1. Home »
 2. Bingo »
 3. Bingo Online România 2024 - cum se joacă bingo pe bani reali

Bingo Online România 2024 - cum se joacă bingo pe bani reali

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-18 14:49:00

image Bingo Online România 2024 - cum se joacă bingo pe bani reali

Află de la PariuriX.com tot ce trebuie să știi despre jocul online de bingo - cum a apărut, regulament de joc, și de ce să joci mai degrabă online! Vom discuta inclusiv despre cea mai bună strategie pentru a câștiga mai mult ca înainte. Află de asemenea și la ce camere online de bingo poți juca legal din România! Deci, ai toate motivele să citești rândurile următoare!

JOACĂ BINGO ONLINE CHIAR ACUM CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

Cameră Bingo Online
Top Facilitate
Unibet Bingo
Bingo Jackpot
Vlad Cazino Bingo
Multe promoții la bingo
Superbet Bingo
Multe variante de joc

 

1. BINGO ROMÂNIA - CUM A APĂRUT JOCUL DE BINGO, ȘI CUM S-A DEZVOLTAT LA NOI?

Jocul de bingo este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc online. Primele variante de joc au apărut în urmă cu aproape jumătate de mileniu! Se consideră că acesta este un descedent al loteriei ” Lo Giuoco del Lotto d'Italia” lansată în Italia în 1530. Vorbim de o loterie ce avea un sistem care ieșea din tiparul obișnuit. Eventual aceasta a devenit atât de populară încât era organizată săptămânal, deși în acea perioadă acest lucru era o mare performanță.

În 1778 francezii au lansat și ei o loterie intitulată ”Le Lotto”. O populară variantă franceză propunea un bilet de joc cu 3 rânduri și 9 coloane. Câte cinci căsuțe de pe fiecare rând conțineau numere de la 1 la 90. Aceasta a fost practic prima loterie unde biletul de joc era aproape identic cu cel al jocului clasic de bingo practicat în zilele noastre.  

Însă numele de ”bingo” dat acestui tip de loterie a fost implementat oficial abia în 1933. Numele vine de la Edwin Lowe, un american care a promovat jocurile de cazinou. Tot el a lansat o carte cu regulamentul jocului de bingo. Oricum acesta deja folosea termenul de bingo de vreo 10 ani, chiar dacă nu oficial.  

Din acel moment jocul de bingo a crescut enorm în popularitate. A început să fie implementat în tot mai multe cazinouri din SUA și nu numai. Și în România, imediat după Revoluția din 1989, au apărut foarte multe săli de bingo. Acest fenomen a luat rapid amploare la noi în țară, și asta pentru că reprezenta o alternativă bună la Clasicul Loto 6 din 49 datorită mizelor mici. La asta se mai adagă și transparența jocurilor și a interactivității lor! Apogeul a fost atins în anii 1995 - 1996 cu peste 100 de săli de bingo în România, îți poți imagina? Apoi au apărut la TV jocuri de bingo precum TeleEuroBingo Show și Super Bingo Metropolis. CARE au devenit mai populare decât cele din sălile stradale! Apoi pas cu pas, lumea a început să se orienteze către variante de bingo online. 

Citește și: Bingo online – ghidul tău spre succes!

 

2. DE CE SĂ JOCI JOCURI DE BINGO ONLINE ÎN ROMÂNIA?

 • Este un joc foarte simplu - Este mult mai uşor să joci bingo online deoarece totul decurge mult mai repede, softurile sunt din ce în ce mai performante, sunt oferite premii minim garantate foarte consistente, poți câștiga jackpoturi fabuloase şi poţi găsi o mulţime de informaţii ajutătoare chiar pe site-ul sălii preferate. 
 • Premiii instante și garantate - Una din diferențele principale între bingo și loto este aceea că la bingo se extrag bile până când cineva câștigă fiecare din premiile puse în joc. Mai jos îți vom prezenta și regulamentul de joc. Astfel nu se întâmplă ca la loto, unde premiile se pot raporta cu săptămânile sau lunile.
 • Jocul de bingo este un foarte bun joc de socializare - Că joci în săli adevărate sau pe internet, ai posibilitatea să vorbești cu alți jucători despre bilele extrase. Unele din tematici pot fi despre cât ghinion ai, despre cum ți-au venit 4 numere bune la rând, cum stai într-o singură bilă ca să faci bingo etc. Ai înțeles ideea; nu este doar un joc unde poți câștiga sume importante de bani! Mai este și vorba de faptul că este distractiv și poți socializa cu alți jucători. Puteți comenta în timp real desfășurarea extragerii, iar acesta este de fapt principalul atu.
 • Este un joc de noroc unde ai garanția payout-ului ridicat și al premiilor constante - De exemplu la sloturi video sunt promise payout-uri de 90% - 98%. Dar există vreun mod în care să știi că acesta este procentul real care se întoarce la jucători? Din păcate nu prea.  La loteriile normale iar este o problemă, pentru că de exemplu la o loterie 6 / 49 sunt acordate premii foarte mici pentru 3, 4 sau 5 numere corecte. Cel puțin dacă raportăm la probabilitățile reale de câștig. Singurul premiu cu adevărat mare este pentru 6 numere, știai? Dar pe acela îl câștigă maxim câteva persoane pe an, deci nu te încălzește prea tare. La bingo, la orice joc cineva va face o linie, 2 linii, dar și ”bingo”. Ai practic garanția că potul total va fi foarte mare indiferent de câte bilete se vând. Și mai exstă și posibilitatea unui jackpot unde sumele ce pot fi câștigate sunt cu adevărat impresionante.
 • Te poți bucura de avantajele online-ului - Și ca să ne referim un pic strict la jocurile de cazinou de pe net, trebuie menționat că la o sala de bingo online te poți juca la orice oră din zi sau din noapte, atât de pe PC cât și de pe dispozitive mobile. Extragerile au loc mai rapid, jackpoturile sunt mai consistente, gama de extrageri oferită este mai variată! Exemplele pot continua.

3. CUM SE JOACĂ BINGO - REGULI DE JOC

Dacă ești începător sau chiar nu ai jucat niciodată bingo online trebuie să știi că nu ai un dezavantaj în fața jucătorilor cu experiență. Jocul de bingo este extrem de simplu, motiv pentru care se și bucură de o asemenea popularitate, și nu vei avea nevoie de prea mult timp pentru a înțelege cum funcționează. Evident, există câteva reguli pe care e bine să le cunoști.

 

Achiziționarea de bilete bingo

Iar acum să trecem la lucruri concrete și să vedem exact cum poate fi practicat jocul de bingo. Acesta constă în achiziționarea unuia sau mai multor cartoane de joc care conțin 15 numere afișate pe 3 rânduri și 5 coloane. Este posibil ca de fapt biletul să aibă mai multe coloane. În cazul dat, nu toate vor avea numere (deci vor fi 5 numere pe rând indiferent de numărul de coloane).

Numerele de joc vor fi între 1 și 90 (cel puțin la jocul clasic de 90-Ball), dar în funcție de tipul de bingo poate fi vorba și de numere cuprinse între 1 și 60 sau 1 și 75. Numerele nu pot fi alese de concurent, fiecare bilet de joc conținând numere alese aleatoriu. Pe de altă parte poți alege între mai multe bilete pe cel dorit.

Ar mai trebui spus că la fiecare extragere poți achiziționa mai multe tichete. Numărul maxim diferă în funcție de joc, dar poate fi destul de mare (de exemplu 60). Prețul diferă și el de la joc la joc; vei vedea extrageri unde un bilet costă doar un cent, și altele unde costă și 2€.

 

Extragerea numerelor câștigătoare la bingo

Din multe puncte de vedere, jocul de bingo se aseamănă cu cel de loto: îți cumperi un bilet cu mai multe numere, iar ulterior câștigi dacă numerele prezente pe tichetul tău vor fi extrase. Spre deosebire de loterii, la Bingo numerele sunt extrase până în momentul în care există un câștigător, așa că șansele tale sunt cu siguranță mult mai mari decât atunci când joci la 6 din 49.

Numerele de pe biletul de joc sunt aranjate pe linii și se acordă câștiguri și pentru fiecare linie completată (primul jucător care completează o linie, două, trei, până la Bingo, adică atunci când au fost extrase toate numerele de pe talonul tău).

Astfel, după achiziționarea tichetelor începe extragerea propriu-zisă. Este extras pe rând câte un număr, iar fiecare jucător trebuie să încercuiască pe tichetele de joc numerele care ies. Primul jucător căruia îi ies toate cele 5 numere de pe o linie (oricare linie) trebuie să strige bingo, iar un angajat va verifica biletul. În cazul jocurilor online verificarea și validarea se face automat fără a trebui să faci tu ceva.

JOACĂ BINGO ONLINE CHIAR ACUM CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

Dacă sunt mai mulți jucători care reușesc să facă o linie orizontală în același timp, atunci premiul pentru acea linie se împarte între numărul de câștigători. Dacă îți iese o linie DUPĂ ce deja cineva a reușit această performanță, nu mai are importanță și nu mai câștigi nimic.

Procedura se repetă pentru 2 linii (să ai oricare 2 din cele 3 linii complete) și pentru întreg tichetul (să iasă toate cele 15 numere). În utimul caz concurentul trebuind să strige BINGO. Astfel se acordă trei premii: o linie orizontală, două linii și BINGO (întregul bilet).

Marele avantaj atunci când joci Bingo online este că poți cumpăra mai multe tichete fără a avea grija că nu vei putea urmări cu exactitate numerele extrase (fiindcă este greu să urmărești în același timp 10 bilete de exemplu). Selectarea numerelor de pe tichetele tale va fi făcută automat și softul va anunța direct atunci când există un câștigător.

Fiecare joc de bingo are un fond inițial de premiere, iar suma totală poate crește în funcție de numărul de jucători înscriși și de sumele investite de aceștia (fiecare poate cumpăra mai multe taloane). La unele camere online bingo sunt acordate și jackpoturi progresive atunci când reușești să faci bingo dintr-un anumit număr maxim de bile. 

 

4. TIPURI DE JOCURI BINGO ONLINE 

Există mai multe variante ale jocului, cel mai popular tip de bingo fiind cel cu 90 de bile. Însă vei întâlni destul de des și jocuri cu 30 de bile, 75 de bile sau 80 de bile. Regulile jocului rămăn aceleași indiferent de variantă: se vor extrage bile până în momentul în care unul dintre jucătorii prezenți la masă își completează tot biletul și realizează un "BINGO".
 

Jocul 90-Ball - cel mai popular tip de bingo

Cartonul de joc este compus din 3 rânduri şi 9 coloane, fiecare rând conţinând 5 numere şi 4 locuri goale, deci în total 15 numere. Se acordă premii pentru o linie, două linii sau full house (întreg cartonul), exact cum am explicat mai sus atunci când am prezentat regulile generale. Așa că nu are rost să reluăm.
 

Jocul 75-Ball - o variantă de bingo ce merită încercată

Aici numerele sunt asociate cu literele care formează cuvântul “BINGO”.

 • B=1-15
 • I=16-30
 • N=31-45
 • G=46-60
 • O=61-75

Cartonul de joc este compus din 5 rânduri şi 5 coloane. Fiecare pătrat conţine un număr, excepţie făcând cel din centru care este marcat de simbolul “Stea”, care ţine locul unui număr.

Se acordă cinci premii, începând cu o singură linie. Premiul pentru o linie se acordă indiferent dacă aceasta este orizontală, verticală sau pe diagonală. Următoarele premii se acordă doar pentru liniile orizontale.
 

Jocul 75-Ball Variant

Acesta este deci un joc cu 75 de numere, iar cartonul este compus din 5 linii şi 5 coloane, deci 25 de numere în total. Diferenţa este că în această variantă se cumpără câte 3 cartoane. Eventual, toate cele 75 de numere sunt împărţite pe fiecare dintre ele, fără a se repeta. Premiile se acordă exact ca în cazul variantei 75-Ball. Mai pot exista și alte variante de joc, dar am preferat să mă axez pe cele ce pot fi jucate online de pe teritoriul țării noastre.
 

Pot fi sigur că jocul de bingo se desfășoară corect și nu este aranjat?

Este greu de zis cu exactitate, dar eu zic că dacă te joci la un site de gambling renumit nu vei avea probleme. Astfel de site-uri respectă anumite legi și regulamente și sunt supravegheate de autorități terțe care au grijă ca toate jocurile să fie corecte. Iar întregul sistem este bine pus la punct astfel încât să nu existe abateri de la reguli.

Jucați responsabil și nu investiți mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă întâmpini probleme apelează la jocresponsabil.ro

 

5. Jocurile de bingo cu jackpot

Când joci Bingo pe site-uri online, pe lângă premiile obișnuite ai șansa de a pune mâna și pe Jackpoturi acordate în general în momentul în care realizezi Bingo după extragerea unui anumit număr de bile. De exemplu, dacă completezi toate numerele de pe tichetul tău după ce au fost extrase doar 55 de numere câștigi și premiul suplimentar (este doar un exemplu, aici ține complet de regulile respectivei camere). Partea excelentă este că poți câștiga o parte din Jackpot și dacă alt jucător a reușit performanța de a completa numerele de pe bilet atât de repede. În general 50% din Jackpot e încasat de jucătorul câștigător, în timp ce 50% din sumă e împărțită între ceilalți jucători prezenți la masa de joc în acel moment.

Jackpoturile oferite sunt de două tipuri: Jackpoturi Fixe, în care e pusă la bătaie o sumă modică, iar șansele de câștig sunt mai mari, și Jackpoturi Progresive, unde premiile ajung la sume amețitoare. Poți câștiga tot Jackpotul Progresiv sau doar o parte din el, însă cerințele sunt mult mai greu de îndeplinit. 

Ia totuși în considerare faptul că jackpot-urile progresive se dau extrem de greu, în cel mai bun caz o dată la câteva luni. De aceea și ajung la valori fabuloase. Deci sunt șanse destul de mici să pui mâna pe un astfel de premiu.

JOACĂ BINGO ONLINE CHIAR ACUM CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!


6. UNDE JUCAȚI BINGO ONLINE PE BANI REALI ÎN ROMÂNIA?

Pe vremuri existau destul de multe variante de bingo când venea vorba de bingo online, deoarece erau multe camere de bingo pe internet la care puteam juca. Acest lucru s-a schimbat considerabil în momentul în care licența ONJN a devenit obligatorie pe teritoriul țării noastre. Au intrat în legalitate suficient de multe site-uri de gambling care oferă pariuri sportive, live casino sau poker, însă în acest moment avem doar trei site-uri licențiate de Bingo Online, din care două aparțin de aceeași companie.

 

Unibet Bingo - cea mai veche cameră de bingo online din România

Operatorul de jocuri Unibet Bingo manifestă o continuă preocupare către inovaţie şi satisfacerea nevoilor clienţilor şi asta nu se observă doar pe partea de pariuri sportive. Acum câțiva ani a implementat o nouă platformă de bingo, mult îmbunătăţită, care include numeroase facilităţi. Aceasta a fost lansată în data de 28 iulie 2015 iar softul a fost schimbat radical în jocurile de bingo. Acesta beneficiază acum , în 2022 , de un update major în vederea fluidizării şi îmbunatăţirii experienţei jucătorilor pe toate cele 3 platformele disponibile: desktop, telefon şi tabletă (iOS şi Android).

Pe Unibet Bingo vei găsi nouă camere online bingo în care te poți juca cele trei tipuri de bingo despre care am vorbit mai sus (cu 90 de bile, 75 de bile și 75-ball variant), acestea fiind:

Nume Cameră
Tip de Joc
Preț bilet
The Pitch
75 de bile
2RON
Grand Prix
90 de bile
0.20RON
Velodrome
75 de bile
0.60RON
HexaBingo
90 de bile
2-400 RON
The Arena
75 de bile
4-12 RON
Super Saturday
75 de bile
6RON
All Stars
75 de bile
0.20 – 0.80 RON
The Podium
90 de bile
0.20 – 0.40 RON

Unibet Bingo organizează ocazional turnee atractive unde sunt puse la bătaie premii foarte atractive. Un turneu ține de regulă câteva săptămâni, interval în care trebuie să fii cât mai activ. De obicei obiectivul este acela de a reuși cât mai multe linii de bingo; pentru fiecare linie primești câte un punct. Totuși regulile pot diferi destul de mult de la turneu la turneu. Uneori au loc chiar mai multe turnee simultan. Un turneu se limitează de regulă la o singură cameră de bingo. Oricum recomand să consulți secțiunea ”Turneele în Bingo” pentru a vedea exact ce turnee sunt în desfășurare, care sunt regulile și ce premii sunt puse la bătaie pentru jocurile de bingo.

Află tot ce trebuie să știi despre Unibet Bingo!

JOACĂ ACUM LA UNIBET BINGO CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

 

Vlad Cazino - o platformă similară cu cea de la Unibet

Atât Vlad Cazino cât și Unibet fac parte din Kindred Group, astfel încât serviciile oferite pe platforma de bingo sunt destul de similare. Totuși vei vedea că există diferențe între turneele oferite, dar și între promoțiile disponibile. De asemenea, Vlad Cazino se folosește de o grafică ceva mai animată, specifică acestui site. Și numele camerelor de bingo oferite diferă pentru a se potrivi cu tematica site-ului. Astfel poți participa la jocuri în următoarele camere:

Nume Cameră
Tip de Joc
Preț bilet
Recreatie
75 de bile
2RON
Valea Liliecilor
90 de bile
0.20RON
Diskoteca
75 de bile
0.60RON
HexaBingo
90 de bile
2-400 RON
Akvariul
75 de bile
4-12 RON
Super Saturday
75 de bile
6RON
Garajul
75 de bile
0.20 – 0.80 RON
Salonul Festive
90 de bile
0.20 – 0.40 RON

JOACĂ ACUM LA VLAD CAZINO BINGO CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

 

Superbet Bingo - cel mai nou nume de pe piața licențiată de bingo online

Pentru o lungă perioadă de timp Unibet Bingo și Vlad Cazino Bingo au fost singurele două camere de bingo online disponibile legal în România. Mai nou însă, poți juca și la Superbet Bingo. Și aici te așteaptă un număr mare de camere după cum urmează:

Nume Cameră
Tip de Joc
Preț bilet
BeachBall Blast
90 de bile
0.24 RON
Extrageri cu SuperJackpot
90 de bile
0.29 RON
Bilete cu 5 linii
75 de bile
0.24 – 0.74 RON
Premii mărite
90 de bile
1.23 RON
SuperSâmbăta Câștigurilor
90 de bile
1.23 RON
Extrageri Super Dese
30 de bile
0.04 RON
SuperCâștiguri Zgomotoase
80 de bile
0.04 RON
5K Community Blossom
90 de bile
1.48 RON

Categoria de Bingo Superbet este foarte bine organizată, la fel ca restul platformei online. Astfel, odată ce ai ajuns pe pagina principală a acestei categorii, vei avea o bară de căutare, toate versiunile disponibile, dar și un filtru de selecție în funcție de numărul de bile al variantelor din portofoliul operatorului. 

Află tot ce trebuie să știi despre Superbet Bingo!

JOACĂ ACUM LA SUPERBET BINGO CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

 

7. STRATEGII BINGO - descoperă metoda de câștig Granvile

Dacă ai citit cu atenție până acum acest articol, atunci probabil că te-ai prins că jocul de bingo este bazat strict pe noroc, indiferent de operatorii online la care joci. Chiar și așa, au fost de-a lungul timpului destule persoane care au încercat să găsească o ”formulă magică” de câștig. Evident că aceasta nu există, însă sunt câteva strategii interesante ce merită încercate. Pe cea mai populară dintre acestea o voi prezenta mai jos.  Ea nu are rolul de a vă îmbogăți peste noapte (oricum acest lucru nu ar fi posibil), ci acela de a vă ajuta să câștigați mai mult pe termen lung bazându-vă pe probabilități matematice decât pe operatorul de jocuri online. Aceasta se numește metoda Granvile.

Un matematician pe nume Joseph Granville după un studiu de ani de zile a susținut că există totuși modalități prin care un jucător de bingo iși poate mări șansele de câștig. Tehnicile acestui matematician sunt destul de simple, fără calcule complexe și pot fi aplicate aproape de oricine. Pentru a câștiga avem nevoie de acel carton norocos! Matematicianul susține că aici este una dintre cele mai mari greșeli ale jucătorilor, deci fii atent. Acesta a demonstrat și a constatat că cele mai multe metode utilizate de jucători pentru a selecta cartoanele de bingo sunt greșite, așadar aceștia lucrează împotriva lor cu alte cuvinte.

Pe langa acest lucru, Granville susține că nu este neaparată nevoie să cumpărăm un număr cât mai mare de carduri. Pentru că de fapt, nimeni nu ne garantează că vom caștiga proporțional cu numărul de cartonașe cumpărate. Statisticile arată că în majoritatea cazurilor șansele de caștig cresc dacă se joacă cu mai puține cartoane simultan.

JOACĂ BINGO ONLINE CHIAR ACUM CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

Știți cu toții că numerele de bingo sunt extrase aleatoriu și că este destul de greu să prezici următorul număr, dar se pare că nu este imposibil. Ține doar de câteva cunoștințe matematice de probabilitate; probabilitatea ca orice număr să fie extras primul este egală cu 1/75. Aând în vedere că probabilitățile sunt egale, acest lucru se numește distribuție uniformă și crează în mod normal niște tipare, demonstrate de legile de probabilitate.

 • Numerele ce sunt extrase cu adevărat la intâmplare afișează o tendință spre următoarele modele:
 • Trebuie să existe un numar egal de numere care se termină în 1,2,3,4, etc.
 • Numerele pare și impare tind să fie în echilibru.
 • Numerele mici și mari tind să fie în echilibru.
 • Odată cu creșterea extragerilor rezultatele se apropie de numărul mediu.

Într-un joc de bingo cu 75 de numere numărul mediu este 38. Primele numere pot sau nu să tindă spre acesta, dar cu siguranță ce numărul bilelor extrase crește, se vor apropia de medie. Vezi cele mai mari cote la lista cazinourilor online

Granville vrea să exprime de fapt un singur lucru, acela că în jocul de bingo hazardul are un rol aparte, iar pe termen lung este evident că numerele extrase se vor alinia conform șanselor matematice. Totuși el nu a susținut niciodată că teoria sa este menită să îmbunătățească dramatic rezultatele și să vă facă să vă îmbogățiți poeste noapte. Ce-i drept merită încercată pentru ca la urma urmei este mai mult o analiză.

Așadar poate daca țineți cont de acest lucru vă puteți gandi acum la ce să vă uitați atunci când cumpărați un carton de bingo! În mod normal șansele dumneavoastră de caștig ar trebui să fie mai mari acum, după aflarea acestei strategii. Cele mai mari cote recomendari la Pariurix.com!

Granville ne mai sfătuiește să încercăm să nu cumpăram tichete prea similare pentru că avem șanse de caștig mai mari cu o varietate mai mare de numere. 

 

8. Sfaturi utile de luat în considerare atunci când joci bingo online

Ai grijă la bankroll management când joci bingo online

Jocul de Bingo trebuie privit ca orice joc de noroc și din acest motiv e indicat în primul rând să ai un bun control al bugetului. Chiar dacă riscurile ți se par mai mici decât la alte jocuri, poți ajunge în situația de a pierde sume importante dacă nu ești atent.

E bine deci să-și fixezi anumite reguli înainte de a juca, iar totul pleacă de la un buget bine stabilit pentru această activitate. Odată ce ai fixat bugetul total, decide și cât ești dispus să joci într-o singură sesiune și respectă această regulă. 

Află totul despre money management la jocuri de noroc, și vezi la ce te ajută acesta!

PariuriX încurajează jocul responsabil! Nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc!

 

Mai multe cartoane de bingo = mai multe șanse de câștig

Cum poți însă să-ți crești șansele de a câștiga atunci când joci Bingo Online? Cum spuneam mai sus, acest joc ține exclusiv de noroc, însă în mod evident fiecare bilet cumpărat în plus îți crește și șansele de câștig.

Cea mai bună tactică pentru un începător cu un buget mic este să "vâneze" jocurile cu cea mai mică taxă de intrare și să cumpere cât mai multe bilete. În jocurile de Bingo Online poți cumpăra și până la 120 de bilete pentru un singur joc, ceea ce te va plasa cu siguranță mult în fața jucătorilor care aleg să cumpere doar unul sau două tichete. Sigur, la un joc cu mize mici și premiile sunt mai mici. Dar măcar ai șanse mai mari să câștigi ceva. 

 

Alege înțelept camerele în care joci bingo online

Mai important însă decât numărul de tichete cumpărate pentru fiecare joc în parte poate fi camera aleasă pentru a juca, dar și momentul în care decizi să-ți încerci norocul.

Începătorii sunt tentați să intre în jocurile care acordă cele mai mari premii în speranța că vor da lovitura, însă la aceste jocuri iau parte de obicei cei mai mulți jucători, ceea ce înseamnă că vei avea și mai mulți adversari. Este indicat să urmărești camerele în care sunt cei mai puțini jucători astfel încât șansele tale să fie mai mari, chiar dacă vorbim despre un pot mai mic.

Din acest motiv e indicat să eviți să joci Bingo Online în weekend, când intră majoritatea jucătorilor ocazionali. Ține minte că în orice joc de Bingo se extrag numere până când e determinat un câștigător, deci situația ideală e cea în care participi la un joc la care iau parte cât mai puțini oponenți.

Astfel, nu te arunca să-ți joci toți banii imediat după ce îți deschizi un cont. Acordă-ți timpul necesar pentru a urmări timp de mai multe zile care sunt cele mai "liniștite" momente și profită de ele. Vei descoperi că vei câștiga mult mai des, chiar dacă sumele nu vor fi spectaculoase.

JOACĂ BINGO ONLINE CHIAR ACUM CU UN BONUS ATRACTIV DE BUN VENIT!

Cazinouri online recomandate

Unibet Casino
L1160657W000330
1,000RON
Încasează bonusul Unibet Casino100% până la 1,000RON + 200 FREESPINS CASH
Deschide cont
Se aplică T&C
Vlad Cazino
L1160657W000330
2000RON
Încasează bonusul Vlad Cazino de până la 2000RON + 300 FREESPINS CASH
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano Casino
L1170664W000663
1000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 1000 RON bonus de bun venit la Betano Casino!
Deschide cont
Se aplică T&C
Netbet Casino
L1160651W000195
7000RON
Încasează bonusul de 200 FREESPINS + specială de 40RON fără depunere
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet Casino
L1203785W001253
1200RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la 250 FREESPINS fără depunere + până la 1200RON la depozit
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzartbet Casino
L1203414W001173
2024 + 200FS
Exclusiv PariuriX
Joacă la Mozzartbet Casino chiar acum!
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit Casino
L1213854VW001295
2500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează până la 2500RON + 600 FREESPINS
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters Casino
L1160650W000194
205FS
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul Winmasters Casino 205FREESPINS CASH + alte cadouri!
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX