Ai jucat Blackjack la cazino online? Dacă nu, merită să încerci!

3,5k 1

Ai jucat Blackjack la cazino online? Dacă nu, merită să încerci! Vezi aici de ce! Jocurile de cazino sunt extrem de populare peste tot în lume şi existenţa lor a fost dovedită din cele mai vechi timpuri. Fie că este vorba despre ruletă, poker, blackjack sau alte astfel de jocuri, toate au ceva aparte care atrage şi le face unice în felul lor.

Pasionaţii de jocuri de noroc au aşadar de unde alege, mai ales odată cu dezvoltarea cazinourilor online, care oferă posibilitatea de a juca din confortul propriei locuinţe, fără influenţa altor factori externi pe care îi găsim în cazinourile tradiţionale. Blackjack este jocul de cazino despre care voi vorbi în acest articol, care cu siguranţă merită încercat şi tocmai de aceea îţi voi prezenta câteva particularităţi şi sfaturi pentru a avea succes.

JOACĂ BLACKJACK ONLINE ȘI încasează UN BONUS DE TOP!


BLACKJACK LA CAZINOURI ONLINE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL:

 1. Regulile jocului de blackjack

 2. Strategia de bază

 3. Sfaturi pentru a avea succes la blackjack

 4. Numărarea cărților

 

1. REGULILE JOCULUI DE BLACKJACK

“21”, aşa cum mai este numit acest tip de joc, este cel mai popular joc de masă într-un cazino, fie el online sau tradiţional. Principiul său este foarte simplu şi uşor de înţeles, obiectivul fiind de a învinge dealerul. Asta se poate obţine în mai mullte moduri:

 1. Obţinând 21 de puncte din primele două cărți (aşa numitul blackjack). Eşti câştigător cu condiţia ca dealerul să nu aibă şi el blackjack, caz în care va fi remiză.
 2. Ajungând la un scor final mai mare decât al dealerului, fără a depăși însă 21.
 3. Dealerul să tragă cărţi suplimentare până mâna lui va depăşi 21 de puncte.

Poţi juca singur contra dealerului sau în turnee de mai mulţi participanţi, de asemenea împotriva acestuia. Valoarea cărţilor între 2 şi 10 este cea marcată pe acestea, în timp ce figurile valorează 10 puncte. Asul poate fi de un punct sau de 11, în funcţie de situaţie.
 

Decizia jucătorului

Fiecare jucător va primi câte două cărţi, ambele cu faţa în sus. Dealerul primeşte tot două, dintre care una cu faţa în jos. După împărțirea cărților jucătorul poate alege între 4 opțiuni standard:

 1. hit (mai iau o carte)
 2. stand (nu mai iau carte, oprire)
 3. split (când cele două cărți primite sunt de aceeași valoare ai posibilitatea de a forma câte o mână pe fiecare carte, mâini care se vor juca apoi după regulile standard).
 4. double down (dublează miza - mai iau doar o singură carte).


Decizia dealerului.

 • Soft 17 - când suma cărților dealerului este sub 17 acesta trebuie să mai tragă o carte. Dacă suma este 17 sau mai mare dealerul nu mai are voie la o altă carte.
 • Blackjack - dacă un jucător are din împărțirea cărților suma 21, primește de la casă (3/2)x valoarea mizei.
 • Insurance - Când dealerul are cartea cu fața în sus "as" atunci poţi pune un insurance (asigurare). Acest pariu verifică dacă suma casei este de 21. Dacă câştigi pariul primeşti 2x valoarea insurance-ului.

Blackjack este aşadar un joc de cazino care are la bază matematica şi se joacă după un astfel de sistem. Pentru a avea succes trebuie să respecţi însă câteva principii de bază, pe care ţi le voi prezenta în continuare.

Cum se joacă Blackjack și la care cazino online putem juca legal în România


2. STRATEGIA DE BAZĂ LA BLACKJACK ONLINE

Este destul de simplu să joci blackjack dacă ai în minte câteva aspecte elementare, care nu trebuie să lipsească din portofoliul oricărui jucător. Regulile de bază sunt construite în funcţie de cele două cărţi primite de tine şi cea arătată de dealer. Totul ţine de matematică şi trebuie să dai dovadă de răbdare şi stăpânire pentru a avea succes. Ţine minte că această strategie nu-ţi garantează succesul ci doar te învaţă din punct de vedere matematic cum să te comporţi în funcţie de cartea dealerului. Tot ce trebuie să ştii vei regăsi în imaginea de mai jos, unde ai detaliate toate deciziile care depind de tine la Blacjack, în funcţie de cărţile de la masă.
 


Repet, nu lua această strategie drept una 100% câştigătoare, ea fiind mai mult un ghid de urmat. Strategia de bază doar micşorează şansele dealerului, iar mai departe intervine inspiraţia ta şi norocul.


3. SFATURI PENTRU A AVEA SUCCES LA BLACKJACK

Acest joc pare unul destul de simplu, însă necesită din partea ta foarte multă atenţie. Ţine cont de câteva sfaturi şi cu siguranţă câştigul va fi mai aproape de tine.

 • Informează-te cu privire la regulile mesei deoarece acestea pot să difere. Ia aminte mai întâi de limita maximă şi minimă a mizei, află care sunt primele două cărţi pe care poţi dubla sau primele cărţi pe care poţi da “split” şi de câte ori.
 • Lasă frustrările deoparte! Nu paria dacă n-ai dispoziţia necesară. Doar bucură-te de joc şi distrează-te. Dacă gândul îţi stă la altceva evita să joci. Nu poţi câştiga fiecare mână, aşa că frustrările n-au ce căuta la masa de Blackjack. Pune o limită pe ceea ce pariezi deoarece vei avea mai mult succes dacă nu eşti îngrijorat cu privire la banca ta.
 • Nu consuma alcool! Aceasta este o regulă standard pentru toate jocurile de noroc şi nu mai are rost să detaliez. Titlul spune totul.
 • Învaţă la perfecţie strategia de bază! Disciplina face de cele mai multe ori diferenţa între câştig şi eşec. Dacă eşti stăpân pe deciziile tale ai mai multe şanse de câştig.


4. NUMĂRAREA CĂRȚILOR LA BLACKJACK ONLINE

Odată ce ai învăţat paşii de început în Blackack şi te-ai familiarizat cu strategia de bază a sosit timpul să treci la un alt nivel. După ce ţi-ai perfecţionat jocul poţi apela la diverse strategii şi tehnici mult mai complexe şi mai eficiente. În primul rând, cei mai buni jucători de Blackjack apelează la numărarea cărţilor. Prin asta îţi maximizezi şansele de câştig şi poţi bate limita casei. N-o să dezvolt acest subiect, deoarece PariuriX l-a prezentat într-un articol precedent Numărarea cărților la blackjack - între mit și realitate

Aşadar, merită să încerci acest joc atât de popular şi iubit, deoarece pe lângă distracţia garantată poţi să obţii şi câştiguri substanţaiel. Te sfătuiesc să joci Blackjack la cazinourile online şi îţi recomand Cazinoul Unibet (deschide cont acum), unde poţi juca la legal la cel mai mare operator de jocuri de noroc licenţiat în România.

Deschide un cont acum şi primeşti un bonus foarte atractiv de bun venit


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Discutii

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi