1. Home »
  2. Despre cazino »
  3. Criptomonedele la cazinourile online - Ce trebuie să știi despre ele?

Criptomonedele la cazinourile online - Ce trebuie să știi despre ele?

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2023-01-18 14:29:00

image Criptomonedele la cazinourile online - Ce trebuie să știi despre ele?

Acum aproape 15 ani a avut loc prima tranzacție cu o criptomonedă, momentul istoric când a fost introdusă lumii, prima criptovalută. Chiar dacă pentru câțiva ani, acest topic a fost destul de evaziv și nu a atras atenția unui public prea numeros, în ultimii câțiva ani, situația s-a schimbat drastic.

Progresele tehnologice încep să fie tot mai mari, fiind aduse inovații într-un ritm mult mai alert. Noile generații vin cu diverse trend-uri, cu tendințe copleșitoare, la care oamenii de toate vârstele trebuie să se adapteze, deoarece sunt cărămizile unui viitor foarte diferit de prezentul zilei de ieri. 

Una dintre direcțiile către care duce inovarea este legată de folosirea criptovalutelor, ce nu mai sunt doar teorii sau speculații, ci reprezintă o modalitate de plată care crește în popularitate. Ea va ajunge destul de curând și în pachetul metodelor de plată de la cazinourile online românești, dar va mai dura puțin. 

Până atunci, iată ce ar trebui să știi despre această opțiune, cu ce plusuri și minusuri vine. 

Joacă acum la un cazino online de top din România cu un bonus atractiv de bun venit!

Avantajele pe care le are utilizarea criptomonedelor

Un prim motiv pentru care să alegi această metodă de plată, odată ce devine disponibilă la cazinourile online, este siguranța. Criptovaluta este una dintre cele mai securizate opțiuni de plată, tranzacțiile fiind efectuate prin tehnologia blockchain. Cu ajutorul său, sunt urmărite toate locurile în care a fost folosită moneda respectivă. 

Un alt plus pe care îl va avea plata prin criptomonede la cazino este păstrarea anonimatului. Acest lucru poate să verieze în funcție de țara despre care vorbim, deoarece în România se poate crea un cont doar dacă sunt furnizate anume informații, solicitate datorită legilor în vigoare. Plata prin criptovalută ar veni cu o distanțare a datelor cu caracter personal, cel puțin pe plan financiar, deoarece nu vei mai fi nevoit, de exemplu, să îți dai contul de bancă.

Pe lista avantajelor utilizării de criptomonede se află lipsa comisioanelor și a taxelor percepute de părți terță, cum se întâmplă la unele portofele electronice sau bănci. În plus, tranzacția durează doar câteva secunde și este un sistem mult mai ușor de folosit.

Dezavantajele pe care le au criptomonedele 

Un minus al acestei metode de plată, în prezent, este că nu este accesibilă oricui, cel puțin nu la un nivel măcar mediu. Acest lucru este valabil din punct de vedere financiar, dar și al complexității pe care îl înglobează sfera de crypto. Pentru a reuși să faci investițiile corecte este nevoie să faci cercetare, să fii mereu la curent cu noutățile, dar și să ai parte de noroc. Unele persoane asociază acest domeniu cu bursa, deoarece au câteva similitudini destul de mari.

În plus, odată ce începi să folosești criptomonede este important să îți asumi că există o fluctuare a valorii pe care o au. Ea poate să crească sau să scadă drastic, peste noapte. Așadar, există câteva riscuri destul de mari în folosirea criptovalutelor, dar ele nu sunt doar când este vorba de cazino, ci și de orice alt domeniu în care le vei folosi.

Rămâne de văzut care este cursul metodei de plată cu crypto în iGaming, dar s-ar părea că va fi o alegere ce va deveni disponibilă curând. În plus, ea va beneficia de o popularitate crescută încă de la început, dacă ținem cont de trend-urile de acum. Însă, nu vom știi cu siguranță, până când nu vom ajunge în acel punct.

Joacă acum la un cazino online de top din România cu un bonus atractiv de bun venit!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX