Turneu cu premii de 14,000RON la Unibet Bingo! Începe luni 29 august 2016!

2,8k 0

Dacă vrei să te joci la bingo online nu ai prea multe variante, Unibet Bingo (D. 2164/28.08.2015) fiind singura cameră de bingo licențiată. De fapt ar mai fi Winner (D. 2160/28.08.2015), dar site-ul pentru jocuri de noroc online nu este încă funcțiionabil. Oricum platforma de bingo a celor de la Unibet este una de calitate, plus că sunt oferite multe promoții și turnee atractive.

Odată cu sfârșitul verii, Unibet vine cu un super turneu pe care iubitorii jocului de bingo nu trebuie să îl rateze. Acesta se numește ”End of Summer Tournament”, începe pe 29 august la ora 01:01 și se termină pe 05.09.2016 la ora 00:59.

Ce ai de făcut? Este foarte simplu. Trebuie să te joci în acest interval în sala de bingo ”All Stars” la jocuri cu 75 de bile. Pentru fiecare linie de bingo vei primi câte un punct. La finalul turneului, jucătorii cu cele  mai multe puncte vor împărți un premiu total de 13,397RON după cum urmează:

turneu-bingo.png

La Unibet zilnic, sau uneori și de două ori pe zi, are loc câte un turneu de o oră sau de câteva ore unde sunt puse la bătaie premii de 900 - 1,800RON. Astfel, pe lângă câștigurile obișnuite de la jocurile de bingo, poți lua în plus bonusuri consistente prin intermediul acestor turnee. Așa că ce mai aștepți? Încearcă-ți și tu acum norocul la un joc de bingo!

Deschide un cont acum și joacă-te și tu bingo la singura cameră licențiată și funcționabilă din România! 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi