1. Home »
 2. Blackjack »
 3. Blackjack online gratis – la ce cazinouri online putem juca blackjack fără a investi bani?

Blackjack online gratis – la ce cazinouri online putem juca blackjack fără a investi bani?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-08-23 10:13:00

image Blackjack online gratis – la ce cazinouri online putem juca blackjack fără a investi bani?

Blackjack online gratis – află la ce cazinouri pe internet poți juca blackjack fără a fi necesar să efectuezi o depunere. Joacă-te de distracție pe fonduri virtuale, sau pune mâna pe un pachet de bun venit fără depunere pentru sesiuni gratuite pe bani reali!

Joacă blackjack gratis sau pe bani reali la unul din cazinourile recomandate!


Blackjack online gratuit – avem două opțiuni

 • jocuri de distracție pe fonduri virtuale - nu riști nimic, dar nici nu poți câștiga bani reali. Acestea sunt doar jocuri de distracție fără nici un pic de presiune la care poți participa atunci când ești plictisit. De asemenea, ți le recomand dacă te afli la primul contact cu blackjack-ul online pentru că ai posibilitatea să înveți regulile de bază. Astfel poți să îți îmbunătățești nivelul jocului înainte de investi în această distracție. Jocul de blackjack ține doar parțial de noroc, așa că este bine să acumulezi câteva cunoștințe înainte de a te ”duela” cu un dealer adevărat. Cu siguranță el va avea deja o experiență vastă în spate.
   
 • jocuri pe bani reali utilizând bonusuri – mă gândesc la situațiile în care un cazino online îți oferă un bonus pe care îl poți utiliza la jocuri reale fără a băga mâna în buzunar. Ideal ar fi un bonus fără depunere, dar vor fi foarte rare acele momente când vei primi așa ceva (dar nu e imposibil). Nu voi prezenta în acest articol astfel de oferte, pentru că acestea sunt valabile doar o perioadă limitată de timp. Însă poți vedea AICI o listă actualizată cu bonusuri fără depozit la casino online, iar aceasta chiar conține câteva opțiuni interesante. De exemplu ACEST CAZINO ONLINE oferă de mulți ani un bonus fără depunere de 100RON! Apoi mai sunt pachetele de bun venit pentru prima depunere sau cele oferite cu diferite ocazii; ele îți oferă posibilitatea de a te juca cu o sumă mai mare decât cea depusă, dar tot trebuie să bagi niște bani. Pentru a fi primul care află de apariția unei oferte noi, consultă cu regularitatea secțiunea Promoții de pe site-ul PariuriX.

Descoperă toate cazinourile online cu bonus fără depunere în 2023 - listă actualizată!

PariuriX recomandă jucatul responsabil! Nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino. Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!

 

Blackjack online gratis - jocuri de distracție pe fonduri virtuale

Următoarele cazinouri online oferă posibilitatea de a testa gratuit un joc, de distracție. Întâi voi trece cazinourile recomandate de PariuriX, adică acelea care consider că oferă per total cele mai bune servicii (site stabil, staff serios, posibilitatea de a juca inclusiv de pe telefon și tabletă, bonusuri atractive etc). Apoi voi continua și cu alte cazinouri ce merită încercate.
 

Cazinouri online recomandate de PariuriX:

 • Operator 1 (L1160657W000330) – Poți juca pe fonduri virtuale 4 tipuri de blackjack: European Blackjack Multihand, Blackjack Multihand, Single Deck Blackjack Multihand și Blackjack Double Exposure Multihand.
 • Operator 2 (L1160651W000195) – Aici am găsit 5 jocuri ce pot fi testate în varianta ”Demo”:  Blackjack Multihand VIP,  Classic Blackjack Gold, Blackjack Atlantic City, Blackjack Super 7’s Multihand, Blckjack Classic.
 • Operator 3 (L1170664W000663) – este oferită doar varianta clasică de Blackjack, dar o poți accesa atât pe bani reali cât și pe bani virtuali. Jocul este disponibil inclusiv de pe mobil.
 • Operator 9 (L1160657W000330) - este cel mai nou cazino online licențiat, fiind și singurul 100% românesc! Cu siguranță merită încercat! Detalii aici!
 • Operator 6 (L1172564W000756) – este singurul operator licențiat cu softwaRE de la Novomatic, deci vei găsi aici câteva variante de blackjack ce nu pot fi întâlnite la alte cazinouri pe internet. Unul dintre ele este Royal Crown Blackjack, variantă pe care o poți testa gratuit.


Alte cazinouri online ce oferă blackjack online gratuit

 • Operator 4 (L1160656W000327) – sunt oferite câteva jocuri de blackjack (inclusiv cu dealer live), dar le poți juca doar pe bani reali. Am trecut totuși acest cazino pe listă deoarece oferă servicii de o calitate ridicată!
 • Operator 5 (L1160650W000194) – vine cu o gamă largă de jocuri, printre care Double Exposure Gold, Vegas Strip Blackjack și Single Deck Blackjack. În total am găsit 13 titluri, dar doar 4 dintre acestea sunt accesibile de pe mobil.
 • Operator 7 (L1162106W000656) – două variante de VIP Multihand te așteaptă în versiunea Demo.
 • Operator 8 (L1160661W000651) – acesta este unul din cele două cazinouri licențiate ce utilizează software Playtech, și singurul din ele la care poți testa gratis variante de blackjack precum : Premium, Multi-Hand 5, Cashback, Blackjack Surrender sau Blackjack Switch.

Joacă blackjack online gratuit sau pe bani reali la unul din cazinourile recomandate!


Te-ar mai putea interesa:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX