Sfaturi pentru a juca în siguranță la cazinourile online

2022-04-07 11:07:26 249 0

Chiar dacă internetul a venit cu foarte multe plusuri și beneficii, care ne ajută în organizarea și gestionarea îndatoririlor, dar și cu alte avantaje, el este însoțit și de câteva riscuri. Există totuși câteva modalități prin care să te protejezi de acestea, așa cum ar fi instalarea unui anti-virus și navigarea doar pe site-uri sigure, securizate, de încredere.

Când este vorba de jocurile de noroc online, lucrurile stau puțin diferit. Există alte moduri în care te poți asigura că îți desfășori activitatea pe platforme protejate. În următoarele rânduri ai câteva detalii la care este foarte important să le acorzi atenția necesară, pentru a evita orice posibilă situație neplăcută.

Deschide cont și joacă în siguranță la un cazino 100% legal în România, cu un bonus atractiv de bun venit!


Asigură-te că operatorul pe care îl alegi, are licență activă de funcționare, din partea ONJN

De-a lungul anilor, industria iGaming a avut parte de foarte multe reglementări, inclusiv în România. De această zonă se ocupă Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, o instituție care are scopul de a verfica și certifica operatorii online și offline. De asemenea, ea este responsabilă de a supraveghea activitatea cazinourilor și agențiilor pentru a se asigura că ele respectă legile în vigoare și că oferă membrilor toate condițiile minime pentru ca ei să nu întâmpine neplăceri.

Majoritatea furnizorilor de servicii care oferă internet blochează companiile dubioase, care nu sunt acreditate de ONJN, însă există posibilitatea ca unele să treacă de filtrele acestora. De aceea, este bine să te asiguri că îți faci cont la un operator care are o licență validă de funcționare din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Acest aspect se poate verifica pe site-ul cazinoului sau agenției, dar și pe lista albă a instituției, de pe site-ul său.

Ține cont de faptul că în România, conform legislației în vigoare, este impus ca un operator licențiat să aibă dovada faptului că toți membrii săi au peste 18 ani. Astfel, este în regulă ca un cazino legal să îți solicite anumite documente sau informații, chiar dacă unele persoane par sceptice față de asta. Contează unde îți dai datele și în ce circumstanțe, nu uita asta!


Alege modalități alternative de plată

Este bine să alegi doar metodele de plată care consideri că te avantajează. La majoritatea operatorilor licențiați, de top, vei avea o gamă vastă de opțiuni, așa că nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere. 

De asemenea, ar fi bine să optezi pentru portofele electronice, carduri pe care le alimentezi periodic, nu pe care intră sursa sigură de venit. În acest fel, eviți sub orice formă ca din cauza unei erori tehnice sau uneia de securitate, să se întâmple ceva cu toți banii tăi, cu economiile pe care le ai.


Joacă moderat, evită excesul și investițiile majore

Jocul responsabil este extrem de important, indiferent de cazinoul unde alegi să îți desfășori activitatea. Pentru a evita situațiile în care ai pierderi foarte mari, este recomandat să ai stabilit un buget, o sumă maximă pe care să o cheltui pentru acest hobby. 

Excesul este de evitat indiferent despre ce subiect vorbim, în mod special când este vorba de gambling. Dorința de a câștiga, de a avea satisfacția adusă de premiile puse în joc, adrenalina și emoțiile foarte puternice sunt câteva elemente care pot conduce la pierderea noțiunii timpului ori la cea a valorii totale a investițiilor tale. 

Tocmai din acest motiv, dacă ai setată o limită financiară, îți va fi mai ușor să joci responsabil. Dacă îți este dificil să faci asta, ține cont că majoritatea cazinourilor online au diverse programe care te pot ajuta în acest sens, ori inclusiv opțiunea de a-ți pune un prag maxim. Odată atins acesta, agenția îți impune să faci o pauză pe o perioadă determinată.

Deschide cont și joacă în siguranță la un cazino 100% legal în România, cu un bonus atractiv de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi