1. Home »
  2. Articole utile »
  3. TOP loterii din Europa pe care să le încerci online!

TOP loterii din Europa pe care să le încerci online!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-06-29 16:24:23

image TOP loterii din Europa pe care să le încerci online!

În ziua de astăzi ai libertatea de a încerca o gamă extrem de diversă de jocuri de noroc, indiferent de preferințele pe care le ai. Acest lucru nu se aplică doar când este vorba de păcănele, ruletă, poker ori de altele de acest fel. Inclusiv dacă ai o pasiune aparte pentru loterii vei reuși să testezi numeroase versiuni, care mai de care mai aparte. 

Acestea sunt catalogate în funcție de țara de origine ori de structura pe care o au. Din punct de vedere al apartenenței, la operatorii din România vei găsi câteva versiuni foarte populare, destul de intrigante. Ele vin atât cu un format aparte, cât și cu premii substanțiale, dar care variază în funcție de loteria la care-ți încerci norocul. 

Află tot ce trebuie să știi despre Euro Millions!

Top 3 variante de loto online

Iată care sunt cele mai populare 3 variante lotto din Europa pe care le poți testa și la cazinourile online de la noi din țară. Află din următoarele rânduri specificațiile lor și ce altceva ar fi bine să mai știi despre ele înainte de a face vreo investiție!

  • EuroMillions 5/50 a luat naștere în februarie 2004 când pe data de 13 a avut loc primul eveniment al acestei loterii transnaționale. El a fost susținut la momentul respectiv de Spania, Franța și Marea Britanie. Ulterior, țările ale căror rezidenți pot să participe a crescut destul de mult, fiind incluse Belgia, Elveția, Irlanda, Austria, dar nu numai. În ziua de astăzi, poți să participi online la această versiune lotto, din și mai multe țări, inclusiv din România. Dacă vrei să știi mai multe, citește articolul despre EuroMillions de pe Casinos.ro și vei înțelege mai bine de ce este atât de special acest joc!
  • Viking 6/48 este o loterie multi-națională care se desfășoară în 10 țări din Europa, dar care este disponibilă din și mai multe, cu ajutorul operatorilor online licențiați. Această versiune are evenimente săptămânal, în ziua de Miercuri, la ora 19’00, conform fusului nostru orar. Ele au loc fizic în Hamar, Norvegia, la ora 20’00 după fusul orar al țării de origine și presupun extragerea a 6 numere din mulțimea 1-48. Un eveniment include și o selecție suplimentară, a unui număr din intervalul 1-5. Norocosul care ghicește toate cele 7 numere intră în posesia Jackpot-ului Viking 6/48 a cărui valoarea este de cel puțin 3 milioane de euro și de cel mult 25 milioane euro.
  • Win for Life 10/20 este o loterie lansată în 2009, care se desfășoară în Italia, dar care este accesibilă din mai multe colțuri ale lumii. În România ea este regăsită doar la câteva cazinouri online și a reușit să devină populară extrem de repede, datorită formatului său. Evenimentele Win for Life au loc zilnic, din oră în oră, în intervalul 08’00-23’00, iar ele sunt transmise și live, la unele agenții virtuale. 

Indiferent de versiunea lotto pe care o alegi, trebuie să conștientizezi că acestea sunt tot jocuri de noroc. Asta înseamnă că rezultatul final nu poate să fie știut din timp util cu certitudine, iar acesta este motivul principal pentru care ar fi ideal să investești moderat. Da, toate loteriile prezentate în acest articol pun la bătaie premii care îți pot schimba viața, însă șansa de a obține rezultatele dorite nu ține de cât de mare este miza ta, ci de cum ți se “aliniază stelele”. 

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX