Belgia 6/45 - De ce să plasezi bilete la această loterie europeană?

2022-01-12 14:52:00 824 0

Mediul online este o punte care ușurează foarte mult accesul, însă nu doar pentru a comunica cu cei dragi ori pentru a rezolva din probleme, ci și când este vorba de distracție. Astfel, la operatorii virtuali din România, ai posibilitatea să alegi dintre nenumărate jocuri de noroc. Diversitatea este regăsită inclusiv în categoria de lotto, unde agențiile de top pun la dispoziția membrilor foarte multe versiuni la care să-ți încerci șansele.

Belgia este o țară foarte frumoasă, care de-a lungul istoriei a reușit să se facă cunoscută prin diverse evenimente sau personalități care încă o reprezintă, în diverse domenii de activitate. Pe lângă majorele contribuții pe care le-a avut în literatură, artă, cultură, economie și multe alte industrii, se numără și jocurile de noroc. 

Deschide cont și pariază online pe Loto Belgia 6 / 45

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Loteria sa națională, a fost lansată la începutul lunii februarie, în anul 1978 și, inițial, presupunea extragerea a 6 numere dintr-un total de 42 de numere. De asemenea, în acea vreme, ea avea organizat câte un eveniment pe săptămână. De-a lungul anilor, au fost modificate mai multe caraceristici, forma sa actuală fiind puțin schimbată. 

Belgia 6/45 se poate considera că seamănă cu Loteria Română, 6 din 49, însă are câteva diferențe ce nu pot fi ignorate. Înainte de a alege un cazino și de a plasa unul sau mai multe bilete la această loterie europeană, află care sunt caracteristicile sale și stabilește dacă îți este pe plac.


Ce caracteristici are loteria Belgia 6/45?

letonia keno bile de joc cu numere de loterie

După cum spuneam anterior, forma loteriei naționale din Belgia a avut parte de câteva schimbări de-a lungul anilor. În prezent, ea are săptămânal câte două evenimente, unul Miercurea și unul Vinerea, la ora 20’00, ora României, indiferent dacă joci la Netbet, Fortuna, Maxbet sau Casa Pariurilor

Un eveniment include două extrageri, una principală și una secundară. În cadrul celei principale sunt alese aleatoriu 6 numere dintr-o mulțime totală de 45 de numere, iar cea secundară presupune selectarea unui singur număr, din același interval, 1-45. Din păcate, evenimentele nu sunt transmise live la niciun operator din România, așa că va fi nevoie să aștepți câteva minute până când poți să verfici rezultatele. 

Operatorii de jocuri de noroc de la noi din țară oferă posibilitatea de a plasa diverse tichete, simple sau în sistem, însă doar pentru extragerea principală. Pentru a obține cel mai mic premiu, este nevoie să ghicești cel puțin 3 numere, șansele de a face asta fiind de 1 la 48.

Pentru a obține Jackpot-ul loteriei Belgia 6/45, trebuie să ai norocul de a ghici toate cele 6 numere extrase aleatoriu. Conform statisticilor, șansa de a avea un tichet care să-ți aducă premiul cel mare este de 1 la 8.145.060.


Ce poți face pentru avea mai multe șanse de a câștiga la Belgia 6/45?

Primul lucru pe care trebuie să îl conștientizezi când joci la orice loterie, este că nu poți niciodată să știi cu siguranță rezultatele unei extrageri. Astfel, este recomandat să fii mai responsabil cu investițiile pe care le faci și să îți asumi că ele pot fi pierdute. Odată ce ți-ai făcut o schemă financiară și știi ce buget ai putea aloca acestei activități, poți să te orientezi către diverse tehnici prin care să îți crești șansele de reușită. 

Ori, dacă crezi că este mai avantajos pentru tine, poți să apelezi la diverse modalități prin care să-ți diminuezi riscurile. Spre exemplu, la cazinouri precum Netbet sau Maxbet, poți să te folosești de cadourile din partea lor, cele destinate loteriilor. Unele presupun rambursarea mizei tale, dacă ea este până la o anumită valoare, dacă ai avut ghinion. Așadar, poți să-ți încerci norocul, fără să ai propriu-zis, nicio pierdere.

Indiferent unde alegi să îți faci cont și să îți încerci norocul, fie la Netbet și Fortuna, fie la Maxbet și Casa Pariurilor, este foarte important să consulți mizele disponibile. Ele sunt importante pentru a-ți face calculele și să determini care sunt șansele tale de câștig, dar și valoarea premiilor pe care le-ai putea obține. 

Există și alte aspecte pe care să le iei în calcul, precum rezultatele precedente și dacă alegi să aplici vreo tehnică anume de joc. 

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Belgia 6 / 45

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA


 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi