1. Home »
 2. Loto »
 3. Lucky 6 / Besix de la Superbet - informații, reguli de joc, SUPERPOT și strategii de câștig!

Lucky 6 / Besix de la Superbet - informații, reguli de joc, SUPERPOT și strategii de câștig!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-02-03 02:20:00

image Lucky 6 / Besix de la Superbet - informații, reguli de joc, SUPERPOT și strategii de câștig!

Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016), o casă de pariuri destul de cunoscută printre pariorii din România, vă pune acum la dispoziție o loterie virtuală destul de interesantă. Dacă pariezi online aceasta se numește Lucky6, iar dacă pariezi în agențiile de cartier ea poartă numele de BeSix. Cele două extrageri sunt aproape identice cu diferența că la Lucky6 se extrag numere între 1 și 48, iar la Besix se extrag între 1 și 49. Rezultatele celor două loterii sunt și ele evident diferite, dar în rest regulamentul de joc este aproape același. Eu voi vorbi mai jos în special despre Lucky 6, dar aproape toate informațiile prezentate sunt valabile și în cazul extragerilor Besix.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

1. CE ESTE PARIUL BESIX / LUCKY SIX DE LA SUPERBET?

Este un pariu pe numere în cotă fixă, pe evenimente virtuale, ce sunt redate simultan și pot fi vizualizate în toate agențiile Superbet din țară în care acest pariu este disponibil. Extragerile pot fi urmărite și online de pe site-ul Superbet, dar așa cum am menționat anterior, extragerile online sunt diferite față de cele offline. Extragerile au loc la fiecare 5 minute, 24 / 7 (10:03, 10:08, 10:13 etc). Se extrag 35 de numere dintr-un total de 48 (Lucky 6) sau 49 (Besix).

Pe un bilet se pot paria minimum 6 numere și maximum 10, pe care le poți alege tu sau ți le poate alege sistemul de pariere în mod aleatoriu. Prețul minim al unui bilet este de 2 lei, iar suma minimă pe combinație acceptată este de 0,1 lei. Valoarea câștigului se determină prin înmulțirea cotei celui de-al șaselea număr extras cu miza pariată. Altfel spus, pentru a câștiga trebuie să ai pe bilet minim 6 numere extrase, iar cu cât acestea ies mai repede, cu atât câștigi mai mult. Dacă de exemplu joci un bilet cu 10 numere, este ca și cum ai paria pe un sistem 6 din 10. 
 

2. TIPURI DE PARIURI OFERITE LA LOTERIA VIRTUALĂ LUCKY SIX

Superbet oferă mai multe opțiuni de pariere pe această loterie virtuală. Cea mai importantă o reprezintă pariurile pe numerele care vor ieși. Așa cum am spus mai sus, ai nevoie de 6 numere corecte pe o variantă pentru a câștiga, dar poți adăuga și mai multe numere pe tichetul de pariere. De aceea aș putea împărți aceste pariuri în două categorii principale:

 • Pariul simplu – Este cel mai ușor tip de pariu și constă în parierea pe un bilet a 6 numere de la 1 la 48. Biletul este câștigător doar dacă cele 6 numere pe care le-ai ales se regăsesc printre cele 35 de numere extrase. Biletul simplu costă 2 lei. Câștigul se calculează prin înmulțirea mizei cu cota indicată de ultimul număr extras.
 • Pariul combinat – Pariul combinat ca și în cadrul pariurilor sportive, este clar că vă oferă mai multe șanse de câștig, iar variantele posibil câștigatoare se pot obține prin parierea mai multor numere sau a mai multor grupuri de numere. Aici, câștigul se calculează înmulțind miza pe combinație cu cota ultimului număr câștigător extras pentru combinații formate din 6 numere. Miza pe combinație este dată de miza pe bilet împărțită la numărul de combinații. Dacă sunt mai multe combinații câștigătoare, atunci acestea se însumează pentru a afla câștigul final pe bilet.
   

Pariuri secundare

 • Culoare prima bilă - pariază pe culoarea pe care o va avea prima bilă extrasă. Bilele sunt împărțite pe 8 culori, deci ai o șansă din 6 să nimerești culoarea corectă.
 • Primul număr par / impar - alege dacă primul număr extras va fi par sau impar.
 • Primul număr -/+ 24.5 - pariază dacă primul număr extras va fi cuprins între 1 și 24 sau între 25 și 48.
 • Par / impar primele 5 numere - vor fi mai multe numere pare sau impare în primele 5 extrase?
 • Suma primelor 5 numere -/+ 122.5 - suma primelor 5 numere va fi mai mică sau mai mare de 122.5? 

PariuriX.com recomandă ACESTE case de pariuri online! Tu pe care o alegi?

Superbet
L1203785W001253
Încasează bonusul de până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C


3. CE REPREZINTĂ SUPERPOT-UL LA LUCKY 6 SUPERBET?

În afară de câștigurile normale ai și posibilitatea de a pune mâna pe Superpot. Acesta poate fi luat chiar dacă biletul tău de pariuri a fost unul pierzător, ceea ce este foarte important de precizat. Practic ai o șansă suplimentară de a pune mâna pe un premiu consistent.

Superpot-ul este un câștig suplimentar surpriză care se acordă în mod aleatoriu, biletelor pariate în desfășurare. Valoarea acestui pot este comună evenimentelor virtuale: BeSix si Curse de câini. Numărul biletului pentru care se acordă premiul este afișat simultan pe ecranul televizoarelor din toate agențiile în care rulează pariuri virtuale. Totuși ia în considerare faptul că Superpot-ul este o promoție ocazională, care s-ar putea să nu mai fie valabilă la momentul în care citești acest articol. Deci trebuie să verifici site-ul Superbet pentru a vedea dacă această ofertă mai este valabilă sau nu.

Vezi ce bonusuri și promotii sunt oferite la Superbet (această pagină este actualizată constant)
 

4. STRATEGII, SISTEME ȘI SCHEME DE JOC LA LUCKY 6 / BESIX

În acest articol mi-am propus să prezint strict loteria virtuală Lucky 6 / Besix de la Superbet, motiv pentru care nu vei găsi aici strategii, sisteme sau scheme de joc, nu de alta dar probabil ar trebui să mă lungesc destul de mult. Plus că am abordat acest subiect pe larg în articolul ”Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six?”. Aici vei găsi câteva sfaturi care să îți mărească șansele de câștig, dar și 3 strategii principale:

 • Strategia pariurilor pe o singură culoare
 • Strategia șirurilor de numere consecutive
 • Strategia combinațiilor profitabile 

Recomand și articolul ”Lucky 6 de la Netbet – Acum poți paria online pe loterii virtuale!”. O secțiune din acest articol este dedicată modului în care pot fi aplicate strategiile Martingale și Fibonacci pe loterii virtuale. Acesta este identic indiferent dacă pariezi la Netbet (vezi site-ul agenției) sau Superbet, deci informațiile de acolo sunt valabile și aici. 

În încheiere ar trebui săus că Superbet a mai adăugat între timp și o a doua loterie virtuală, este vorba de Lucky X, dar pe aceasta se poate paria doar pe internet, nu și în locații stradale! Ea este destul de similară cu LuckySix / BeSix, doar că se extrag 36 de numere din 50, în loc de 35 din 48, sau 35 din 49.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX