trebuie să înțelegi un lucru: dacă numerele nu vor să iasă, poți să folosești tu toate sistemele din lume, că le folosești degeaba.

 

SCHEME DE JOC ȘI SISTEME BAZATE PE PROBABILITĂȚI MATEMATICE

Am încercat și din astea. Dacă accesezi articolul ”Strategii și scheme loto la Grecia Kino”, atunci la punctul 3 vei găsi o schemă de joc destul de complexă pe care ai putea să o încerci. Tot în acel articol, la punctul 4, am prezentat și un sistem bazat pe probabilități matematice, iar în final am tras câteva concluzii. Deși arată bine în teorie și ne pot ajuta să ne mărim un pic șansele de câștig, povestea este aceeași. Dacă numerele extrase sfidează matematica (că nah, ține de bulan), sau dacă în cadrul schemelor alese alegem numere nepotrivite, atunci nu rezolvăm nimic. Mulă pierdere de timp degeaba.

Dar sunt persoane care au câștigat în acest mod. Dacă vrei să încerci și tu, ești inivtatul meu! În articolul menționat mai sus găsești detalii și explicații concrete, astfel că după 10 minute de citit poți deja să implementezi ce ai învățat.

 

TIPARE CARE SE REPETĂ - SISTEMUL CU CARE AM CÂȘTIGAT LA LOTO

Pe lângă ce am discutat mai sus, mai merită menționate și acele strategii bazate pe tendințe de pariere. Adică un model de analiză a rezultatelor extragerilor precedente pentru a încerca să anticipezi rezultatul extragerilor viitoare. Pare destul de puțin probabil să meargă un astfel de sistem, dar sincer a fost cam singurul cu care am reușit să obțin rezultate cât de cât constante la extrageri loto. Nici eu nu știu dacă a fost doar bulan, sau mai mult decât atât. 

Pe baza aestui sistem, începusem să joc bilete cu 5 numere în sistem 3/5, 4/5 și 5/5 pe loteriile americane Tennesse Cash 5 / 35 și Connecticut Cash 5 - 5/35, iar ulterior am început să joc și sistemul 2/5 pentru că îmi ieșeau de foarte multe ori câte 2 numere. Per total nu am câștigat sume incredibile, dar am făcut profit pe un termen nu chiar scurt. Probabil te aștepți acum să îți descriu mai cu lux de amănunte în ce constă acest sistem. Ar fi destul de mult de explicat, așa că am scris un articol separat despre strategia mea ce poate fi accesat la ACEST LINK

Concluzia mea e simplă: în principiu pariurile loto țin mai mult de noroc, dar sunt anumite sfaturi și strategii pe care le putem urma pentru a ne mări măcar un pic șansele de câștig. Însă vreo formulă miraculoasă de a face averi din asta sigur nu există. Știu că sunt pe net nenumărate site-uri care oferă contra-cost sisteme minune și mai știu eu ce, dar mereu acestea se dovedesc a fi simple țepe. Așa că ai grijă!

Pariurile loto trebuie tratate doar ca un joc de noroc pe care să îl joci responsabil! Nu aloca mai mult de 10% din salariul lunar acestei activități! În cazul în care te confrunți cu probleme poți apela cu încredere la jocresponsabil.ro!

Pariază acum pe loto! Primele 5 bilete sunt GRATIS din partea casei! Primești 500RON EXTRA când depui!

Case de pariuri recomandate cu loto

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON fără depunere
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON fără depunere + 250RON fără risc - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX