1. Home »
  2. Blackjack »
  3. Blackjack pe bani reali! Cele mai bune sfaturi pentru a câștiga

Blackjack pe bani reali! Cele mai bune sfaturi pentru a câștiga

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-08-23 10:15:00

image Blackjack pe bani reali! Cele mai bune sfaturi pentru a câștiga

Urmează aceste sfaturi când joci Blackjack pe bani reali pentru a-ți crește șansele de câștig în cazinoul online.

Blackjackul este alegerea perfectă în cazinoul online fiind jocul care oferă în teorie cele mai mari șanse de câștig. Jucat corect, Blackjack-ul îți oferă șanse aproape egale cu cele ale cazinoului, dar pentru asta trebuie să iei întotdeauna deciziile corecte din punct de vedere matematic.

În acest articol vei găsi sfaturi destinate începătorilor în jocul de blackjack

JOACĂ BLACKJACK ONLINE CU DEALER LIVE CHIAR ACUM!

La ce să fii atent când joci Blackjack pe bani reali

În primul rând ai grijă la regulile jocului: alege întotdeauna mesele unde un Blackjack (21) e plătit 3 la 2 și acele mese unde dealerul nu mai cere cărți la un 17 soft (total de 17 cu un as).

Ambele reguli scad din avantajul casei pe termen lung și de aceea e important să fii atent la ele când joci pe bani reali: pur și simplu va fi mai profitabil pentru tine, pentru că fiecare mic detaliu contează în jocul de Blackjack.

În acest articol găsești un Ghid complet pentru Blackjack pe bani reali, cu cele mai bune decizii în diferite situații. Vei găsi sfaturi prețioase care îți vor maximiza șansele de câștig și vei afla cum se joacă blackjack la cel mai înalt nivel. Când să dai split, când să dublezi, când sa mai ceri o carte și, la fel de important, când să te oprești.

Nu folosi opțiunea Insurance (Asigurare) când joci Blackjack pe bani reali

Opțiunea Insurance devine disponibilă atunci când cartea vizibilă a dealerului este A și acesta are deci șansa să completeze direct un Blackjack (21) cu a doua carte. Jucătorul are în acest caz opțiunea să plătească un pariu suplimentar pentru a recupera o parte din miză, în cazul în care dealerul face Blackjack.

În teorie pariul acesta sună bine, dar e important să știi că recuperezi banii doar în cazurile în care dealerul chiar realizează un Blackjack. În toate celelalte situații pierzi pariul Insurance și riști să pierzi și pariul inițial, în funcție de cum se completează mâna.

Șansele ca dealerul să completeze blackjack-ul din a doua carte, după ce a prins un As sunt de aproximativ 30%, deci în 70% din cazuri vei plăti degeaba acest pariu.

De fapt, pariul Insurance nici nu exista în varianta originală a jocului, fiind doar o opțiune introdusă de cazinouri pentru a face Blackjackul și mai profitabil.

Urmează întotdeauna strategia corectă când joci pe bani reali

Blackjackul este un joc în care strategia aleasă de jucători chiar modifică șansele de câștig. În cele mai multe situații vei avea de luat decizii simple, însă nu aceste mâini vor face diferența când joci pe bani reali, ci mâinile care necesită cunoștințe mai aprofundate ale jocului.

Când joci în cazinoul online e simplu să urmezi o strategie corectă și îți recomandăm tutorialele din categoria Blackjack. Poți verifica deciziile corecte chiar în timp ce joci și vei ajunge să memorezi fără mare efort care sunt alegerile corecte, în funcție de situație.

Ca începător poate părea complicat, însă atâta timp cât urmezi o strategie corectă, nu ai de ce să-ți faci griji. E suficient să vezi ce mână ai și cartea vizibilă a dealerului pentru a decide ce opțiune folosești mai departe. Nu te aștepta să câștigi de fiecare dată când urmezi strategia corectă de pariere, deoarece Blackjackul rămâne un joc de noroc, însă doar luând deciziile corecte din punct de vedere matematic te poți aștepta să faci profit în acest joc. În caz contrar, dacă îți vei baza deciziile pe instinct poate vei câștiga de câteva ori, dar pe termen lung oferi cazinoului un avantaj și acesta se va resimți direct în bugetul tău.

În plus, poate fi util să folosești și o strategie de pariere atunci când joci blackjack pe bani reali.

Alege o strategie și o poți testa jucând variantele gratuite oferite de majoritatea cazinourilor. Strategiile de mizare sau de pariere nu îți modifică șansele de câștig în fața cazinoului, dar te pot ajuta să ieși mai ușor în profit sau să limitezi din pierderi atunci când norocul nu e de partea ta. Ai însă grijă ce strategie alegi astfel încât aceasta să fie adaptată bugetului de care dispui, dar și mizelor disponibile la masa aleasă de tine.

Strategiile D'Alembert, Martingale sau Fibbonacci sunt printre cele mai populare în jocul de Blackjack, însă în categoria specială vei găsi multe alte variante care ți se pot potrivi mai bine.

JOACĂ BLACKJACK ONLINE CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

Te-ar mai putea interesa și: 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX