1. Home »
  2. Articole utile »
  3. TOP loterii KENO pe care să le încerci la cazinourile online din România!

TOP loterii KENO pe care să le încerci la cazinourile online din România!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-06-02 23:21:04

image TOP loterii KENO pe care să le încerci la cazinourile online din România!

Jocurile de noroc sunt un subiect destul de comun în ziua de astăzi, chiar dacă în unele cercuri reprezintă încă o controversă. Pentru mulți români, gambling-ul este o activitate comună, destinată timpului liber și este un hobby care începe să prindă contur pentru tot mai multe persoane.

Află tot ce trebuie să știi despre Cehia Keno!


Trei loterii Keno la care trebuie să joci măcar o dată

Acest lucru este datorat în principal faptului că multe variante de jocuri de cazino au apărut acum mii de ani și au făcut parte din cultura și societatea mai multor țări, indiferent că au fost sau nu legale. Loteria este unul dintre cele mai bune exemple, deoarece se consideră că a fost inventată cu destul de mult timp înaintea Evului Mediu.

În România, jocul de lotto are o vechime destul de impresionantă, Loteria Națională fiind lansată acum mai bine de 100 de ani. Însă, odată cu dezvoltarea continuă a tehnologiei, a internetului și, implicit, a industriei iGaming, astăzi avem libertatea să încercăm numeroase versiuni loto din cam toate colțurile lumii. Versiunile Keno au câteva caracteristici aparte, acest tip de loterie luând formă acum mai bine de 2000 de ani. În timp, au apărut câteva schimbări ale formatului său și a fost adusă o diversitate destul de mare în această zonă. 

Iată care sunt în prezent cele mai populare loterii Keno, dar și care sunt specificațiile lor:

  • Cehia Keno are un format tip 12/60, iar evenimentele sale au loc în fiecare zi, din 5 în 5 minute. Această versiune lotto are la unii unele cazinouri evenimentele transmise live, ceea ce înseamnă că vei afla rezultatele în timpul extragerii. Dacă vrei să știi mai multe despre ea, citește articolul special despre Cehia Keno de pe Casinos.ro, unde ai inclusiv o listă a operatorilor care o au în ofertă!
  • Keno Belgia este o alegere populară printre români, deoarece pune la dispoziția lor premii extrem de atractive. O extragere presupune selectarea aleatorie a 20 de bile dintr-o mulțime de 70, acest eveniment având loc o singură dată pe zi - de luni până sâmbătă la ora 20’00, iar duminica la ora 14’00.
  • Italia Keno 10eLotto este una dintre cele mai generoase loterii europene, în mod special ținând cont că are evenimente non-stop, în fiecare zi, care sunt organizate din 5 în 5 minute. Ea are un format tip 20/90, fiecare rundă fiind disponibilă și live, la unele cazinouri. Dacă alegi un operator care transmite extragerile în timp real, vei avea parte de experiențe deosebite, în care adrenalina va fi mult mai mare, iar tu vei afla “în direct” dacă ești unul dintre norocoșii câștigători.


Alte loterii de tip keno ce merită încercate

Diversitatea industriei iGaming se observă din mai multe puncte de vedere, inclusiv când este vorba de categoria lotto. Cele 3 exemple de mai sus reprezintă cele mai îndrăgite loterii tip Keno pe care românii le aleg în mediul online. În afară de acestea, mai trebuie amintite și altele, precum:

  • Keno Polonia 20/80
  • Cehia Rapid Keno 12/66
  • Keno Letonia 20/62
  • Keno Washington Daily 20/80
  • Keno Germania 20/70

Dacă vrei să ai parte de experiențe cât mai plăcute, alege loteria care consideri că se potrivește mai bine bugetului tău, timpului tău pentru acest hobby, dar și personalității tale. Cel mai important este să te distrezi, să joci responsabil și să îți păstrezi speranța că vei avea câștiguri, însă nu să exagerezi. Norocul poate să apară oricum, oricând, asta nu înseamnă că trebuie să plasezi mize mai mari decât îți permiți!

Află tot ce trebuie să știi despre Cehia Keno!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX