Cum depui bani la cazinourile online licențiate în România! Cele mai rapide și ieftine metode disponibile

Află care sunt cele mai folosite și rapide metode de depunere a banilor în cazinoul online și în ce variante vei reduce comisionul la minimum.

După deschiderea unui cont la un cazinou online, următorul pas logic este să depui bani în cont pentru a te putea "așeza" la mesele de joc. Dacă în momentul apariției primelor cazinouri și case de pariuri online în România depunerea banilor putea reprezenta o veritabilă corvoadă, acum ne aflăm într-un moment mult mai bun din acest punct de vedere, având mult mai multe opțiuni la dispoziție, cu costuri reduse. Majoritatea cazinourilor au renunțat la comisioane, de multe ori singurele taxe plătite fiind cele impuse de bănci.

VEZI AICI Top cazinouri online recomandate și licențiate în România

CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL
1. Depunerea banilor prin card de debit/credit
2. Depuneri prin Skrill în cazinoul online
3. Depuneri prin Neteller în cazinoul online
4. Depuneri prin transfer bancar în cazinoul online
5. Depuneri cu cardul preplătit Paysafecard
6. Metodele de plată în cazinourile licențiate din România


1. Depunerea banilor prin card de debit/credit în cazinoul online

Cardurile, fie că vorbim despre carduri de credit sau de debit, reprezintă de departe cea mai folosită metodă de depunere în România și la nivel mondial, fiind practic imposibil să găsești un cazinou care să nu accepte cardurile VISA sau MasterCard.

Cu standarde înalte de securitate, plățile prin card oferă mai multe avantaje și depunerile realizate astfel sunt procesate instant. Poți deci să te bucuri de jocurile preferate la doar câteva secunde după deschiderea contului. Din punct de vedere al siguranței, poți fi liniștit atâta timp cât ai ales un cazinou licențiat. În plus, pe lângă măsurile de siguranță luate de cazinou, poți seta și tu anumite "protecții" precum confirmarea depunerii prin SMS - caz în care primești un cod de confirmare pe telefonul mobil în momentul fiecărei depuneri - sau setarea de limite pentru tranzacțiile online, astfel încât să te asiguri că nimeni nu va putea profita în cazul în care prin absurd ar pune mâna pe datele tale.

Teoretic, depunerile prin carduri de credit sau debit nu au niciun comision din partea cazinoului, însă se va întâmpla adesea să plătești mai mult decât suma depusă. De exemplu, pentru o depunere de 100 de lei în contul de cazinou poți ajunge să plătești 103 sau 104 lei, sumă ce va apărea ulterior, după procesarea tranzacției, pe extrasul de cont, deși teoretic nu trebuie să plătești nicun comision. Acest lucru se întâmplă în general din cauza faptului că plata cu cardul va fi făcută spre un cont din străinătate, iar diferența provine din banii pierduți la schimbul valutar. Orice tranzacție internațională e făcută în moneda euro, iar tu plătești în lei și primești în contul de cazinou tot lei.

Limitele de depunere prin card bancar diferă de la cazinou la cazinou, dar în general variază între un minim de 20 de lei și un maxim de 20.000 de lei la o singură depunere.  

2. Depuneri prin Skrill în cazinoul online

Skrill reprezintă un portofel virtual prin care utilizatorii au posibilitatea de a transfera bani intern sau internațional, tranzacțiile fiind efectuate instantaneu. Până în 2013, Skrill a folosit numele Moneybookers.

Tot ce trebuie să faci pentru a depune bani într-un cazinou prin Skrill este să îți deschizi un cont online și să-i "atașezi" un card bancar. Mulți jucători consideră această variantă mai sigură deoarece sunt nevoiți să ofere datele bancare doar o singură dată, în momentul înregistrării cardului în contul Skrill.

Prin Skrill poți depune în general până la 20.000 de lei la o singură tranzacție, iar cazinoul nu va percepe niciun comision pentru depuneri. Totuși, tranzacțiile vor fi comisionate de Skrill și e bine să te asiguri care este comisionul pentru tranzacția dorită (în general e 1,9%). Ai de asemenea grijă în ce monedă vei face plata, deoarece este posibil să plătești un comision și pentru conversia valutară.

În plus, prin această metodă poți face și retrageri. Banii vor intra în contul Skrill mai rapid decât în cazul în care ai cere ca retragerea să fie făcută direct pe card, imediat după ce cazinoul va aproba plata.

Folosirea contului Skrill este gratuită, atâta timp cât își accesezi contul măcar o dată pe an, însă în caz contrar va trebui să plătești o taxă de 2 euro pe lună (începi să plătești taxa după 12 luni de inactivitate).

3. Depuneri prin Neteller în cazinoul online

Neteller este tot un "portofel electronic" specializat în tranzacțiile spre și dinspre cazinourile online, fiind disponibil în mai multe valute și care excelează în ceea ce privește serviciul de relații cu clienții, disponibil non-stop.

Aproape toate cazinourile licențiate în România acceptă plățile prin Neteller, iar depunerile prin această metodă sunt procesate instant. Neteller reprezintă o opțiune perfectă pentru cei care au deschis conturi la mai multe cazinouri online și, din motive de siguranță, nu își doresc să își lase datele cardului la fiecare dintre ele.

Un mic dezavantaj este că limita minimă de depunere prin Neteller este ușor mai mare decât la celelalte variante disponibile. De exemplu, la NetBet sau Betano depunerea minimă prin card bancar este de 20 de lei, în timp ce prin Neteller e de 40 de ori.

Cazinourile nu percep niciun comision pentru depunerile prin această metodă, însă vei plăti cu siguranță o taxă în momentul în care depui bani în contul Neteller. Verifică deci lista de comisioane în momentul deschiderii contului.

4. Depuneri prin transfer bancar în cazinoul online

Transferul bancar reprezintă deja o metodă "vintage" pentru a depune bani în contul de pariuri sau cazinou, insă rămâne o opțiune în special pentru cei care depun sau retrag sume mari și poate crește din nou în popularitate odată cu apariția serviciilor de internet banking oferite de tot mai multe bănci din România.

Poți folosi această metodă de depunere dacă ești atât de precaut încât să nu vrei să-ți lași datele financiare niciunui operator online, fie că vorbim despre cazinouri, Skrill sau Neteller. Iar precauția ta poate fi de înțeles, în condițiile în care trăim într-o eră în care clonarea cardurilor sau furtul de date financiare au devenit infracțiuni extrem de comune.

Trebuie însă să știi că această metodă de plată este și cea mai scumpă. Cazinourile nu percep comisioane pentru depunerile prin transfer bancar, dar vei plăti băncii fie o sumă fixă, fie un procent din suma tranzacționată (comisioanele diferă de la bancă la bancă).   Se presupune însă că plătești taxele respective pentru siguranță și doar tu decizi dacă merită sau nu să rămâi la această metodă de depunere.

Un alt inconvenient din punctul multora de vedere e reprezentat de viteza cu care banii ajung în contul de pariuri. E drept că față de anii trecuți viteza de procesare a transferului a crescut, însă chiar și așa nu te vei putea bucura de bani instant, așa cum se se întâmplă în cazul celorlalte variante prezentate.

5. Depuneri cu cardul preplătit Paysafecard

Din fericire există și o altă metodă prin care să te bucuri de beneficiile depunerii prin card bancar, dar fără să fii nevoit să oferi datele personale unei terțe părți. Paysafecard este un card preplătit pe care îl poți folosi pentru plăți online.

Practic, cardul Paysafecard folosește pe același principiu cu cartele telefonice prepaid. Ex: Cumperi un card cu valoarea de 300 de lei, primești un cod pin din 16 cifre (asemănător codului de pe cardurile bancare) și îl folosești pentru a depune instant banii în cazinoul online.

Cazinourile nu percep comisioane pentru plățile prin Paysafecard, iar prin folosirea acestei variante te asiguri că nu oferi datele bancare nimănui. Un alt mare avantaj e reprezentat de intimitatea oferită de folosirea acestei variante. Practic tranzacțiile către un cazinou online nu vor apărea în extrasul tău de cont și nimeni nu va avea acces la aceste informații.

Singurul mare inconvenient este că nu poți face și retrageri prin acest card preplătit, așa că în cazul fericit în care vei face profit în cazinoul online vei fi "nevoit" să apelezi la una din metodele clasice pentru retragerea banilor.

6. Metodele de plată în cazinourile licențiate din România

În momentul în care îți deschizi cont la un cazinou online e bine să verifici și metodele de depunere și retragere oferite. Chiar dacă ești hotărât pentru o singură variantă, este bine să te informezi și asupra celorlalte metode la care poți apela. Disponibilitatea de a oferi cât mai multe variante de depunere/retragere a banilor arată o atenție sporită la nevoile și dorințele clienților și vei dori cu siguranță să-ți mizezi banii la un cazinou care pune relația cu clienții pe primul plan.

 

Iată cazinourile licențiate în România care își oferă cele mai bune metode de depunere:


 

UnibetDeschide cont

  • În cazinoul Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) ai la dispoziție toate variantele de depunere prezentate în acest articol - card de debit sau credit, Skrill, Neteller, Paysafecard sau transfer bancar - și acces la sute de jocuri de cazinou, inclusiv jocuri de masă cu dealeri live.

 NetBet - Deschide cont

  • Cazinoul NetBet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) excelează în ceea ce privește metodele de depunere oferite. Pe lângă card de debit sau credit, Skrill sau Paysafecard, NetBet oferă posibilitatea de a depune și prin Neteller, inclusiv în moneda virtuală Bitcoin.

Sportingbet - Deschide cont

  • La cazinoul SportingBet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) poți depune bani prin card de debit sau credit, Skrill, Neteller, Paysafecard, transfer bancar dar și prin PromoCode, adică un cod promoțional pe care utilizatorul îl poate primi fie online, fie offline.

Betano - Deschide cont

 

  • La cazinoul Betano (D.ONJN 3311/ 18.12.2015) poți depune bani prin toate metodele enumerate în acest articol și ai avantajul că limita minimă  de depunere e de doar 20 de lei. În plus, retragerie sunt procesate în general în doar 24 de ore.

888Sport - Deschide cont

  • Și cazinoul 888 (D.ONJN 1439/12.08.2016) oferă posibilitatea de a depune bani prin card, transfer bancar, Skrill, Neteller și Paysafecard.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!