1. Home »
  2. Loto »
  3. Betano Loto - pe ce loterii internaționale putem juca?

Betano Loto - pe ce loterii internaționale putem juca?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-16 09:28:00

image Betano Loto - pe ce loterii internaționale putem juca?

Operatorii de jocuri de noroc din mediul online au un avantaj incomparabil, față de cei din offline, acela că își pot diversifica portofoliul la infinit. Profitând de această libertate, Betano a inclus în oferta sa o nouă categorie, care este vastă, interesantă și extrem de bine primită. 

Surpriza a devenit publică la începutul primăverii anului 2024 și se pare că va aduce un număr și mai mare de jucători la Betano. De ce? Vei afla în continuare care este marele secret, iar motivul va fi înțeles imediat!

Pariază acum online pe cele mai tari loterii din lume cu un bonus atractiv de bun venit!

Primele 5 bilete sunt fără risc!


Noile oportunități de distracție și câștig de la Betano

După cum spuneam, în Martie 2024, operatorul online Betano, a lansat o nouă secțiune pe platformele sale virtuale. Ea include loterii internaționale din peste 27 de țări, majoritatea dintre ele având disponibile versiuni regionale. 

Dacă îți place să-ți pui la încercare norocul și vrei să te joci cu șansele pe care le ai, nu ezita să depui bilete lotto măcar la cele mai populare versiuni. Ele se află în partea din stânga a categoriei, sus, imediat sub bara de căutare. Printre acestea se află loterii foarte îndrăgite și în România, precum:

  • Grecia Kino 20/80
  • Italia Keno 10eLotto 20/90
  • Multi Polonia 20/80
  • Ungaria Putto 8/20
  • Keno Polonia 20/70

În cam aceeași rubric[, adică în partea din stânga sus, vei observa un alt aspect foarte important. Unele loterii au trecut “Live” înainte denumirii lor. Acest lucru înseamnă că varianta are evenimentele transmise în timp real, sub forma unei animații interactive. Dacă alegi o astfel de loterie, vei avea parte de o experiență inedită, deoarece ea vine cu mai multă tensiune, cu adrenalină fără margini, dar și cu beneficiul că vei afla instant rezultatele. 

Prin lista completă a loteriilor incluse în portofoliul Betano, se află foarte multe versiuni cunoscute și iubite în toată lumea. Cele mai bune exemple sunt lotto Win for Life, Powerball Australia și Powerball SUA, Italia Million Day sau Euro Millions. Indiferent pe care o alegi, cu siguranță vei avea parte de o experiență aparte, oricare ar fi rezultatele extragerii. Ele au nu doar premii foarte mari puse la bătaie, ci și istorii complexe, extrem de interesante.

După ce ți-ai găsit loteria la care ai vrea să plasezi un bilet, este momentul să începi construirea lui. În partea centrală a paginii de loto de la Betano, ai mai multe rubrici care țin de versiunea pe care ai ales-o. În primul rând, va fi nevoie să alegi runda, evenimentul, pentru care vrei să plasezi tichetul. În al doilea rând, va fi momentul în care faci selecția numerelor. Evident, intervalul din care poți să alegi variază în funcție de loteria pe care ai ales-o.

La loto Betano ai posibilitatea să mergi complet pe mâna norocului, ori să te folosești de sisteme sau strategii, pentru a-ți diminua riscurile pe o perioad[ îndelungată. În acest scop, poți să apelezi la ajutorul rubricii de selecții rapide pentru cele mai frecvente sau rare numere, perechi aleatorii sau perechi consecutive. Ele sunt realizate în funcție de rezultatele precedente și de probabilități, dar NU garantează un câștig, ci doar cresc șansele de reușită. De asemenea, ai libertatea de a consulta chiar tu istoricul evenimentelor trecute, dacă ai această curiozitate.

O altă rubrică din categoria loto de la Betano, este cea a posibilelor câștiguri pe care le poți obține. Aici ai un tabel unde ai trecută selecția de numere, care este cota actuală pentru combinație, dar și care ar fi posibilul premiu. Ultimele două variază în funcție de miza pe care o setezi, dar și de câte numere alegi.

După ce te-ai hotărât cât va fi miza ta totală, îți mai rămâne doar să te hotărăști câte pariuri plasezi, dacă joci simplu sau în sistem. La Betano Casino online ai numeroase posibilități de câștig, în mod special în categoria de loto. Fă-ți alegerile asumat, joacă responsabil și distrează-te, încercând să îți diversifici activitățile!

Primele 5 bilete pe Betano Loto sunt FĂRĂ RISC! Află mai multe! 

Pariază acum online pe cele mai tari loterii din lume cu un bonus atractiv de bun venit!

Primele 5 bilete sunt fără risc!

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX