Joacă și câștigă bani reali în cazinoul online! Sfaturi pentru cele mai bune rezultate

1,1k 0

Dacă ești începător în lumea cazinourilor online cu siguranță te afli în căutarea unei soluții pentru a-ți crește șansele de câștig. Trebuie să-ți spunem de la început că nimeni nu-ți poate garanta succesul când vine vorba de jocurile din cazinou, în acest caz norocul jucând un rol extrem de mare.

Totuși, dacă te-ai decis să joci pe bani reali, e posibil ca sfaturile noastre să te ajute în cazinoul online.

VEZI LISTA CAZINOURILOR PE BANI REALI RECOMANDATE, CU CELE MAI BUNE BONUSURI

Prima decizie pe care trebuie să o iei când joci pe bani reali este cazinoul la care să-ți deschizi cont. Verifică lista cazinourilor licențiate și recomandate de PariuriX pentru a descoperi cele mai bune oferte și în funcție de asta poți decide. E important să joci la cazinouri aflate 100% în legalitate pentru a nu risca să-ți pierzi bani sau să nu vezi vreodată eventualele câștiguri. Din acest punct de vedere poți sta liniștit: toate cazinourile și casele de pariuri promovate de site-ul nostru sunt omologate și aprobate de ONJN.

Ce trebuie să știi înainte de a juca online pe bani reali

Nu te așeza la masa de joc, fie că vorbim de blackjack, ruletă sau sloturi fără să-ți faci un set de reguli pe care să le și urmezi.

E obligatoriu să-și controlezi cu strictețe bugetul, dacă vrei să ai măcar o șansă să ieși pe plus. Mulți jucători pierd sume considerabile în cazinou în special din cauza faptului că încep să joace fără un plan concret. Inițial câștigă, însă continuă să joace neavând vreo regula prestabilită și sfârșesc prin a pierde totul și chiar să depună și mai mulți bani.

Când joci pe bani reali trebuie să ai un bun control al bugetului și al emoțiilor. Nu de lăsa afectat de seriile pierzătoare și învață când să te retragi. E bine să stabilești o limită fixă de timp (Ex. Vei juca o oră sau două) și să te oprești la finalul acelui interval, indiferent că ești pe plus sau ai pierdut ceva bani. Jucătorii care nu au o asemenea regulă continuă să joace de obicei mai mult decât ar trebui și de cele mai multe ori ajung să piardă.

E foarte bine să stabilești și o limită de pierdere, fie că vorbim de o sumă fixă sau de un procent din suma totală pe care o poți aloca acestui hobby. Stabilește deci când începi să joci că te vei opri dacă pierzi de exemplu 100 de lei sau 5%, 10% din bugetul total.

De asemenea, e utilă și o limită de câștig: să te oprești de exemplu dacă reușești să triplezi suma cu care ai început.

VEZI LISTA CAZINOURILOR PE BANI REALI RECOMANDATE, CU CELE MAI BUNE BONUSURI

Strategiile de pariere pe bani reali

Există numeroase strategii de pariere și în secțiunile PariuriX găsești suficiente detalii despre scheme precum Martingale, Fibonacci, Paroli și multe altele. Totuși, e evident că nu există strategia perfectă sau una care să îți garanteze câștiguri pe termen lung.

E bine să te informezi și fără îndoială aceste strategii îți cresc șansele. Însă e clar că dacă ar funcționa de fiecare dată majoritatea cazinourilor ar fi falimentare. Alege cu atenție strategia dorită și aplic-o până la un punct și în totală concordanță cu bugetul tău.

Degeaba alegi de exemplu schema Martingale, dacă începi să pariezi cu o sumă mare, iar dublând miza succesiv ajungi să nu mai poți paria după doar trei, patru runde.

Alege cele mai profitabile jocuri pe bani reali

Un alt sfat pe care ți-l putem da pentru a crește șansele de câștig este să alegi întotdeauna cele mai profitabile jocuri și pariuri din cazinoul online.

E cunoscut de exepmplu faptul că Blackjack-ul e jocul care oferă în teorie cele mai mari șanse de câștig, în condițiile în care avantajul casei scade și sub 1% atunci când aplici ca la carte regulile de pariere (Citește tutorialele din categoria specială BLACKJACK).

Dacă îți place mai mult ruleta, te putem sfătui să alegi întotdeauna pariurile "exterioare", adică zonele cu cotă 2 sau 3.

Da, poate fi atractiv să mizezi direct pe numere în speranța că vei înmulți miza de 36 de ori, însă matematic ai șanse de sub 3% ca pariul tău să fie câștigător. În schimb, de fiecare dată când pariezi pe culoare sau pe opțiunile Par/Impar, 1-18/19-36, șansele tale de câștig sunt de aproape 50%.

Atunci când alegi sloturile pe bani reali, fii atent la RTP (Return to player), adică procentul din sumele mizate care se întoarce la jucători. Alege întotdeauna jocurile care au un RTP cât mai apropiat de 100% și oricum peste 96%, astfel încât șansele tale de câștig să fie mai mari.

Dincolo de aceste sfaturi, încearcă să fii cât mai informat și profită de tutorialele puse la dispoziție de Pariurix.com. Totuși, nu uita că jocurile de noroc sunt și trebuie să rămână un hobby, nu o metodă de a face bani, deci pariază întotdeauna responsabil și nu miza mai mult decât îți permiți să pierzi.

VEZI LISTA CAZINOURILOR PE BANI REALI RECOMANDATE, CU CELE MAI BUNE BONUSURI

În rubrica Casino online de pe pariurix.com poți găsi sfaturi și strategii de pariere prin care îți poți crește considerabil șansele de câștig, iar dacă îți deschizi astăzi cont prin site-ul nostru la unul din cazinourile licențiate în România, vei beneficia de cel mai bun bonus de bun venit de pe piață (verifică aici lista).

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi