1. Home »
 2. Loto »
 3. Canada Atlantic Bucko - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Canada Atlantic Bucko - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:44:00

image Canada Atlantic Bucko - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Canada Atlantic Bucko este una din puținele loterii internaționale din afara Europei care își fac loc în topul preferințelor românilor. Aceasta este și o loterie destul de diferită față de cele obișnuite pe care pariază românii online. De aceea merită să vorbim un pic în detaliu despre ea.

Deschide cont și joacă la Canada Atlantic Bucko - primele 5 bilete sunt GRATIS, fără risc!

Primești și 100% până la 500RON la prima depunere

 

1. În ce constă Canada Atlantic Bucko?

letonia keno bile de joc cu numere de loterie

Canada Atlantic Bucko este o loterie canadiană de tipul 5/41, ceea ce înseamnă că se extrag cinci numere dintr-un pot cu bile numerotate de la 1 la 41. Ca și structură este destul de asemănătoare cu Loto 5/40 organizată de Loteria Română, singura diferență fiind numărul total de bile (41 în loc de 40). Ea este însă foarte diferită de loteriile pe care joacă de obicei românii, aceștia preferând mai mult extrageri de tip Keno (20/80, 20/70, 20/62 etc).

La Canada Atlantic Bucko au loc extrageri în fiecare noapte cu începere de la ora 04:00, deși vei vedea că sunt case de pariuri online care afișează loteria ca având loc la ora 01:40. Oricum cred că acesta este un aspect mai puțin important deoarece probabil vei juca biletul seara, și vei consulta rezultatele a doua zi dimineața.

Faptul că are loc o singură extragere pe zi avantajează pe cei care vor să aplice strategii cu miză progresivă. Aceștia au suficient timp la dispoziție pentru a consulta rezultatele extragerii anterioare înainte de a plasa pariuri pe următoarea extragere. Dar vom vorbi mai mult despre strategii și sisteme în ultima parte a articolului.

Joacă cu un bonus de 100% până la 500RON + primele 5 bilete loto sunt GRATIS, fără risc!


Cote Canada Atlantic Bucko

Cotele la Canada Atlantic Bucko sunt destul de mari, asta și pentru că nu este chiar ușor să nimerești numerele extrase. Dacă joci bilete simple, cu o singură combinație (adică toate numerele de pe bilet trebuie să fie câștigătoare pentru ca și bietul să fie câștigător), atunci vei beneficia de următoarele cote:

 • Pariu pe un număr – cotă 7.80
 • Pariu pe două numere – cotă 76
 • Pariu pe trei numere – cotă 910
 • Pariu pe patru numere – cotă 13,000
 • Pariu pe cinci numere – cotă 100,000

Casele de pariuri te lasă să joci inclusiv diferite sisteme cum ar fi 3/5, 4/7, 5/10 și multe altele. Practic poți juca orice sistem îți trece prin cap cu condiția să ai maxim 15 numere pe bilet, și maxim 8 în aceeași combinație. Dacă vrei să afli mai multe informații despre pariurile în sistem, dar și despre cum se calculează câștigurile pe un bilet sistem, atunci recomand articolul: Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază.

 

2. Agenții unde poți plasa pariuri loto pe Canada Atlantic Bucko

În cazul în care nu știai, sunt case de pariuri online care au în ofertă, pe lângă pariuri sportive, și pariuri pe cele mai populare loterii din lume. Printre altele, sunt oferite pariuri și pe Canada Atlantic Bucko. Într-adevăr, există anumite diferențe notabile între a juca la sediul unei loterii și a paria pe loto la o agenție online. Dar majoritatea diferențelor sunt în favoarea agențiilor. Plus că din România poți juca legal la loterii internaționale doar prin intermediul caselor de pariuri. Pentru mai multe informații despre acest subiect recomand articolul: ”Loteria Română sau pariuri loto la casele de pariuri? Află care sunt diferențele!

Mai jos poți vedea o listă cu casele de pariuri online recomandate de noi care oferă pariuri loto, și bonusurile aferente oferite jucătorilor noi:

Agenții unde poți paria pe Canada Atlantic Bucko

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON fără depunere
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON fără depunere + 250RON fără risc - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C


Pariază pe Loto Canada Atlantic Bucko 5 din 41 la PublicWin

Toate agențiile enumerate mai sus oferă servicii de calitate, dar dacă nu știi pe care să o alegi poți deschide un cont la PublicWin din următoarele motive:

 • Are cel mai mare bonus pentru prima depunere din România – 210% până la 2,100RON
 • Are cea mai accesibilă depunere minimă din România – doar 10RON.
 • Poți juca online la Publicwin și fără a avea un card, deoarece poți depune cu cartele prepay Paysafecard, sau chiar direct din locații stradale proprii.
 • Miza minimă pe Loto Canada Atlantic Bucko 5 din 41 este de doar 1RON.
 • Oferta conține toate extrageriile Canada Atlantic Bucko (una pe zi)
 • Poți paria și pe multe alte loterii internaționale precum Grecia Keno, Polonia Multi, Win For Life, Keno Cehia și multe altele.
 • Poți profita de diferite promoții ocazionale pe loto
 • Este o oferită o unealtă cu care să alegi aleatoriu numere.
 • Dacă te plictisești de pariuri loto trebuie să știi că PublicWin oferă inclusiv pariuri sportive, jocuri de cazino și chiar o cameră de poker unde te poți juca cu aceeași balanță a contului.

Deschide cont și joacă la Canada Atlantic Bucko cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

3. Rezultate loto Canada Atlantic Bucko – află dacă ai câștigat

Vrei să consulți Rezultate loto Canada Atlantic Bucko 5 41? Atunci trebuie să știi că anumite case de pariuri online au o secțiune de Rezultate unde sunt afișate toate numerele extrase. Poți consulta chiar și o arhivă loto Canada Atlantic Bucko 5 41 pentru a vedea ce numere au ieșit în urmă cu o săptămână sau cu o lună.

De ce ai face asta? Păi de exemplu sunt jucători care strâng laolaltă într-un tabel rezultatele de la toate extragerile din ultima lună pentru a vedea dacă depistează vreun tipar care se repetă, sperând astfel că pot anticipa mai bine numerele care vor urma să se extragă data viitoare. Sau alții pur și simplu strâng toate rezultatele pentru a vedea ce numere se repetă des, și care ies foarte rar. Altfel spus, acesta este un mod bun de a depista numere ”fierbinți” și numere ”reci”.

Eu personal nu recomand în mod special astfel de practici pentru că în fond un joc loto este doar un joc de noroc, iar rezultatele precedente nu pot influența rezultatele viitoare.

Dacă nu ești interesat neapărat de rezultatele precedente, atunci trebuie să știi că poți afla dacă ai câștigat sau nu consultând istoricul pariurilor tale. Statusul lor este actualizat automat atunci când acestea sunt câștigătoare sau pierzătoare.

Află mai multe despre Canada Atlantic Bucko de la partenerii noștri casinos.ro!

 

4. Sfaturi și strategii pe Canada Atlantic Bucko

letonia keno sfaturi pentru incepatori

Acesta este un subiect destul de stufos care ar trebui tratat într-un articol separat. Însă noi am mai discutat în trecut despre strategii de câștig și sfaturi de joc pe loterii internaționale, iar multe dintre ele pot fi aplicate și pe loteria canadiană. Așa că îți voi da link către câteva articole unde am discutat despre strategii și sfaturi de câștig.

 • Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig - acesta este articolul principal pe care recomandăm să îl consulți pentru strategii și sfaturi de câștig la pariuri pe loterii internaționale precum Atlantic Bucko.
 • Strategie simplă loto - este o strategie propusă pe forumul nostru de discuții, aceasta strângând peste 130,000 de vizualizări și 70 de comentarii, deci este destul de citită și apreciată. Așa că merită să vezi despre ce este vorba.
 • Strategie pe numere loto – o altă strategie propusă pe forumul nostru de discuții. Deși ea este destinată loteriei Polonia Multi, ea poate fi adaptată și pentru alte loterii internaționale.
 • Strategii și scheme de succes la Grecia Kino – acest articol este destinat mai degrabă loteriilor de tip keno, dar poți găsi aici câteva strategii care să fie adaptate inclusiv pentru Canada Atlantic Bucko
 • Keno online - reguli joc, tipuri de keno, strategii și sfaturi utile – dacă te duci la punctul 3. din articol vei găsi câteva strategii și sisteme de joc ce merită luate în considerare.
 • Loto Polonia - câștigă cu strategii & sfaturi în 2021 – la punctul 3 găsești câteva strategii ce pot fi aplicate cu succes, iar la punctul 4 te așteaptă un sistem bazat pe probabilități matematice. Am încheiat respectivul articol cu câteva sfaturi utile. Articolul este destinat loteriei Polonia Multi, dar din nou, tot ce e acolo este valabil și pentru Cehia Keno 20/70.
 • Cele mai bune strategii de pariuri – deși strategiile din acest ghid sunt destinate în special pariurilor sportive, majoritatea dintre ele pot fi aplicate cu succes și la pariuri loto. Așa că merită să citești ghidul.

 

Deschide cont și joacă la Canada Atlantic Bucko - primele 5 bilete sunt GRATIS, fără risc!

Primești și 100% până la 500RON la prima depunere!

 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX