Unibet Bingo vine cu promoții foarte atractive pe întreaga durată a lunii decembrie!

2,7k 0

unibet-bingo.png

Unibet Bingo (D.ONJN 1564/25.08.2016) , singura cameră de bingo online licențiată în România, vine cu promoții foarte tentante pe întreaga durată a lunii decembrie.
 

Cadourile de €50,000 ale lui Moș Crăciun

Între 1 decembrie și  31 decembrie Unibet pune la bătaie premii în valoare totală de 50,000€! Zilnic va fi aleasă o cameră de bingo unde între orele 12:00 și 23:59 vor fi distribuite la întâmplare premii cash de diferite valori jucătorilor activi. În total vor fi date 3,000 astfel de premii din care 5 valorează câte 1,000€ fiecare!

Pentru a fi eligibil pentru promoție trebuie să fi jucat 3 runde consecutive de bingo în camera anunțată, incluzând jocul pe parcursul căruia are loc acordarea premiului. Toate premiile sunt creditate pe loc și sunt anunțate în cadrul camerei respective.
 

Joacă-te acum la Unibet Bingo pentru a nu rata promoțiile lunii decembrie!

 

Turneele de bingo ale iernii

Săptămânal, de luni până joi, are loc o serie de turnee zilnice de bingo. Este important de precizat că în fiecare zi, fără excepție, fondul de premii va crește!

În fiecare zi turneele au loc în câte o cameră diferită, după cum urmează:

  • Luni: Grand Prix (90-Ball Speed)
  • Marți: All Stars (75-Ball)
  • Miercuri: The Podium (90-Ball)
  • Joi: The Arena (75-Ball Variant)

Pentru fiecare linie de bingo acumulată vei obține un anumit număr de puncte. La finalul zilei concurenții cu cele mai multe puncte vor fi recompensați conform tabelelor de mai jos:

turnee-bingo.png

 


Super sâmbăta de bingo

Această promoție este valabilă pe întreaga durată a anului dar nu ar trebui neglijată nici luna aceasta. În fiecare sâmbătă la ora 21:00 are loc în camera ”Arena” un joc de bingo la care este pus la bătaie un pot de 2,000€. Și nici măcar nu trebuie să fii online pentru a participa, deoarece poți achiziționa bilete în avans! Mai multe detalii despre această promoție găsești aici: https://pariurix.com/super-sambata-de-bingo-numai-la-unibet.html 

Așa cum poți vedea ai suficiente motive pentru a îți încerca norocul la Unibet Bingo pe durata lunii decembrie! Joacă-te și tu chiar acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi