1. Home »
  2. Despre cazino »
  3. La ce îmbunătățiri ale tehnologiei să te aștepți în 2024 Află ACUM previziunile!

La ce îmbunătățiri ale tehnologiei să te aștepți în 2024 Află ACUM previziunile!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-18 14:27:00

image La ce îmbunătățiri ale tehnologiei să te aștepți în 2024 Află ACUM previziunile!

Până în ziua de astăzi, ne-am obișnuit deja cu dezvoltarea constantă și tot mai rapidă a tehnologiilor. Parcă în fiecare zi apare ceva nou, un nou telefon, o nouă aplicație, platformă sau invenție de orice fel. Ei bine, asta se cam întâmplă și în industria iGaming, unde au început tot mai des să fie lansate noi jocuri, în mod special online, să prindă formă companii în sfera providerilor sau a cazinourilor, dar nu numai. 

Ținând cont de ultimii 2-3 ani, anul acesta se resimte nevoia de vești bune, mai mult ca aproape oricând. În următoarele rânduri vei afla care ar fi următorii pași pe care i-ar face acest domeniu, teoretic anul acesta. Rămâne de văzut dacă aceste progrese vor fi realizate în viitorul apropiat, ori dacă necesită mai mult timp.

Joacă acum la un cazino online de top din România cu un bonus atractiv de bun venit!

Implementarea unor moduri de AR sau VR în jocurile de casino

Ținând cont de punctul tehnologic în care ne aflăm, având în vedere invențiile realizate în ultimii ani, în ultimele luni, este perfect normal să ne așteptăm la introducerea AR-ului (Augumented Reality) și a VR-ului (Virtual Reality) în industria iGaming. Realitatea așa cum o știam odinioară, începe să nu mai fie suficientă, în mod special pentru tinerii din ziua de astăzi. Așadar, se preconizează că unele schimbări vor implica schimbarea drastică a tehnologiei folosite pentru jocurile de noroc. 

Asta ar însemna un gameplay cu mult mai palpitant, jocuri mult mai intense, care să fie destul de mult schimbate. Posibil, spre exemplu, forma păcănelelor nu va mai avea același format sau concept vizual, ci vor fi cât noi de mari, iar avatarul nostru prin care ne transpunem universul respectiv va învârti rolele pe rând. Creativitatea nu mai este limitată când vorbim de acest scenariu, ci doar trebuie să ne obișnuim să ieșim din “zona de confort mental”.

Utilizarea tehnologiei blockchain în iGaming

Lumea modernă în care trăim a început să se obișnuiască tot mai mult cu cryptomonedele și elementele pe care le implică, inclusiv cu tehnologia blockchain. Deși ea nu face parte încă din viața majorității oamenilor, se îndreaptă în acea direcție. Aceasta depășește granițele sferei de crypto și poate să fie implementată conceptual în mai multe industrii. Se bănuiește că inclusiv în ceea ce ține de efectuarea de plăți sau retrageri la cazino. 

Ea ar fi cu mult mai rapidă și simplă ca metodele de plată tradiționale, pe care le utilizăm astăzi. Un plus considerabil ar fi siguranța pe care o aduce, dar probabil va mai dura ceva timp până când va fi implementată la operatorii din România.

Perfecționarea până după limitele imaginației a AI-ului

Jocurile de noroc au avut parte în ultimii zeci de ani de modificări majore, multe dintre ele fiind datorate evoluției tehnologiei. Dacă pentru gamblerii din anii ‘20 o păcănea avea manetă, în anii ‘90 se apăsa pe un buton, în ziua de astăzi ne-am obișnuit să fim oriunde, și să dăm doar un click pentru a juca.

AI-ul, adică Artificial Inteligence, este de mare folos în mai toate industriile, inclusiv în iGaming. Contribuția sa este asupra sistemului de generare a rezultatelor aleatorii, oferirea unor premii sau beneficii la întâmplare, dar nu numai. Putem să îi spunem indirect noroc, dar totul se datorează unui sistem extrem de bine pus la punct, capabil să țină cont de niște valori și să îndeplinească sarcinile cât mai corect pentru toți jucătorii. 

Așadar, având în vedere punctul de evoluție până în prezent, este foarte probabil ca el să fie trecut în viitorul foarte apropiat. Putem să ne așteptăm la diverse adaosuri, în mod special dacă ținem cont și de inovațiile aduse recent de unii provideri. 

Oricare este cursul istoriei, important este să fim informați, să fim la curent cu noutățile din surse cât mai sigure și să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții. Trebuie să găsim echilibru în viața noastră, inclusiv când este vorba de a doza corespunzător timpul între utilizarea tehnlogiei și realitate. Ține cont de aceste aspecte, oricunde ar duce invențiile viitoare!

Joacă acum la un cazino online de top din România cu un bonus atractiv de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX