1. Home »
  2. Despre cazino »
  3. Ce sunt bonusurile cashback și la ce trebuie să fii atent când primești unul

Ce sunt bonusurile cashback și la ce trebuie să fii atent când primești unul

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-18 14:23:00

image Ce sunt bonusurile cashback și la ce trebuie să fii atent când primești unul

Cazinourile online își premiază periodic clienții cu bonusuri și premii menite să ne fidelizeze și să ne facă să revenim la mesele de joc. Dacă bonusurile de bun venit reprezintă pentru mulți imboldul pentru a-și deschide cont la un cazinou anume, e de recomandat să fii atent și la celelalte bonusuri din oferta cazinoului ales înainte de a lua o decizie.

E posibil ca pe termen lung să ai mai mult de câștigat din celelalte metode de fidelizare. Printre aceste bonusuri se numără și cele de tip "Cashback", despre care vom vorbi în aceste articol.

VEZI CELE MAI BUNE CAZINOURI ONLINE DIN ROMÂNIA ȘI DESCHIDE CONT CU CEL MAI BUN BONUS

Bonusurile cashback în cazinoul online

Dacă ești înregistrat la un cazinou online beneficiezi deja de anumite bonusuri, pe care poți alege sau nu să le accesezi. O metodă prin care cazinourile online își fidelizează și își mențin jucătorii fericiți este cea de a oferi bonusuri cashback. Mai exact, să returneze o parte din sumele jucate de aceștia, la finalul unui anumit interval de timp sau după ce ating anumite praguri de sume jucate.

Acest tip de bonus te poate ajuta să-ți menții bugetul la un nivel ridicat sau în unele situații să eviți să faci o nouă depunere.

Bonusul Cashback (în traducere "bani înapoi") funcționează ca un sistem de puncte de loialitate: cu cât joci mai mult, cu atât poți obține mai mulți bani înapoi. Întâlnim acest gen de bonus atât la casele de pariuri online, cât și în cazinouri, iar ofertele îmbracă mai multe forme. Poți obține 5%, 10%, 25%, 50% sau chiar 100% din sumele mizate într-un anumit interval, fie că vorbim de o zi, un weekend, o săptămână sau o lună. Practic, cu cât ești mai activ, cu atât poți câștiga mai mult, însă trebuie să fii atent și la condițiile impuse de cazinou.

Condițiile în care primești bonusul cashback

Anumite cazinouri oferă garantat un procent din sumele depuse sau pierdute, ceea ce nu e sinonim cu sumele jucate. În aceste cazuri, presupunând că beneficiezi de o ofertă Cashback 25% pentru un weekend, dacă în acel weekend pierzi 100 de lei, la finalul campaniei vei primi în cont 25 de lei.

Sunt însă și multe campanii care îți garantează un anumit bonus cashback în funcție de sumele mizate. De exemplu, dacă mizezi până la 200 de lei la un anumit joc, vei primi înapoi 25% din bani, indiferent dacă pierzi sau nu sumele mizate. Astfel, la finalul campaniei ai primi în cont 50 de lei.

Îți recomandăm să mai fii atent la câteva detalii: sumele cashback vor fi puse direct în contul tău de bani reali, pe care i-ai putea și retrage imediat sau va trebui să îndeplinești anumite condiții pentru a putea retrage bonusul (condiții de rulare). Vei putea juca suma respectivă după bunul plac sau va trebui să o folosești la anumite jocuri din cazinou? Primești suma respectivă sub formă de rotiri gratute pe care trebuie sa le joci intr-un anumit interval sau poți beneficia oricând de ea.

Până la urmă vorbim despre un bonus și oricare ar fi condițiile este un plus, dar e bine să te informezi.

De asemenea, în cazul în care nu ești sigur dacă oferta cashback este disponibilă și la cazinoul online unde ai cont deschis, îți recomandăm să contactezi departamentul pentru relații cu clienții al cazinoului pentru a afla lista completă cu bonusuri de care poți beneficia.

Avantajele bonusurilor de tip cashback

Partea cea mai bună la acest tip de bonus este că e corelată cu sumele jucate de tine, iar în acest mod poți recupera o parte din ceea ce ai jucat în cazinou. În plus, pentru a primi bonusul nu trebuie să depui sume suplimentare, așa cum se întâmpla la majoritatea bonusurilor oferite.

În general, cerințele pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage banii sunt destul de greu de atins, dar nu imposibil, iar unele cazinouri oferă banii respectivi fără cerințe de rulare, acesta fiind cazul ideal.

E adevărat că în general procentele oferite înapoi sunt destul de mici, însă nu ai niciun motiv real să refuzi aceste bonusuri cashback dacă oricum ai de gând să joci în cazinoul online.

Deschide-ți acum cont la unul din cazinourile online recomandate și beneficiază de oferta de bonusuri

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX