1. Home »
  2. Bingo »
  3. Sala de bingo online Unibet Bingo în 2024

Sala de bingo online Unibet Bingo în 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-18 14:49:00

image Sala de bingo online Unibet Bingo în 2024

Unibet Bingo a fost mult timp singura sală de bingo online licențiată în România, dar și în 2024 rămâne una din singurele trei. De aceea merită să discutăm un pic despre aceasta pentru a vedea ce ne oferă și de ce ar trebui să jucăm aici. Dacă vrei un articol mai generalist despre bingo online, recomand să accesezi: ”Bingo Online România 2024 - cum se joacă bingo pe bani reali”.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE BINGO LICENȚIATĂ ÎN ROMÂNIA!

 

1. UNIBET BINGO – CEA MAI BUNĂ CAMERĂ LICENȚIATĂ ÎN ROMÂNIA

bingo online

UNIBET este unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc din Europa, și unul din singurii 3 licențiati în România care oferă în legalitate jocuri de bingo (alături de Vlad Cazino care aparține tot de Unibet, și de Superbet). Licența L1160657W000330 a fost acordată conform D.ONJN 1564/25.08.2016 și este valabilă până în 2026. Cu toate că Unibet cu are concurență pe piața internă, serviciile oferite sunt de calitate și semenține rostul competiției. 

Acest operator manifestă o continuă preocupare către inovaţie şi satisfacerea nevoilor clienţilor şi asta nu se observă doar pe partea de pariuri sportive. În urmă cu câțiva ani a implementat o nouă platformă de bingo, mult îmbunătăţită, care include numeroase facilităţi. Aceasta a fost lansată în data de 28 iulie 2015 iar softul a fost schimbat radical, beneficiind de un update major în vederea fluidizării şi îmbunatăţirii experienţei jucătorilor pe toate cele 3 platformele disponibile: desktop, telefon şi tabletă (iOS şi Android).

Dintre principalele caracteristici ale noii platforme amintesc interfaţa de utilizator modernă, grafica îmbunătăţită, un sistem inovator de loialitate şi o mulţime de alte caracteristici care te aşteaptă să le descoperi. Este foarte simplu şi pentru tine să joci bingo la Unibet şi o poţi face accesând acest link.

 

2. CUM JOC BINGO ONLINE LA UNIBET ROMÂNIA?

Platforma de bingo la Unibet se accesează foarte uşor şi o găseşti imediat, chiar pe pagina de pornire. Printr-un simplu click pe secţiunea “Bingo” din meniul principal eşti direcţionat către cele opt mari camere de bingo (poți vedea mai jos o listă cu acestea). Poţi alege o vedere panoramică a tuturor jocurilor disponibile din toate camerele, ordonate după ora de start. Intră printr-un singur click în jocul dorit şi bucură-te din confortul casei tale de experiența jocului de bingo la Unibet.ro.

Citește despre această sală de bingo și pe site-ul partenerilor noștri de la Casinos.ro!
 

2.1 Tipuri de jocuri oferite la Unibet Bingo Online

Înainte de a începe să te joci, ține cont de faptul că Unibet (deschide un cont acum) oferă trei tipuri de bingo:

  • Jocul 90-Ball – este varianta clasică. Cartonul de joc are un format de 3 rânduri și 9 coloane. Fiecare rând conține 5 numere şi 4 locuri goale, deci în total 15 numere. Se acordă premii pentru o linie, două linii sau full house (întreg cartonul).
  • Jocul 75-Ball – cartonul de joc conține 5 rânduri și 5 coloane. Fiecare căsuță conține câte un număr, mai puțin cea din centru care conține o ”stea”. Se acordă 5 premii, începând cu o linie. Prima linie poate fi atât orizontală, cât și verticală sau pe diagonală, dar următoarele premii se acordă doar pentru linii orizontale.
  • Jocul 75-Ball Variant – tichetul de joc conține 5 linii, 5 coloane, și un total de 25 de numere, fără stea la mijloc. Doar că de data aceasta nu vei mai putea achiziționa un singur carton de joc. Ideea este de a procura un bilet ce conține 3 cartoane. Nici un număr nu se repetă pe cele 3 cartoane, ceea ce înseamnă că ele vor conține toate numerele de la 1 la 75 în diferite combinații
Află cum poți efectua depuneri și retrageri la operatorul de jocuri de noroc Unibet!
 

2.2 Camere de Bingo disponibile la Unibet Bingo

Nume Cameră Tip de Joc Preț bilet
The Pitch 75 de bile 2RON
Grand Prix 90 de bile 0.20RON
Velodrome 75 de bile 0.60RON
HexaBingo 90 de bile 2-400 RON
The Arena 75 de bile 4-12 RON
Super Saturday 75 de bile 6RON
All Stars 75 de bile 0.20 – 0.80 RON
The Podium 90 de bile 0.20 – 0.40 RON

 

2.3 Achiziționarea cartonului de joc la Unibet Bingo

Poţi trece acum la alegerea cartonului de joc favorit. Ai posibilitatea să alegi unul sau mai multe cartoane de joc, în funcţie de suma de bani pe care îţi permiţi s-o mizezi. În momentul când ai intrat în jocul preferat îţi vor apărea cartoanele disponibile pentru cumpărare. Selectezi cartoanele dorite printr-un click şi acestea vor fi evidenţiate prin culoarea verde. Le cumperi accesând secţiunea “Cumpără acum” marcată cu galben, aflată deasupra cartoanelor, loc în care vei observa şi suma finală ce trebuie plătită. Numerele extrase vor fi afişate pe ecran şi evidenţiate pe cartonul de joc. 

unibet bingo online
 

2.4 Prețuri bilete și jocuri private

Poţi juca bingo cu un preţ începând de la 0.20 RON pe carton. Trebuie precizat că poţi juca fără nicio problemă la mai multe camere în acelaşi timp. Aşadar, dacă eşti un pasionat al jocului de bingo, Unibet Online România (deschide cont acum) este o alegere excelentă. Dacă joci pentru distracţie n-o să pierzi sume imense datorită camerelor cu mize extrem de mici, iar dacă eşti un împătimit operatorul te recompensează oferindu-ţi acces în camera sa de bingo privată – Grand Slam. Aici vei găsi un amestec de jocuri BOGOF, Roll On și X2G, precum și cele mai mari jackpoturi de pe întregul site.Tot ce trebuie să faci este să cumperi într-o zi bilete în valoare de 75 RON pentru a primi acces în ziua următoare.
 

3. PREMII PUSE ÎN JOC LA SALA DE BINGO ONLINE UNIBET BINGO

Pe lângă premiile atractive puse la bătaie la fiecare joc în parte, poți participa la turnee de bingo. Acest joc îți oferă posibilitatea de a câștiga jackpoturi fabuloase sau poți primi bonusuri de loialitate.


3.1 Jackpoturi foarte consistente

Joacă şi tu acum bingo la Unibet (înregistrează-te și tu) şi poţi câştiga premii extraordinare în bani. Această sală are jackpoturi impresionante şi oricând poţi fi chiar tu fericitul câştigător. Cum se acordă un astfel de jackpot? Trebuie să faci bingo dintr-un anumit număr maxim de bile, care diferă în funcție de tipul jocului și a camerei în care te joci. Fiecare cameră are un jackpot propriu care poate atinge sume amețitoare. 

 


3.2 Sistemul de loialitate Unibet Bingo

Unul din principalele site-uri de gambling recomandate cu încredere de PariuriX te răsplăteşte pentru că joci bingo, aşa că a creat un program de loialitate care garantează premii interesante pentru toți jucătorii. Cu cât eşti mai preocupat de jocul de bingo la Unibet cu atât recompensele vor fi mai mari. Programul de loialitate se bazează pe nivele. Asta înseamnă că vei începe de la "Nivelul 0" și de tine depinde cât de mult urci.

Ai un contor de loialitate, pe care îl vei umple în urma activităţilor tale la bingo. Pur și simplu dacă joci la bingo și la mini-jocuri, contorul de loialitate va crește continuu. Când acesta este complet vei trece la nivelul următor și vei obține o rotire la roata de loialitate. Fiecare rotire garantează un câștig și dacă primești săgeată spre roata interioară recompensele vor fi și mai mari. Faci asta încă odată și te poți aștepta la un mare jackpot!

Recompensele vor fi din ce în ce mai mari pe măsură ce progresezi prin nivelele de loialitate. Poţi câștiga rotiri gratuite la mini-jocuri, vouchere de joc și premii cash. În timpul promoțiilor speciale sunt adăugate premii uimitoare, precum gadget-uri electronice și excursii de lux! Vizitează orice cameră Bingo pentru a vedea nivelul actual și cât de aproape ești de următorul "învârte și câștigă".
 

3.3 Turnee bingo online

Unibet Bingo organizează tot timpul turnee interesante unde te poți bate pentru premii foarte consistente. Durata unui turneu diferă de la caz la caz; poate fi de câteva zile, sau de câteva săptămâni. Și obiectivul diferă de la turneu la turneu, dar de regulă ideea de bază este este aceea de a fi cât mai activ.

De exemplu la un anumit turneu poți avea ca obiectiv obținerea a cât mai multe linii de bingo, iar pentr fiecare linie vei fi recompensat cu câte 1 punct. Cine are la final cele mai multe puncte va câștiga turneul. Sigur, poți lua premii și pentru următoarele poziții.

Ia în considerare faptul că regulile pot diferi destul de mult de la turneu la turneu, iar de aceea este bine să citești regulamentul complet înainte de a începe să te joci. De asemenea, verifică în ce cameră / camere se ține respectivul turneu. Sunt turnee care au loc într-o singură cameră, iar altele pot avea loc chiar în toate camerele simultan. Dacă intri în secțiunea ”Turneele în Bingo” de pe site-ul Unibet Bingo vei afla tot ce trebuie să știi.

 

4. Mini Jocuri la Unibet Bingo

Dacă ești fan al jocurilor de păcănele, îți poți încerca norocul și la mini-jocurile din secțiunea Unibet Bingo, care sunt un fel de sloturi video a căror acțiune se va desfășura dintr-o fereastră laterală, în timp ce te joci la camerele de bingo preferate. Astfel sesiunile tale la Unibet Bingo nu vor fi deloc plictisitoare.

Printre mini-jocurile oferite putem evidenția Epic Joker Bingo, jocul cu cea mai mică miză minimă: 0.20 RON. Alte jocuri ce merită încercate și au o miză minimă foarte redusă (0.40RON) sunt Money Mansion, Storm Catcher, Wild Wonder sau Plot Slot. 

 

5.UNIBET BINGO DE PE TELEFON SAU TABLETĂ

Ai ocazia să te bucuri de jocul preferat şi de pe mobil sau tabletă, iar tot ceea ce trebuie să faci în acest sens este să accesezi site-ul mobil. Ai toate opţiunile necesare şi nu vei observa nicio diferenţă faţă de atunci când eşti la computer. Nu ezita şi încearcă experienţa jocului de bingo oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de o conexiune la internet şi un telefon mobil.

Cu siguranţă te-ai convins de facilităţile oferite de Unibet prin platforma de Bingo, facilităţi care le găseşti numai la un astfel de operator de clasă mondială. N-ai ce pierde încărcând jocul de bingo la această sală şi-ţi recomand cu încredere s-o faci. Deschide un cont acum şi poţi câştiga jackpoturi impresionante precum şi o mulţime de alte premii de loialitate. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE BINGO ONLINE DIN ROMÂNIA!

unibet bingo online
 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX