1. Home »
  2. Despre cazino »
  3. Calendarul Advent sau Calendarul de Crăciun - Ce presupune și ce cazinouri ți-l pun la dispoziție?

Calendarul Advent sau Calendarul de Crăciun - Ce presupune și ce cazinouri ți-l pun la dispoziție?

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-12-15 21:34:04

image Calendarul Advent sau Calendarul de Crăciun - Ce presupune și ce cazinouri ți-l pun la dispoziție?

De-a lungul veacurilor, ne-am obișnuit ca sărbătorile să vină însoțite de cadouri pentru copii, însă nu este interzis ca și adulții să se bucure de daruri. Cel mai adesea, oamenii mari au pasiuni diferite și zâmbetul vine adus pe buze de alte surprize, nu doar de jucării sau dulciuri, chiar dacă nici ele nu strică uneori.

În ziua de astăzi, multe tradiții au fost reinventate, modernizate, adaptate mai multor activități în dorința de a fi promovate diverse servicii sau produse. Chiar dacă brand-urile folosesc asta pentru a se face cunoscute, cadourile rămân modalități prin care tu îți păstrezi din bani sau te distrezi mai mult.

Unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este Calendarul Advent, care și în România a început să devină tot mai cunoscut. El a fost preluat inclusiv de companii axate pe make-up și hairstyling, pe haine și accesorii, dar și de către unii operatori de jocuri de noroc. 

Află câteva detalii despre istoria sa, dar și ce cadouri îți poate aduce ca gambler, la unele dintre cele mai populare cazinouri online din România!

Descoperă acum ofertele din SuperCalendarul de Crăciun! Te așteaptă câte un cadou nou în fiecare zi!


Scurtă lecție de istorie - Ce este Calendarul Advent, când a apărut și de ce este el interesant?

Sărbătorile de iarnă sunt învăluite de mister și magie, de bucurii și de o atmosferă de basm. Crăciunul în sine are o poveste complexă, în unele culturi având semnificații diferite, fiind celebrat altfel decât suntem noi românii obișnuiți. 

Unul dintre elementele deosebite este calendarul advent, care a fost prima dată printat în secolul XX, în Germania. Legenda spune că atunci când Gerhard Lang era copil, mama sa ia creat un cadou inedit, ce consta într-un calendar atipic. El era din carton și avea 24 de locuri marcate, fiecare cu câte o lumânare. Ele reprezentau zilele lunii Decembrie până în Ajunul Crăciunului.

Termenul de “advent” vine din limba latină unde este regăsit ca “adventus”, însemnând “sosire”. De-a lungul veacurilor, el a fost asociat de către credincioși cu meditația spirituală, cu speranța și anticiparea nașterii lui Iisus.

Cu toate acestea, în ziua de astăzi, calendarul advent este o modalitate amuzantă și distractivă prin care atât copiii, cât și adulții, se pot bucura zilnic de mici cadouri, de atenții, toată luna Decembrie, nu doar până în Ajun. Tot mai multe companii îl folosesc și îl reinterpretează, pentru a-și face noi clienți ori pentru a-i ține aproape pe cei deja existenți. 


Calendarul Advent în iGaming - Ce poți să câștigi la Calendarele de Crăciun ale cazinourilor din România?

Pentru că este o modalitate amuzantă și interesantă prin care operatorii de jocuri de noroc să își grupeze cadourile pentru membrii lor, tot mai multe cazinouri încep încă de la sfârșit de Noiembrie sau început de Decembrie, să își lanseze propriul Calendar Advent. El mai este regăsit în programele de fidelizare și sub denumirea de Calendarul de Crăciun sau Calendarul Festiv, în mod special pentru că este mai ușor de promovat.

Printre cele mai bune pachete la care poți obține cadouri extrem de generoase, se află cele de la cazinouri precum Unibet, Superbet, Betano, Vlad Cazino și Netbet. Aceștia au început deja promovarea Calendarelor de Crăciun și până în momentul de față, se poate spune că au surprins foarte plăcut membrii lor. 

Descoperă acum ofertele din SuperCalendarul de Crăciun! Te așteaptă câte un cadou nou în fiecare zi!

Pe lista de cadouri și surprize, de până acum, au fost revendicate numeroase Rotiri Gratuite, cât și premii în bani, premii fizice, extra puncte pentru diverse competiții sau pentru magazinele cazinourilor și nu numai. Majoritatea bonusurilor sunt valabile pentru păcănele, însă, poate surprinzător, altele se pot folosi și în categoria de Live Casino, la jocuri de masă și cărți, la Bingo sau la Pariuri Sportive. 

În funcție de cazinoul pe care îl alegi, indiferent că este vorba de Netbet, Superbet, Betano, Unibet sau Vlad Cazino, vei beneficia de cadouri cam o lună de zile. Unele sunt valabile de la sfârșit de Noiembrie până la sfârșit de Decembrie, altele de la 1 Decembrie până de Ajun, ori pe un alt interval, stabilit de agenție. Deoarece cam fiecare operator în parte și-a construit altfel Calendarul de Crăciun, este extrem de important să citești regulamentul celui pe care-l alegi. 

Înainte de a începe să te distrezi, trebuie să știi care este perioada de valabilitate a promoției, în ce constă mai exact, iar pentru fiecare cadou în parte să știi pentru cât timp poți să-l folosești, la ce titluri este valabil și care sunt condițiile sale de rulaj. Joacă responsabil la cazinoul tău preferat și profită de stropul de magie cu noroc din Calendarul Advent pe care-l alegi, pentru sărbători mai interesante, voioase și profitabile!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX