Casa Pariurilor a lansat un nou cazino online! Este ceva de capul lui?

5,0k 0

casa-pariurilor.png

Pe 31 octombrie 2016 am primit un mail de la cei de la Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) prin care eram anunțat că au lansat un nou cazino online, așa că am zis să intru un pic pe site pentru a vedea despre ce este vorba. Din start pot spune că grafica aleasă este una simplă, dar plăcută ochiului, însă să vedem și ce jocuri sunt oferite.

Joacă la cazinoul recomandat cu un super bonus de bun venit! Descoperă oferta!
 

Număr de jocuri oferite de cazinoul Casa Pariurilor

Am fost dezamăgit să văd că sunt oferite doar 38 de jocuri: 36 de sloturi video și 2 jocuri de masă: Roulette Master și Blackjack Pro. Cazinourile online de top din România precum Unibet, Sportingbet, sau Netbet oferă câteva sute de jocuri diferite, printre care zeci de jocuri de masă, plus jocuri de keno, lozuri răzuibile și multe altele. Oferta Casa Pariurilor este printre cele mai sărace, ceea ce este oarecum dezamăgitor pentru un site de gambling care tocmai se laudă cu noul său cazino. De asemenea, nu este oferit un cazino live.

Top cazinouri online recomandate de PariuriX: https://pariurix.com/cazinouri-online.html

 

Puncte forte ale cazinoului Casa Pariurilor

Totuși sunt și câteva lucruri pozitive ce pot fi evidențiate. Sunt oferite câteva jocuri pe care nu le-am văzut pe la alte cazinouri, ne putem juca inclusiv de pe mobil, și putem testa în mod gratuit jocurile pe care le considerăm interesante. Este oferită și o pagină de Promoții, dar care momentan este goală.

Per total nu m-aș juca aici cu regularitate, și consider că sunt alte cazinouri care stau mult mai bine. Însă este de apreciat faptul că operatorul încearcă să îmbunătățească serviciile oferite.
 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi