1. Home »
 2. Despre cazino »
 3. Cum să alegi un cazino online - Criterii de selecție și sfaturi!

Cum să alegi un cazino online - Criterii de selecție și sfaturi!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-18 14:06:00

image Cum să alegi un cazino online - Criterii de selecție și sfaturi!

Una dintre întrebările foarte des puse, este cum se alege un cazino online. Operatorul online la care îți desfășori activitatea este unul dintre factorii care îți va influența cel mai mult activitatea. Astfel, înainte să îți faci cont, este bine să știi cât anumite lucruri despre agenția respectivă. În continuarea acestui articol vei afla câteva criterii pe care este bine să le ai în vedere, dar și care sunt cele pe care operatorul trebuie să le îndeplinească obligatoriu.

Unul dintre aspectele peste care nu trebuie să treci cu vederea când alegi un cazino virtual, este dacă el are, sau nu, licență de funcționare. În România, ea este acordată de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, iar pentru a fi obținută, se efectuează o serie de verificări. Astfel, când devii membrul unui operator acreditat, vei știi cu siguranță că el are platforme stabile și sigure, că nu are probleme legale și că toate informațiile și tranzacțiile sunt criptate corespunzător.

Joacă la unul dintre cele mai bune cazinouri online din România cu un super bonus de bun venit!

Deoarece din anul 2021, taxele din câștiguri care sunt datorate de jucători sunt achitate prin cazinoul la care s-au obținut premiile, un operator care nu are licență, nu va fi obligat să trimită dările tale către stat. Astfel, poți ca după luni de zile, să ai datorii pe care va trebui să le achiți, dacă nu vei fi suspectat inclusiv de fraudă ori de alte infracțiuni pe care nu le-ai făcut (intenționat).

Iată ce ar mai putea fi inclus pe lista de criterii de selecție, când vrei să decizi unde să joci!
 

Cum alegi un cazino online - Metodele de plată disponibile 

În mediul online, cazinourile pun la dispoziția jucătorilor mai multe modalități prin care aceștia să poată efectua depunerile și retragerile. Principalele opțiuni disponibile sunt:

 • Card de credit sau de debit
 • Transfer bancar
 • Skrill / Neteller / Paysafecard
 • Revolut
 • Plata în sucursală fizică
 • Plata la parteneri (ex.: Smith&Smith)

Înainte de a te hotărî să folosești una dintre aceste variante, ține cont de caracteristicile pe care le are:

 • Timpul de realizare a tranzacției
 • Suma minimă / maximă pe care o poți depune sau retrage
 • Eventualele comisioane suplimentare


Portofoliul de jocuri - factor de decizie când alegi un cazino

Cu siguranță sunt categorii de jocuri de noroc care îți plac mai mult decât altele. Este ideal ca la un cazino să nu te plictisești niciodată, să nu afli ce înseamnă monotonia. De aceea, operatorul ar trebui să aibă o gamă vastă și diversificată de jocuri, dar din secțiunea care te interesează. Indiferent că este vorba de video sloturi, de ruletă, poker, baccarat, lotto, bingo sau de alte tipuri de jocuri, trebuie să existe cât mai multe versiuni disponibile. Degeaba există 100 de păcănele, dacă ție îți place blackjack-ul, la care există două versiuni sau niciuna.


Pachetul de bun venit și cadourile periodice la jocuri casino

Dacă vrei să îți începi activitatea la un operator online licențiat, având cât mai puține riscuri și cât mai multe șanse de câștig, interesează-te asupra pachetului său de bun venit. Chiar dacă el este acordat o singură dată, după crearea contului, te va ajuta enorm, cel puțin pentru a te familiariza cu portofoliul agenției.
Ideal este ca nu doar el să fie consistent, ci și alte oferte disponibile. În plus, dacă ești o fire competitivă, verifică dacă operatorul găzduiește turnee sau concursuri cu premii și vezi cât de mult te-ar avantaja acestea.


Existența secțiunii de live cazino

Un alt criteriu de selecție pe care ar fi bine să îl ai în vedere, dacă te interesează acest aspect, este ca operatorul să aibă o categorie de live cazino. Ea poate să conțină mai multe sau mai puține versiuni, iar aici intervine diversitatea amintită mai sus, la portofoliul de jocuri. 

Secțiunea de live este o sursă continuă de noutate pentru că vei juca împotriva unui dealer sau crupier real, dar posibil și împotriva altor jucători. Astfel, niciun meci nu va semăna cu precedentul și vei avea o experiență cât mai asemănătoare cu cea dintr-un cazinou real, dar fără să te deplasezi până la el.


Jocul responsabil

Poate că nu îl consideri un aspect prea important, dar a avea un joc responsabil este secretul echilibrului în jocurile de noroc. El presupune să îți gestionezi capitalul financiar dintr-o sursă de venit sigură, astfel încât chiar și când ai runde ghinioniste, sumele pierdute să nu-ți afecteze bunăstarea. De asemenea, el include și timpul pe care-l aloci acestei activități, care nu ar trebui să afecteze serviciul sau relațiile cu prietenii și familia. 

Unele cazinouri online licențiate au programe sau parteneriate prin care susțin jocul responsabil. Cu ajutorul lor, poți oricând să vorbești cu o persoană atestată despre sentimentele pe care le ai față de activitatea ta, poți să faci o analiză a impactului pe care jocurile de noroc îl au asupra vieții tale. 

Joacă la unul dintre cele mai bune cazinouri online din România cu un super bonus de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX