Ce jocuri de cărți putem juca în legalitate la cazinourile online licențiate?

Află ce jocuri de cărți poți juca în legalitate la cazinourile online licențiate în România! Dacă ești fan al jocurilor de cazino, probabil că deja te-ai prins că majoritatea site-urilor de jocuri de noroc licențiate la noi au o ofertă ce se bazează aproape integral pe sloturi video. Găsim sute de sloturi, care de care mai diversificate, dar când vine vorba de jocuri de masă, oferta este mult mai modestă. Într-adevăr, nu e cazino să nu ofere măcar un joc de ruletă și unul de blackjack, dar alte jocuri cu cărți sau alte tipuri de ”table games” sunt mult mai greu de găsit. Însă nu imposibil. Cel mai bine este să îți arăt exact ce jocuri de acest gen poți găsi pe site-urile de gambling din România.

Joacă acum jocuri cu cărți la unul din cazinourile recomandate!

 

Ce trebuie să știi din start despre jocurile de cărți

Întâi trebuie făcute câteva precizări. În ceea ce privește jocurile de blackjack, le-am enumerat doar pe cele de la operatorii recomandați de PariuriX pentru că toate cazinourile oferă astfel de jocuri, astfel încât ne permitem luxul de a ne axa doar pe site-urile pe care noi le considerăm ca fiind cele mai bune. Dacă vrei mai multe informații despre cazinourile care oferă blackjack, atunci recomand să citești ACEST ARTICOL. La categoria ”alte jocuri cu cărți” am inclus mai multe cazinouri, pentru că sunt ceva jocuri ce pot fi găsite pe maxim 1-2 site-uri.

De asemenea recomand și articolul ”Ce jocuri de masă putem juca la cazinourile online recomandate?” pentru a vedea exact ce jocuri oferă cazinourile recomandate de PariuriX.com. Am inclus acolo atât jocuri cu dealer live, cât și jocurile simulate direct de calculator.

Lista de mai jos era valabilă la momentul scrierii acestui articol (2 noiembrie 2017). Ia în considerare faptul că între timp un cazino poate să mai adauge sau să scoată un anumit joc, deci există posibilitatea ca în momentul în care citești aceste rânduri informațiile oferite să nu fie 100% corecte. Totuși nu ar trebui să fie diferențe foarte mari.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!

 

Jocuri de blackjack la cazinourile recomandate

 

Jocuri cu cărți ce pot fi găsite la cazinourile licențiate

Joacă acum jocuri cu cărți la unul din cazinourile recomandate!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!