1. Home »
  2. Loto »
  3. Unde putem paria pe numere loto online în 2024?

Unde putem paria pe numere loto online în 2024?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:46:00

image Unde putem paria pe numere loto online în 2024?

Sunt anumite case de pariuri care au în ofertă, pe lângă pariuri sportive, și pariuri pe unele dintre cele mai populare loterii internaționale din lume! Așa că hai să descoperim care sunt acestea!

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume cu un bonus de până la 500RON!

Primele 5 bilete sunt GRATIS, fără risc - din partea casei!

Case de pariuri recomandate cu loto

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON la verificare
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON la verificare + 150 RON la depunere - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

 

1. LOTERIA ROMÂNĂ VS PARIURI LOTO

pariuri loto mingi cu numere

Pe vremuri când nu prea existau case de pariuri la noi în țară, majoritatea românilor care vroiau sa dea lovitura vieții își încercau norocul la Loteria Română. Chiar dacă în ziua de astăzi orice persoană poate juca la pariuri sportive, jocuri de cazino sau poker, încă sunt destui cei care vor să plaseze pariuri pe numere loto. 

De aceea unele agenții de pariuri au introdus în ofertă pariuri pe numere loto, iar acestea reprezintă o alternativă mult mai bună decât biletele plasate la Loteria Română. Motivul este destul de simplu: la bookmakeri primim cote în funcție de probabilitatea reală de câștig, în timp ce la Loteria Română cea mai mare parte din bani se duce către jackpot, adică marele premiu oferit pentru 6 numere corecte. Din acest motiv, la loto 6/49 marele premiu este fabulos, în timp ce restul premiilor sunt destul de mici. La loto online lucrurile stau diferit; nu vom câștiga sume fenomenale de bani dacă vom nimeri toate numerele, dar avem parte de câștiguri corecte pentru 3, 4 sau 5 numere ghicite. De exemplu la Loteria Română un bilet costă 5 RON, iar câștigul pentru 3 numere este doar de 30 RON. Un bilet identic online ne-ar aduce câștiguri de aproximativ 80 RON. 
 

2. UNDE PARIEM PE NUMERE LOTO, ONLINE SAU OFFLINE?

Deși la aproape orice capitol agențiile de pariuri online sunt peste cele offline, lucrurile nu prea stau așa și când vine vorba de pariuri pe loto. Realitatea este că agențiile stradale au o ofertă mult mai bună la loto, indiferent că este vorba de Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Bet Cafe Arena sau Mozzartbet. Acestea oferă pariuri pe foarte multe loterii diferite din întreaga lume, cum ar fi Grecia Keno, Spania Bono, Win For Life, Connecticut Cash 5 sau multe altele. Găsim loterii 5/31, 5/32, 5/35, 6/49, 6/52, 10/20, 20/80 etc. La fiecare loterie putem plasa pariuri pe mize începând doar de la 1-2 RON și putem alege ce sisteme dorim. 

De partea cealaltă, majoritatea agențiilor care funcționează doar online nu prea oferă pariuri pe loto sau au o ofertă destul de modestă. De asemenea, nu prea putem alege între diferite sisteme. De exemplu această agenție oferea la un moment dat pariuri pe Loteria Turcească, dar puteam paria doar pe câte un număr. De regulă la casele de pariuri pe internet care au o ofertă sportivă foarte bună (unibet.ro, netbet.ro, sportingbet.ro, betano.ro, betfair.ro) pariurile pe numere loto lipsesc cu desăvârșire.  

Partea bună este că de când licența a devenit obligatorie la noi în țară, multe din agențiile offline consacrate în România au făcut trecerea către mediul online, iar unele din ele oferă acum posibilitatea de a paria pe internet la orice oră din zi sau din noapte pe toate loteriile accesibile din sucursalele de cartier. Mai nou, avem și un operator care deși nu are treabă cu offline-ul, a decis să ofere pariuri loto. Și chiar este unul dintre operatorii recomandați de PariuriX.com, ceea ce înseamnă că oferă servicii de o calitate ridicată. 

Citește și: Loterii online – ghidul tău în lumea loto

 

3. CASE DE PARIURI ONLINE CE OFERĂ PARIURI LOTO ÎN 2024

pariuri loto loterii

Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) - deschide cont

Este casa de pariuri online recomandată de noi în mod deosebit pentru pariuri loto. De ce? Superbet este un nume important din rândul agențiilor de pariuri stradale care au făcut trecerea către mediul virtual, iar vestea bună este că oferta de pariuri online pe loto este identică cu cea offline, ea fiind similară cu cea de la Casa Pariurilor. Cei de la Superbet au și niște unelte interesante pe site prin care poți vedea cele mai rare sau cele mai frecvente 5 numere de la o loterie, dar și perechi sau alte combinații care se repetă cu regularitate. Un alt plus este că acest operator de pariuri oferă un bonus interesant de bun venit ce poate fi descoperit AICI. Ar mai trebui spus că miza minimă pe bilet este de doar 1 RON. 

Află mai multe despre pariuri loto la Superbet din acest articol!

pariuri loto superbet

Netbet (D.1279 /29.06.2016) - deschide cont acum

Și această agenție o recomandăm pentru pariuri loto. De ce? În primul rând miza minimă pe bilet este de doar 1RON indiferent de numărul de combinații conținute, poți opta pentru tot felul de sisteme până la 8/15 inclusiv (maxim 8 numere pe aceeași combinație și maxim 15 numere pe același bilet), te așteaptă o gamă largă de loterii internaționale, iar cotele sunt chiar excelente. Dacă accesezi articolul ”Loto Win for Life - află tot ce trebuie să știi despre această loterie” vei vedea că am făcut o comparație între cotele oferite de toți operatorii, și am ajuns la concluzia că la unele sisteme câștigul la Netbet.ro este aproape dublu decât cel de la Casa Pariurilor! Deci o diferență astronomică aș putea spune. Nu e la fel la fiecare sistem sau loterie, dar oricum per total Netbet cred că are cele mai bune cote.

Și apoi nu trebuie neglijate nici celelalte servicii: posibilitatea de a depune și retrage din sucursale Favbet și Smith & Smith fără a plăti taxe, site stabil lipsit de bug-uri, staff serios, aplicație performantă pentru mobil, bonusuri și promoții excelente, iar exemplele pot continua.

Află mai multe: ”Pariuri loto la Netbet - acum poți paria pe cele mai tari loterii internaționale la una din agențiile recomandate de PariuriX!” 

pariuri loto netbet

Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016)  - deschide cont

Miza minimă este de doar 2 RON / bilet, poți selecta orice sistem dorești și ai de ales între foarte multe tipuri diferite de loterii. Poți paria pe Grecia Keno din 15 în 15 minute, pe 13 tipuri de loterii americane diferite, pe loteriile naționale din Italia, Spania sau Franța, dar și pe Euro Millions 5/50.  

Casa Pariurilor are și o aplicație pentru mobil care funcționează atât pe Iphone / Ipad, cât și pe dispozitivele cu Android, astfel încât poți paria pe numere loto inclusiv atunci când n-ai acces la un calculator sau atunci când nu te poți deplasa la o agenție stradală. Un alt plus este acela că poți depune și retrage bani direct din agenție, astfel încât n-ai nevoie de card de credit / debit pentru a alimenta contul de pariuri sau pentru a retrage eventualele câștiguri, și poți pune mâna foarte rapid pe banii de pe cont. Există însă și un dezavantaj importante : cotele oferite sunt mai mici decât la Netbet sau Superbet!

Află mai multe despre serviciul de pariuri loto la Casa Pariurilor din acest articol: https://pariurix.com/stiai-ca-poti-paria-online-pe-numere-loto-la-casa-pariurilor.html

pariuri loto casa pariurilor

Mozzartbet (D. 336/ 27.02.2017) - află mai multe

Și la Mozzartbet miza minimă este tot de 1 RON, și sunt oferite pariuri pe majoritatea loteriilor disponibile la Superbet și Casa Pariurilor. Dar am căutat puncte forte ale acestei agenții în detrimentul celorlalte două și nu prea am găsit. Plus că platforma de pariuri online nu este foarte stabilă și ne vom confrunta cu destul de multe buguri, lucru destul de deranjant când este vorba de o casă de pariuri pe internet. Acest operator are o ofertă promoțională prin care ești premiat dacă nu este extras niciunul dintre numerele puse pe un bilet Grecia kino.

DETALII AICI despre pariuri loto online la Mozzartbet!

pariuri loto mozzarbet


Dacă vrei să plasezi pariuri online pe numere loto, în varianta keno online, atunci Netbet.ro reprezintă cea mai bună variantă. Știu că s-ar putea să simpatizezi mai degrabă alte agenții, pentru că le cunoști din offline, dar trebuie să știi că pe net lucrurile stau diferit. Acele agenții nu au site-uri foarte stabile, și vei mai da de bug-uri, în timp ce Netbet are per total o platformă stabilă pe care oferă servicii de calitate și cote foarte bune.

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - deschide cont

Betano are în ofertă 101 loterii internaționale. Poți juca la loto 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, beneficiind de statistici complete pentru fiecare nunăr extras. În primul ecran din rubrica dedicată jocurilor loto este o secțiune în care sunt afișate extragerile care urmează. Poți paria la loto folosind fondurile suplimentare din cadrul ofertei de bun venit. Acest operator are periodic oferte promoționale dedicate special jucătorilor la loto, precum „Turneul Pariurilor pe Loternii Internațional”. Există o bară de căutare prin intermediul cărei poți ajunge direct la jocul preferat. Miza minimă pentru un bilet este de 1 RON.

DETALII AICI despre oferta Betano.

PublicWin (D. ONJN  1801/29.07.2019) - deschide cont

Interfața este un pic diferită față de celelalte, în sensul că în partea stângă a ecranului nu mai apare meniul cu toate jocurile loto oferite. Loteriile sunt afișate pe centru, în funcție de orele în care încep extragerile. Interesant e faptul că sunt afișate și cotele oferite pentru diferite sisteme jucate pe bilet. Dacă intri în meniul unei loterii, găsești o singură funcție care te ajută să faci biletul. Poți pune până la 3 numere aleatorii. Miza minimă este cea obișnuită pentru loteriile online, de 1 RON per bilet.

DETALII AICI despre oferta Public Win.

eFortuna (D. ONJN 1969/29.08.2022) - deschide cont

Ca și client nou, poți opta pentru fonduri suplimentare de 100% din prima depunere, în limita a 100 RON, care pot fi folosite exclusiv în secțiunea Loto. Cerința de rulaj este x12 și ai destule jocuri la care să o îndeplinești, oferta loto fiind foarte generoasă. Sunt oferite extrageri din 23 de țări. Nu lipsesc popularele Grecia Kino 20/80 sau Polonia Multi 20/80. Platforma dedicată loteriilor are trei secțiuni: cea de jocuri, cea de rezultate și un ghid pentru începători (disponibil și în variantă video). Prețul minim al unui bilet este de 1 RON.

DETALII AICI despre oferta eFortuna.

Winner (D.ONJN 2962/27.11.2019) - deschide cont

La Winner se poate paria pe aproximativ 9800 de extrageri. Cele mai multe runde în avans sunt disponibile pentru Cehia Keno, Grecia Kino, Italia keno, Polonia Keno, Slovacia keno și Ungaria Putto. Cu un singur click, poți adăuga până la 15 numere aleatorii pe biletul care are prețul minim de 1 RON. În meniul fiecărei loterii există un istoric al rezultatelor, în caz că vrei să pariezi pe numere calde sau pe numere reci. De asemenea, dacă ai niște numere preferate pe care vrei să le joci tot timpul, ai posibilitatea le pui la favorite, astfel încât să nu le seletezi de fiecare dată. 

DETALII AICI despre oferta Winner.

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume cu un bonus de până la 500RON!

Primele 5 bilete sunt GRATIS, fără risc - din partea casei!

Cazinouri online recomandate

Unibet Casino
L1160657W000330
1,000RON
Încasează bonusul Unibet Casino100% până la 1,000RON + 300 FREESPINS CASH & EGT
Deschide cont
Se aplică T&C
Vlad Cazino
L1160657W000330
2000RON
Încasează bonusul Vlad Cazino de până la 2000RON + 300 FREESPINS CASH
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano Casino
L1170664W000663
1000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 1000 RON bonus de bun venit la Betano Casino!
Deschide cont
Se aplică T&C
Netbet Casino
L1160651W000195
7000RON
Încasează bonusul de 200 FREESPINS + specială de 40RON fără depunere
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet Casino
L1203785W001253
1200RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Superbet Casino 222 FREESPINS fără depunere + până la 1200RON la depozit
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzartbet Casino
L1203414W001173
2024RON
Joacă la Mozzartbet Casino chiar acum!
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit Casino
L1213854VW001295
2500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează până la 2500RON + 600 FREESPINS
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters Casino
L1160650W000194
2000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul Winmasters Casino 2000RON + 355 FREESPINS + alte cadouri!
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX