1. Home »
  2. Articole utile »
  3. TOP 3 loterii non-europene pe care merită să le încerci!

TOP 3 loterii non-europene pe care merită să le încerci!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-06-02 14:13:35

image TOP 3 loterii non-europene pe care merită să le încerci!

Diversitatea este una dintre cele mai apreciate caracteristici ale iGaming-ului online. Fiecare jucător are nevoi și preferințe diferite, așa că un operator este bine să aibă cât mai multe opțiuni, pentru ca membrii săi să poată găsi ceva inedit și incitant mereu. Acest aspect nu este valabil doar la unele categorii de gambling, ci la toate. Pentru a evita monotonia inclusiv la lotto, agențiile de top au început să se axeseze tot mai multe pe diversificarea opțiunilor și în această categorie. 

Află tot ce trebuie să știi despre loteria Canada Atlantic Bucko!

Deja suntem obișnuiți cu loteriile online din zona Europei pe care le putem încerca la majoritatea operatorilor online din România. Pe lista preferatelor se situează unele versiuni care au prins foarte repede în România, precum EuroMillions, Spania l’Express, Multi Polonia ori Grecia Kino, Win for Life sau Cehia Rapid Keno. Însă, portofoliile cazinourilor virtuale conțin și alte variante lotto extrem de interesante.

Pe această listă se află multe opțiuni demne de a fi luate în considerare, printre care se remarcă:

  • Canada Atlantic Bucko este disponibilă la mai multe agenții din România, așa că poți plasa ușor un bilet la ea. Aceasta are un format atipic s-ar putea spune, de 5/41, evenimentele sale având loc o singură dată pe zi, la ora 04’00, conform fusului nostru orar. Pentru a afla mai multe informații și sfaturi, consultă articolul special dedicat pentru loteria Canada Atlantic Bucko de pe Casinos.ro, unde ai inclusiv recomandări de tehnici pe care le-ai putea aplica.
  • Pennsylvania Treasure Hunt este o variantă lotto care aparține de Statele Unite ale Americii, fiind extrem de căutată deoarece are o valoare minim garantată a Jackpot-ului. În cadrul unui eveniment sunt extrase 5 numere din intervalul 1-30, ceea ce aduce șanse de câștig destul de bunicele. Loteria are organizate event-urile în fiecare zi, la ora 20’00, ora României.
  • Mega Millions este una dintre cele mai intrigante loterii din SUA. Prima sa extragere a avut loc în 2002, iar de atunci, versiunea loto a avut parte de câteva schimbări. Se poate spune că este o variantă a EuroMillions, însă la un nivel ceva mai mare. Și MegaMillions include mai multe state din America, inclusiv din Districtul Columbia și Insulele U.S. Virgin. Ea are un format de 5/70, ceea ce face câștigarea Jackpot-ului o adevărată provocare. Însă, ținând cont că cel mai mare premiu acordat în istoria sa a fost de 1.537 bilioane dolari, o face să merite. Evenimentele sale se desfășoară de două ori pe săptămână, în zilele de Miercuri și Sâmbătă, la ora 06’00, ora României.

Opțiunile nu se opresc aici, de aceea este bine să fii curios, să fii dispus să ieși din zona de confort și să dai o șansă cât mai multor loterii. Fiecare în parte are farmecul său, așa că de ce să nu experimentezi? Atât timp cât joci responsabil și te distrezi, vei avea doar de câștigat, chiar dacă norocul nu îți aduce premii de fiecare dată!

Află tot ce trebuie să știi despre loteria Canada Atlantic Bucko!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX