1. Home »
 2. Loto »
 3. Belgia Keno - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Belgia Keno - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:39:00

image Belgia Keno - rezultate, cum joc, strategii & sfaturi câștig

În acest articol vom vorbi despre Belgia Keno, una dintre cele mai apreciate loterii de tip keno de la noi în țară. Vom începe prin a îți arăta în ce constă această loterie, și vom termina prin a prezenta sfaturi, strategii și sisteme de câștig ce pot fi aplicate pe Keno Belgia.

Pariază acum pe Belgia Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

1. În ce constă Belgia Keno?

Belgia Keno este o loterie belgiană ce organizează extrageri în fiecare zi la ora 19:55. Vorbim de o loterie de tipul keno 20 / 70, ceea ce înseamnă că dintr-un total de 70 de bile numerotate de la 1 la 70 se extrag 20 de bile norocoase. Din acest punct de vedere vorbim de o loterie identică cu cele din alte țări, precum Germania Keno 20/70, Finlanda Keno 20/70 sau Franța Keno 20/70.

A nu se confunda cu loteria Belgia 6 / 45 - află mai multe despre aceasta!


De ce să joc la Belgia Keno 20/70?

 • Este o loterie ce oferă multă libertate în personalizarea biletelor – Loteriile de tip keno oferă în general o libertate mult mai mare decât una de tipul 6/49. Datorită faptului că se extrag 20 de numere din 70, poți juca atât bilete realiste cu cote mici, cât și bilete fanteziste. De exemplu poți paria pe un singur număr la o cotă de 3.40, cum la fel de bine poți paria pe 8 numere la cotă de 50,000. Sau poți juca tot felul de sisteme; agențiile de la noi îți permit să adaugi până la 15 numere pe un bilet, cu până la opt numere într-o combinație.
 • Este ușor de aplicat strategii cu miză progresivă – deoarece are loc o singură extragere pe zi, înseamnă că ai timp mai mult decât suficient pentru a cunoaște rezultatele extragerii precedente înainte de a paria pe următoarea. Vom discuta despre asta mai în detaliu în ultima parte a articolului.
 • Reprezintă o alternativă bună la alte loterii de tip keno – Dacă joci de exemplu la Grecia Keno (cea mai populară loterie la noi în țară) și ți se pare că se ține ghinionul scai de tine, atunci ai putea face trecerea către o loterie similară cum este de exemplu Belgia Keno. Poate aici zeița Fortuna îți va zâmbi mai mult :)


Cote Belgia Keno 20 / 70

Dacă joci bilete simple, cu o singură variantă de câștig (adică toate numerele de pe bilet trebuie să iasă pentru ca biletul să fie câștigător), atunci vei beneficia de următoarele cote:

 • Pariu pe un singur număr – cotă 3.40
 • Pariu pe două numere – cotă 12.50
 • Pariu pe trei numere – cotă 47
 • Pariu pe patru numere – cotă 180
 • Pariu pe cinci numere – cotă 750
 • Pariu pe șase numere – cotă 3500
 • Pariu pe șapte numere – cotă 12500
 • Pariu pe opt numere – cotă 50000

Pariază acum pe Belgia Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!


2. Agenții unde poți plasa pariuri loto pe Belgia Keno

În caz că nu prea ești familiarizat cu loteriile din alte țări, atunci sunt câteva lucruri pe care trebuie să le înțelegi. La noi în țară este legal să joci la ele doar prin intermediul caselor de pariuri licențiate, fie ele online sau stradale. Nu este în schimb legal să joci pe site-uri străine de loto, deoarece acelea nu au licență la noi, și poți risca o amendă destul de usturătoare.

Dar nu trebuie să îți bați prea mult capul cu acest lucru. Poți alege cu încredere una din agențiile online enumerate mai jos, acestea fiind 100% legale pe teritoriul României. Iar astfel poți încasa și un bonus foarte atractiv pentru prima depunere.

Case de pariuri unde poți juca pe Belgia Keno

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON fără depunere
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON fără depunere + 250RON fără risc - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Pariază pe Belgia Kenoo la PublicWin

Dacă nu știi ce casă de pariuri să alegi din lista de mai sus și ai nevoie de o recomandare, atunci noi îți propunem să joci pe Belgia Keno la PublicWin din următoarele motive:

 • Beneficiezi de un bonus foarte atractiv la prima depunere de 210% până la 2,100RON (detalii aici)!
 • Depozitul minim este de doar 10RON, ceea ce înseamnă că poți juca aici și cu un buget mai mult decât redus
 • Poți depune și retrage inclusiv din agenții stradale, ceea ce înseamnă că nu îți trebuie neapărat un card de credit / debit pentru a juca
 • PublicWin are în ofertă toate extragerile loto Belgia Keno, fără excepție
 • Miza minimă pe loteria Keno Belgia este de doar 1RON / bilet, indiferent de numărul de combinații conținute.
 • Poți verifica foarte ușor dacă ai câștigat (detalii mai jos)
 • PublicWin oferă extrageri pe foarte multe loterii internaționale, oferta fiind extrem de bogată
 • Uneori PublicWin vine și cu diferite promoții pe loto, ce sunt valabile bineînțeles și pe loto Belgia Keno
 • Dacă nu știi ce numere să alegi, te poți folosi de funcția de alegere aleatorie a numerelor pentru a vedea dacă norocul este de partea ta

Pariază acum pe Belgia Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

Pe ce alte loterii merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Finlanda Keno - sunt foarte mulți români care joacă pe această loterie, așa că încearc-o și tu!
 • Germania Keno - este o loterie de tipul 20 / 70, exact ca cea din Finlanda sau cea din Franța
 • Franta Keno - poți aplica aceleași strategii ca pe precedentele două loterii, având același format
 • Ungaria Putto - este o loterie cu un format inedit de tipul 8 / 20.

 

3. Belgia Keno rezultate

Dacă joci pe Belgia Keno la o casă de pariuri online, atunci vei putea vedea din istoricul pariurilor dacă biletele tale au fost câștigătoare sau nu. La agenții precum Netbet sau Fortuna Bet poți instala chiar o aplicație de mobil care îți va trimite notificări pe ecranul site-ului cu statusul biletului, atunci când aceste este decis.

Dar poate dorești să accesezi rezultate la Belgia Keno și din alte motive (să vezi numerele care ies cel mai des sau cel mai rar, să afli dacă s-au repetat constant anumite numere la ultimele extrageri, să vezi dacă este un grup de 2-3 numere care iese frecvent, să vezi dacă ies mai multe numere pare sau impare, mari sau mici etc). Indiferent de motiv, poți găsi la Belgia Keno rezultate pe majoritatea site-urilor agențiilor licențiate care oferă pariuri loto, după cum urmează:

 • Belgia Keno rezultate la Publicwin – acesta este singurul site de pe listă unde nu vei găsi o secțiune de rezultate, dar în schimb vei fi notificat atunci când câștigi sau pierzi. Trebuie doar să accesezi de pe publicwin.ro secțiunea Contul Meu – Pariurile mele – Loto. Sau poți consulta pentru rezultate unul din site-urile de mai jos.
 • Belgia Keno results la Netbet – Intră pe netbet.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate anterioare din partea dreaptă, și caută loteria dorită.
 • Loto Belgia Keno rezultate Superbet – Intră pe superbet.ro, accesează Rezultate din meniul principal de sus, selectează Loto, și caută această loterie.
 • Loto Belgia 20 din 70 rezultate Fortuna -  Intră pe efortuna.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate din partea dreaptă, și caută loteria dorită.
 • Loto Keno Belgia rezultate la Casa Pariurilor – Intră pe casapariurilor.ro, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate din submeniu, și caută loteria belgiană.
 • Rezultate loto Belgia Keno la Stanleybet – Intră pe site-ul Stanleybet, accesează Loto din meniul principal de sus, selectează Rezultate Anterioare din partea dreaptă, și caută loteria belgiană.

 

4. Sfaturi, strategii și sisteme de câștig la Keno Belgia

În încheiere vreau să îți ofer și câteva sfaturi rapide, dar și câteva strategii de joc pe care le-ai putea încerca.


Sfaturi de aplicat atunci când joci pe Loto Belgia Keno 20 / 70

 • Joacă sisteme realiste - Pe cât de tentant ar fi să joci bilete de 2RON cu câștiguri potențiale de sute de mii de lei, trebuie să înțelegi că șansele pentru a ieși un astfel de pariu sunt extrem de mici. Dacă totuși nu vrei să renunți la visul de a te îmbogăți peste noapte, atunci măcar adaugă pe biletul tău mai multe sisteme astfel încât să iei sume fabuloase dacă ies toate numerele, dar să câștigi și o sumă mai mică de bani dacă ies doar câteva numere.
 • Încearcă și alte loterii – Loto Belgia Keno este o loterie interesantă, dar au loc extrageri doar o dată pe zi. În schimb sunt loterii precum Grecia Kino sau Polonia Multi unde au loc extrageri chiar și din 5 în 5 minute, deci poți paria oricând ai chef cu posibilitatea de a afla rezultatul în doar câtevan minute. Accesează secțiunea noastră de Loto pentru a descoperi care sunt cele mai populare loterii din lume.
 • Poți utiliza strategii de joc, dar fă-o precaut – pariurile pe loto, spre deosebire de pariurile sportive, țin 100% de noroc și nici o strategie de joc din lumea asta nu îți poate garanta câștiguri sigure. Așa că tratează pariurile loto pe ca un joc de noroc pe care să îl practici doar de distracție, utilizând un buget care să nu te afecteze cu nimic în caz că îl pierzi.


Trei strategii de aplicat pe Loto Belgia Keno

 • Fibonacci – este o strategie care se bazează pe pariuri de cotă 3.00+, ceea ce este perfect pentru pariurile pe un singur număr la loto Keno Belgia. În ce constă aceasta? Să zicem că tu pariezi pe un număr, dar acesta nu iese. La următoarea extragere vei paria din nou pe același număr, și tot așa până ai un bilet câștigător. Mizele trebuiesc stabilite conform șirului Fibonacci, unde următorul număr este egal cu suma precedentelor două (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc). Atunci când câștigi, vei compensa pierderile anterioare și vei face și profit. Apoi o iei de la capăt cu miza inițială. Pentru detalii complete accesează articolul ”Sistem bazat pe Șirul Fibonacci”.
 • Sistem loto bazat pe probabilități matematice – este un sistem un pic mai complex, așa că nu voi vorbi despre el aici. Poți afla tot ce trebuie să știi despre acesta din articolul ”Grecia Kino: strategii și scheme loto de succes”. Deși sistemul era destinat inițial loteriei grecești, el poate fi aplicat fără probleme și pe Keno Belgia Loto deoarece structura celor două loterii este destul de similară - 20/80 la greci și 20/70 la nemți. Trebuie adaptate un pic mizele, dar în rest procedura de joc este aceeași.
 • Schemă loto cu 22 de numere - și acesta este un sistem care a dat rezultate bune pentru mulți jucători și despre care am vorbit în același articol menționat mai sus. Poate fi aplicat fără probleme pe Belgia Keno, așa că te invit să accesezi articolul și să afli în detaliu despre ce este vorba.

Mai avem un articol interesant pe care îl recomandăm: ”Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig”. În acest articol am vorbit despre pariuri loto în general, iar la final avem o secțiune destul de detaliată unde vei găsi:

 • Strategii cu miză variabilă în funcție de rezultatele precedente (Martingale, Fibonacci, creșterea mizei în funcție de cote)
 • Sistem pe bază de probabilități matematice
 • Scheme loto
 • Sfaturi pentru a ne mări șansele de câștig

Pariază acum pe Belgia Keno cu un bonus de 210% până la 2,100RON!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX