1. Home »
 2. Blackjack »
 3. Cum să câștigi la blackjack online în 2024?

Cum să câștigi la blackjack online în 2024?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-17 10:33:00

image Cum să câștigi la blackjack online în 2024?

Vrei să știi cum poți câștiga la blackjack online? Probabil că deja ști că nu există o metodă sigură de a bate casa și de a câștiga constant. Își pun un secretacă ar fi existat, atunci toți ar fi practicat-o iar cazinourile deja ar fi luat măsuri. Orice informație conform căreia poți câștiga garantat din acest joc de cărți ar trebui tratată cu precauție.

Totuși există anumite strategii la acest joc de cărți, pe care le poți adopta pentru ca avantajul casei să fie cât mai mic, și pentru a îți mări șansele de câștig. În majoritatea jocurilor online blackjack games casa are un avantaj de până la 8%. Însă. vom examina câteva strategii pentru a putea vedea dacă putem reduce acest avantaj până la numai 0.05%! Unele din strategiile prezentate mai jos sunt bune! Altele mai puțin bune, de acrd, dar la fiecare voi prezenta atât punctele forte cât și punctele slabe, la cărți primite. Între timp, nuuita de joc responsabil. 

JOACĂ BLACKJACK ONLINE LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX


1. SISTEMUL MARTINGALE LA BLACKJACK ONLINE

Fără îndoială acesta este unul din cele mai cunoscute sisteme. E folosit pentru tot felul de jocuri de noroc, dar și pentru pariuri sportive. Este un sistem destul de bun pe termen scurt, dar are minusurile sale astfel încât pe termen lung nu este prea viabil.

Ideea de bază este destul de simplă: dacă ai pierdut o mână dublezi miza până câștigi. Atunci când mâna ta este câștigătoare, pariezi din nou miza inițială. Să presupunem că la primul perfect blackjack game mizezi 100 RON, dar pierzi. Apoi dublezi miza, ceea ce înseamnă că vei paria 200 RON. Din nou pierzi, deci miza va fi de 400 RON. Să zicem că acum câștigi la blackjack online, ceea ce înseamnă că ai luat 800 RON, deci ai făcut un profit de 100 RON. Deși în realitate tu ai avut un singur pariu câștigător din patru. Ținând cont că vii după un pariu câștigător, miza la următorul joc va fi din nou de 100 RON. 

Cum se joacă Blackjack online și la care cazino online putem juca legal în România

Strategia are însă o problemă foarte mare și probabil deja ai ghicit care este aceasta. Ținând cont că miza se dublează după fiecare pariu pierdut înseamnă că după o serie mai lungă de pariuri pierzătoare vei ajunge să mizezi sume foarte mari de bani. Să presupunem că pierzi de nouă ori la rând, deci mizele tale vor arăta astfel: 100, 200, 400, 800, 1600, 3.200, 6.400, 12.800, 25.600. Asta înseamnă că miza celui de-al zecelea pariu ar fi de 51,200 RON. Adică de 512 ori mai mare decât miza inițială! Sunt convins că 99.99% din persoane nu și-ar permite să parieze astfel de sume. Și chiar dacă ești una din excepții, ai avea oare curaj să riști? 

Este adevărat că șansele de a prinde 9-10 pariuri pierzătoare la rând sunt foarte mici și sunt șanse slabe să prinzi o astfel de serie pe termen scurt. Dar dacă intenționezi să folosești Martingale câteva luni poţi da da și de o astfel de serie. Hai să vedem exact care sunt șansele matematice să dăm de o serie mai lungă de pariuri pierzătoare: 

Află mai multe despre strategia Martingale aici.

Poate că aceste valori nu par foarte ridicate la prima vedere, dar mai devreme sau mai târziu te vei confrunta și cu astfel de situații. Cu cât joci mai mult, cu atât cresc șansele ca tu să prinzi o serie lungă de pariuri pierzătoare la rând. Acum să vedem cât trebuie să investești în nouă pariuri pierdute: 

 • 200 + 400 + 800 + 1.600 + 3.200 + 6.400 + 12.800 + 25.600 = 51.000 

O astfel de situație se va ivi în 0.221% din ocazii, procent ce poate părea foarte mic la prima vedere. Totuși el nu este chiar atât de mic pe cât pare! Cum am arătat în tabelul de mai sus, o astfel de situație ar trebui să apară o dată la 452 de jocuri. Chiar dacă din precedentele 451 de încercări câștigi de fiecare dată câte 100 RON, înseamnă că în total vei lua 45.100 RON. Suma pariata care oricum este mai mică decât cea pe care tocmai ai pierdut-o. Vlad Casino are oferta personala, vezi aici.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă întâmpini probleme apelează la jocresponsabil.ro: eu joc responsabil!


2. ȘAPTE REGULI DE BAZĂ PENTRU BLACKJACK ONLINE

Casa mereu va avea un avantaj în fața ta și, de asemenea, dealerul are un avantaj fiindcă el poate vedea ambele cărți primite ale tale. Între timp ce tu poți vedea o singură carte a lui. Chiar și așa, dacă joci perfect tot ai șanse rezonabile de a face ceva bani, cu condiția să ai un pic de noroc. Dar să presupunem că norocul este de partea ta. Care sunt regulile de bază pe care trebuie să le respecți pentru a scoate maximul din jocurile tale și beat the dealer? 

 1. Întotdeauna să dai ”split” la o pereche de ași 
 2. Întotdeauna să dai ”split” la o pereche de optari 
 3. Utilizează opțiunea ”double” dacă ai 10 puncte, iar dealerul are maxim 9 
 4. Utilizează opțiunea ”double” dacă ai 11 puncte, iar dealerul are 10 sau mai puțin 
 5. Utilizează opțiunea ”stand” dacă ai 13 puncte, iar dealerul are 2 sau 3 
 6. Utilizează opțiunea ”stand” dacă ai 12 puncte, iar dealerul are 4, 5 sau 6 
 7. Utiliează opțiunea ”stand” dacă ai 17 puncte, iar dealerul are 7 sau mai mult 

Opțiunea ”double” este o alegere destul de interesantă în jocul de blackjack, dar trebuie să consulți regulile jocului pe care-l joci. Mai nou, această opțiune nu poate fi folosită la toate tipurile de online blackjack strategy. Ce înseamnă mai exact această opțiune ”double”? Înseamnă că poți alege să dublezi miza inițială după ce ai primit primele două cărți. Dacă utilizezi această opțiune vei primi și a treia carte. Dacă de exemplu tu primești un 6 și un 5, atunci faci 11 puncte și este o idee bună să ceri o carte suplimentară deoarece sunt șanse destul de mari să primești o carte de 10 puncte. Totuși ai grijă deoarece odată ce ai utilizat opțiunea de double, n-ai dreptul să mai ceri ulterior alte cărți suplimentare. Asta înseamnă că dacă dublezi miza și a treia carte este un 2, ai cam încurcat-o deoarece faci 13 puncte fără a avea dreptul de a mai cere încă o carte. Totuși din punct de vedere matematic ai șanse destul de mari să primești o carte favorabilă.  

Beat the dealer dezvăluie un sistemul revoluționar de puncte, folosit cu succes de jucătorii de cărți profesioniști și amatori de două generații. Beat the dealer e bazată pe reguli de bază, strategii dovedite de câștig pe single deck. Este biblia sec 21 pentru jucătorii acestui joc de noroc, în care se dezvălui o serie de tactici legate de suma cărților, dealers hand, și impactul original bet asupra câștigului. 

Blackjack Double Exposure, care e cunoscut și sub numele de Zweikartenspiel din germană, „Joc de două cărți”, este o variantă a jocului de jocuri de cazinou în care dealerul primește două cărți cu fața în sus în cadrul unei tranzacții inițiale, bine știut pe mesele de blackjack. Aceste mese de blackjack mai au momentul când, cu ambele cărți ale dealerilor expuse de la început, jucătorii nu pot cumpăra asigurare pe bani reali sau să-și predea mâna.

PariuriX îți prezintă patru strategii cu care să câștigi la blackjack game aici.

De ce ar trebui să dai ”split” la o pereche de ași sau de optari? În primul rând doi ași în aceeași mână nu prea te ajută, deoarece în total ei valorează doar două sau 12 puncte. Dacă dai ”split” vei avea două mâini, fiecare mâna conținând câte un as, ceea ce înseamnă că vei avea șanse destul de mari să ai o mână câștigătoare. Este de ajuns să vină o carte de 10 puncte la oricare mână și ai făcut 21 de puncte! Cât despre optari, o mână de 16 puncte nu te va ajuta prea mult. Din toate punctele de vedere este mult mai avantajos să împarți cărție în mâini diferite. Totuși, ai șanse foarte mari ca măcar una din aceste două mâini să aibă un punctaj final mai mare decât cel inițial de 16. 

JOACĂ BLACKJACK ONLINE LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX
 

3. CUM SĂ CÂȘTIGI LA BLACKJACK GAMES - STRATEGIA PERFECTĂ

După ce stăpânești cele șapte reguli de bază ești pregătit să le completezi cu ceea ce este cunoscută ca ”strategia perfectă”. Această strategie constă de fapt într-un set de reguli pe care trebuie să le respecți în funcție de cărțile de single deck, pe care tu le ai în mână. La fel este important și în funcție de cartea pe care dealerul o are la vedere. Mai exact, aceste reguli îți vor arăta când să folosești opțiunea de ”double”: 

blackjack.JPG

Aceste reguli ar trebui folosite doar ca un punct de reper. În unele cazuri s-ar putea să fie mai bine să aduci anumite schimbări la aceste reguli, în special atunci când dealerul folosește simultan mai multe pachete de cărți. Dacă la masă se află multe persoane, indiferent dacă este joc online sau offline, atunci sunt șanse foarte mari să fie folosite mai multe pachete de cărți. Dacă este cazul de așa ceva, atunci sunt câteva reguli suplimentare de care trebuie să ții cont, vizavi de suma pariată.

Prima regulă este și cea mai importantă deoarece ia în considerare opțiunea de ”surrender”. Nu toate cazinourile online oferă această opțiune, deci ar trebui să consulți regulamentul acelui cazino înainte de a începe să te joci. La un joc cu mai multe pachete de cărți vor fi mai multe cărți de zece puncte și mai mulți ași. Deci și șansele ca cineva să facă 21 de puncte vor crește. În acest caz opțiunea de ”surrender” poate fi destul de folositoare, deoarece îți permite să renunți la mâinile cu care crezi că ai șanse mici de câștig. Astfel poți să mai reduci din eventualele pierderi. Trebuie să ții cont de faptul că în cazul în care folosești această opțiune vei primi înapoi doar jumătate din miza inițială, dar tot este mai bine decât să nu primești nimic. Există o regulă de bază în ceea ce privește această opțiune de a renunța la mâna ta.

Dacă ai 15 puncte ar trebui să renunți în cazul în care dealerul are o carte de 10 puncte. Dacă ai 16 puncte ar trebui să renunți în cazul în care dealerul are As, 9 sau 10. Singura excepție este în cazul unei perechi de doi optari, cu care ar trebui să dai split așa cum am explicat mai sus. 

PariuriX prezintă 3 strategii de câștigat la blackjack online!
 

4. 14 REGULI DE URMAT LA BLACKJACK ONLINE

În rest regulile acestui joc de cărți pe care trebuie să le urmezi sunt cam aceleași, indiferent dacă dealerul folosește un singur pachet de cărți sau mai multe. În cele ce urmează îți voi prezenta 14 reguli: 

 1. N-ar trebui să dai niciodată split dacă ai perechi de 5 sau 10, deoarece sunt șanse mari să primești mâini mai slabe. 
 2. Dacă dealerul are o carte de 4, 5, 6 sau 7, atunci ar trebui să dai split la perechile de doiari și treiari. 
 3. Dacă dealerul are un 5 sau 6, atunci ar trebui să dai split la perechile de pătrari. 
 4. Dacă dealerul are o carte de 3, 4, 5 sau 6, atunci ar trebui să dai split la perechile de șesari. 
 5. Dacă dealerul are orice carte între 2 și 7, atunci ar trebui să dai split la perechile de șeptari. 
 6. Dacă dealerul are o orice carte între 2 și 9, fără 7, atunci ar trebui să dai split la perechile de nouari. 
 7. Ar trebui să utilizezi opțiunea double dacă ai 9 puncte, iar dealerul are 3, 4, 5 sau 6.  
 8. Ar trebui să utilizezi opțiunea double dacă ai 10 puncte aproape mereu, exceptând situațiile când dealerul are 10 sau As. 
 9. Ar trebui să utilizezi opțiunea double dacă ai 13 sau 14 puncte, iar dealerul are 5 sau 6.  
 10. Ar trebui să utilizezi opțiunea double dacă ai 15 sau 16 puncte, iar dealerul are 4, 5 sau 6.  
 11. Ar trebui să utilizezi opțiunea double dacă ai 17 sau 18 puncte, iar dealerul are 3, 4, 5 sau 6.  
 12. Utilizează opțiunea stand dacă ai 12 puncte, iar dealerul are 4, 5 sau 6. 
 13. Utilizează opțiunea stand când ai 18 puncte, și dă hit doar atunci când dealerul are 9, 10 sau As. 
 14. Utilizează opțiunea stand mereu când ai 19 sau mai multe puncte. 

Dacă joci mult și capeți experiență, probabil în timp vei face anumite schimbări la aceste reguli, pentru ca ele să se potrivească mai bine cu stilul tău de joc. Acest lucru nu este o idee rea, dar până începi să stăpânești bine jocul de blackjack ar trebui să respecți regulile așa cum sunt ele. 

Încearcă strategiile Blackjack recomandate de PariuriX la Unibet!

Înainte de a încheia, vreau să vorbesc un pic și despre locurile unde poți joaca blackjack online. În primul rând recomand cazinourile online în detrimentul celor offline, deoarece acestea oferă mult mai multe avantaje. În al doilea rând, ar trebui să optezi mai degrabă pentru jocuri live pe live casino și nu pentru jocuri generate de calculator. Pe lângă faptul că adrenalina este mai mare și te vei simți ca într-un cazino adevărat, probabil preferi să fii la mâna unui dealer și nu la mâna unui software. Eu îți recomand următoarele cazinouri online cu optiunea si de live casino: 

Vezi aici Top cazinouri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

Cazinouri online recomandate

Unibet Casino
L1160657W000330
1,000RON
Încasează bonusul Unibet Casino100% până la 1,000RON + 200 FREESPINS CASH
Deschide cont
Se aplică T&C
Vlad Cazino
L1160657W000330
2000RON
Încasează bonusul Vlad Cazino de până la 2000RON + 300 FREESPINS CASH
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano Casino
L1170664W000663
1000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 1000 RON bonus de bun venit la Betano Casino!
Deschide cont
Se aplică T&C
Netbet Casino
L1160651W000195
7000RON
Încasează bonusul de 200 FREESPINS + specială de 40RON fără depunere
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet Casino
L1203785W001253
1200RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la 250 FREESPINS fără depunere + până la 1200RON la depozit
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzartbet Casino
L1203414W001173
2024 + 200FS
Exclusiv PariuriX
Joacă la Mozzartbet Casino chiar acum!
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit Casino
L1213854VW001295
2500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează până la 2500RON + 600 FREESPINS
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters Casino
L1160650W000194
205FS
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul Winmasters Casino 205FREESPINS CASH + alte cadouri!
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar putea interesa şi aici:Când devii suficient de bun la blackjack strategy te poți folosi și de diferite strategii mai complexe precum numărarea cărților. Aceasta este o tehnică destul de complexă adresată în special jucătorilor experimentați și poate fi practicată doar la jocuri online live sau la jocuri care au loc în cazinouri reale. Pe vremuri această tehnică putea fi folosită mai ușor, dar de când sunt folosite mai multe pachete de cărți la același joc ea este destul de greu de utilizat.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX