Unibet Bingo

5,1k 0

Interfata site Unibet Bingo

 

Site-ul de bingo al celor de la Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) este unul din cele mai cunoscute din Europa, fiind popular mai ales in tarile nordice. Acesta poate fi accesat direct de pe site-ul Unibet (intră acum), iar clientii au un singur cont comun pentru toate serviciile oferite de acest site: pariuri sportive, poker, jocuri de cazino si bingo. Unibet Bingo este disponibil in limba romana si functioneaza pe baza tehnologiei oferite de Virtue Fusion, care este cel mai mare dezvoltator de software de bingo din lume.

 

Unibet Bingo - singura cameră licențiată în România

Aceasta nu este insa singura sala de bingo oferita de Unibet, acestia detinand si Maria Bingo care functioneaza pe o platforma separata (fara a avea legatura directa cu site-ul principal), dar pe care nu o mai putem accesa din România. 

Și că tot veni vorba, trebuie spus că Unibet Bingo este singura cameră de bingo licențiată în România, deci singura la care ne putem juca legal pe net!


Joacă-te și tu acum la Unibet Bingo! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

 

 

Metode de plata

Clientii pot depune la Unibet utilizand carduri de credit/debit (taxa 2.5%), cartele Paysafecard (taxa 3.0%) sau prin transfer bancar (gratuit), dar pot retrage banii doar prin banca. Platile cu Skrill nu sunt permise. Depunerea minima este de 25-50 RON (in functie de metoda de plata aleasa), iar retragerea minima este de 60 RON. Mai multe informații despre depuneri și retrageri la Unibet poți găsi la ACEST LINK.
Metode depunere Unibet Bingo


Serviciul de suport clienti

Serviciul de suport clienti este disponibil prin live chat partial in romana (8-9 ore pe zi) si 24/7 in limba engleza. Puteti opta de asemenea pentru suport prin mail la adresa [email protected] (serviciu disponibil in romana) sau la suport prin telefon la numarul +44 203 725 2792 (serviciu disponibil doar in engleza). 


Live chat Unibet Bingo

Mai multe detalii legate de metodele de plata, serviciul de suport clienti, dar si alte informatii precum: deschiderea unui cont sau verificarea identitatii puteti afla accesand recenzia Unibet din categoria "Pariuri Sportive": https://pariurix.com/agentii/unibet

 

Tipuri de jocuri si camere oferite

Unibet pune la dispozitia clientilor 5 de camere in care acestia isi pot incerca norocul la jocuri cu 75, 80 si 90 bile. Atractia principala este reprezentata de camerele Mega Jackpot, Studio 60 si Lucky Break, deoarece in aceste camere gasim toate promotiile si jackpoturile atractive. Promotiile sunt oferite in functie de ziua in care ne aflam dupa cum urmeaza:

 

Promotii oferite

Zilnic: Camerele Studio 60 si Lucky Break ofera in fiecare seara doua jocuri cu premii garantate de cate €1,000. Aceste jocuri au loc la orele 20:00 si 22:00. La jocul de la ora 20:00 premiile se acorda atunci cand jucatorii reusesc o linie sau bingo, in timp ce la al doilea joc premiul total este impartit intre 10 jucatori.

Zilnic: Camera Mega Jackpot ofera zilnic premii totale de €10,000 la jocuri de Bingo Linx. Acestea au loc cu incepere de la orele: 13:00, 19:00 si 23:30.

Luni: Beneficiati de cate trei bilete gratuite in camera Studio 60 cu incepere de la orele 18:00 si 20:00 si in camera Lucky Break cu incepere de la orele 19:00 si 21:00. Trebuie doar sa fiti prezent in acele camere la orele respective pentru a primi biletele gratuite.

Luni: In camera Mega Jackpot au loc jocuri din jumatate in jumatate de ora. Potul total la primul joc este de €650, dar acesta creste constant cu €50 la fiecare jumatate de ora. La orele 00:30 (noaptea de luni spre marti) potul total ajunge la €4,000!

Marti: In camera Mega Jackpot puteti achizitiona bilete foarte ieftine la pretul de:  1, 2 sau 5 eurocenti. Aceasta promotie este valabila intre orele 11:00 si 14:00.

Miercuri: Unibet returneaza 25% din banii pierduti la bingo in zilele de miercuri intre orele 20:00 si 21:00. Banii sunt returnati sub forma de bonus si trebuie rulati odata inainte sa poata fi retrasi.

PariuriX prezintă strategii de joc pentru bingo si metoda Granville

Camere Unibet Bingo

Miercuri: Intre orele 21:00 si 23:00 Unibet ofera cate doua bilete gratuite la fiecare bilet achizitionat. Aceasta oferta este valabila doar in camera Daubers Diamond.

Joi: Intre orele 20:00 si 01:00 puteti castiga unul din jackpoturile puse in joc. Sunt oferite jackpoturi de €500 la fiecare ora si jackpoturi de €250 la fiecare jumatate de ora. Acestea sunt oferite in camerele Studio60 (prima jumatate de ora) si Lucky Break (a doua jumatate de ora).

Vineri: Cu incepere de la orele 17:00 camera Studio 60 pune la bataie un fond de premiere foarte consistent de €25,000.

Vineri: La ora 20:00 camera Mega Jackpot ofera un joc de Bingolix cu premii totale de €2,500. Acesta este urmat de jocuri de €1,000 si €1,500 la fiecare jumatate de ora.

Sambata: Intre orele 19:00 si 21:00, camera Studio 60 ofera o sansa suplimentara jucatorilor carora nu le surade norocul. Imediat dupa ce un premiu "Full House" este revendicat, are loc un joc suplimentar Roll on Bingo, unde aveti din nou sansa de a striga "bingo" utilizand aceleasi bilete de la jocul precedent.

Sambata & Duminica: La fiecare bilet cumparat la Lucky Break in weekend primiti inca un bilet gratuit!

Duminica: Indiferent de camera in care va jucati veti primi un numar dublu de puncte Bingo pe tot parcursul zilei de duminica.

La Unibet Bingo zilnic beneficiezi de super promoţii! Descoperă-le acum!

 

Unibet bingo de pe telefon si tableta

Unibet ofera aplicatii mobile pentru pariuri, poker sau jocuri de cazino, insa nu are o aplicatie si pentru bingo. Chiar si asa clientii Unibet isi pot incerca norocul direct din browserul telefonului sau a tabletei. 


Unibet Bingo pe mobil


Unibet Bingo mobile


Unibet Bingo de pe mobil

 

Concluzie

Puteti sa jucati cu incredere la aceasta sala de bingo, deoarece Unibet (deschide un cont acum) este un site de gambling foarte cunoscut in mediul online. Mai mult decat atat, Unibet Bingo este locul ideal unde puteti castiga sume substantiale de bani fara sa investiti foarte mult, datorita promotiilor atractive oferite in fiecare zi.


Te-ar mai putea interesa și:

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi