Blackjack online pentru începători! 5 întrebări puse frecvent și răspunsurile corecte

2,3k 0

Blackjack-ul online este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou și zi de zi noi jucători se apucă de acest joc în care pleci cu șanse de câștig aproape egale cu ale cazinoului. Dacă ești începător și ți-ai propus să strângi cele mai bune sfaturi pentru a obține câștiguri jucând blackjack online, află că ai ajuns în locul potrivit. În categoria Casino Online a site-ului vei găsi tot ce ai nevoie pentru a deveni un jucător de blackjack eficient.

JOACĂ BLACKJACK ONLINE CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

În acest articol am încercat  să răspundem întrebărilor puse cel mai des de începători.

 

Este legal să joc blackjack online în România?

Răspunsul simplu este DA, cu condiția să o faci într-un cazinou online licențiat în România. Blackjack-ul intră în categoria jocurilor de noroc, iar jocul e disponibil la aproape toate casele care au primit licență de funcționare pe teritoriul țării noastre.

Astfel, ești în siguranță dacă numele cazinoului unde ai cont apare în această listă.

 

Am aceleași șanse de câștig la blackjack online ca la cel din cazinouri?

Când își pun această întrebare, de cele mai multe ori începătorii nu se referă la regulile jocului, care sunt aceleași indiferent de locul unde joci blackjack, ci mai degrabă la corectitudinea caselor online.
Atunci când jucăm blackjack într-o cazinou clasic simțim că avem totul sub control și totul se desfășoară chiar în fața noastră, în timp ce online toate mâinile sunt generate de un software. Poate fi greu să ai încredere un soft asupra căruia nu ai niciun fel de control, dar te asigurăm că toate cazinourile licențiate sunt atent monitorizate de agenții care se asigură că jocurile puse la dispoziție funcționează optim.Când joci blackjack online toate mâinile sunt generate aleatoriu și, da, ai aceleași șanse să câștigi ca și într-un cazinou clasic. Plus că poți juca blackjack live, iar atunci participi la jocuri reale, cu dealer live, exact ca într-un cazino obișnuit. Doar că nu ești la fața locului, ci urmărești mâinile printr-o interfață grafică.

Referitor la șansele de câștig, acestea se apropie de 50%, atunci când aplici o strategie oprimă de câștig, adică printre cele mai mari când vine vorba de jocurile de masă din cazinouri. Avantajul casei poate ajunge sub 1%, ceea ce înseamnă că, deși ești în continuare într-un mic dezavantaj, poți spera că vei avea sesiuni foarte profitabile.

 

E important să am o strategie când joc blackjack?

Cum spuneam mai sus, doar atunci când aplici o strategie corectă poți beneficia de șanse de câștig aproape egale cu ale casei. Prin strategie corectă înțelegem să iei decizii corecte din punct de vedere matematic, care îți vor aduce profit pe termen lung. Nimeni nu îți poate oferi sfaturi pentru a câștiga de fiecare dată la blackjack, însă o strategie îți va crește considerabil șansele. Partea bună e că nu trebuie să fii un matematician foarte bun pentru a juca corect blackjack, ci este suficient să urmezi câteva seturi de reguli realizate de-a lungul timpului de alți jucători pasionați de acest joc.

 

Sistemele de pariere funționează la blackjack?

Trebuie să știi că sistemele de pariere nu influențează în niciun fel șansele de câștig la jocurile de noroc, ci reprezintă doar un mod foarte simplu în care îți poți gestiona bugetul. Sistemele de pariere se bazează în general pe progresii pozitive (unde crești miza) sau negative (unde scazi miza) și majoritatea pot fi aplicate fără probleme în Blackjack online.Scopul principal al sistemelor este să te ajute să profiți de seriile câștigătoare sau să te ajute să anulezi serii pierzătoare lungi și chiar să ieși în profit (ex. Martingale) și îți recomandăm să alegi un sistem potrivit pentru stilul tău de joc și pentru bugetul tău, însă să nu uiți că niciun sistem nu e infailibil și că nu vei realiza profituri dacă nu foloseșit și o strategie corectă.

 

Să plătesc asigurarea (insurance) atunci când am ocazia?


Aproape toți începătorii sunt tentați să plătească asigurarea (insurance) de fiecare dată când dealerul arată un As și poate deci să realizeze un Blackjack (acesta e de altfel și singurul moment în care opțiunea e disponibilă). Iar mulți o fac încântați de faptul că își pot recupera banii mizați (pariul insurance constă în jumătate din miza inițială, cu posibilitatea de a câștiga în cotă 2 la 1).

La prima vedere e o opțiune excelentă, însă reprezintă o greșeală din punct de vedere matematic. Asigurarea (insurance) plătește în cotă 2 la 1, aferentă unui procent de 33%. Șansele ca dealerul să facă Blackjack sunt însă de 9 la 4, adică de 30,7%, ceea ce înseamnă că pe termen lung vei pierde bani plasând acest pariu.

POȚI JUCA BLACKJACK ONLINE LA ACESTE CAZINOURI RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi