Super sâmbătă de bingo numai la Unibet!

3,1k 0

Unibet Bingo (D.ONJN 1564/25.08.2016), singura sală de bingo online licențiată în România organizează săptămânal ”Super sâmbăta de bingo”, o promoție prin care poți fi chiar tu câștigătorul unui premiu de 2,000€!
 

Află tot ce trebuie să știi despre Unibet, cel mai accesat site de gambling din România!

super-sambata.png

 

Cum pot participa?

  • Intră pe unibet.ro și loghează-te pe cont. Dacă nu ești client Unibet, atunci înregistrează-te acum: https://pariurix.com/links/unibet.php
  • Intră în secțiunea Bingo și accesează camera ”The Arena
  • Caută jocul ”Super Staturday”, joc care are loc în fiecare sâmbătă la ora 21:00.
  • Achiziționează bilete pentru acest joc (prețul unui bilet este de 12RON).
  • Așteaptă să vezi dacă ești marele câștigător al unui premiu de 8,000RON!

unibet-bingo.png

 

Ce altceva trebuie să mai știu?

Dacă ești online poți urmări live jocul pentru a vedea în timp real dacă norocul este de partea ta. Dacă nu ești online, atunci nu este nici o problemă deoarece biletele pot fi achiziționate chiar și cu 4 săptămâni în avans. Un alt lucru important de precizat este acela că poți accesa Unibet Bingo chiar dacă nu ești acasă! Cum așa? Camera este accesibilă direct din browser-ul telefonului sau a tabletei pe site-ul Unibet, fără a fi necesar să descarci vreo aplicație.

Pentru ”Super Staturday” poți cumpăra până la 100 de bilete! Mai multe bielte înseamnă implicit și mai multe șanse de câștig. Iar dacă vrei să îți încerci sâmbătă seara norocul și la alte jocuri de bingo, atunci trebuie să știi că în camera The Arena la fiecare 6 minute începe un joc nou cu premii atractive! Indiferent de jocul ales, dacă reușești să faci bingo din maxim 50 de bile, vei câștiga și o parte dintr-un jackpot progresiv, jackpot care la momentul scrierii acestui articol depășea valoarea de 874,000RON,.
 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi