1. Home »
  2. Articole utile »
  3. TOP 3 loterii iubite de români, pe care să pariezi cât mai curând!

TOP 3 loterii iubite de români, pe care să pariezi cât mai curând!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-09-12 11:57:47

image TOP 3 loterii iubite de români, pe care să pariezi cât mai curând!

Industria jocurilor de noroc este foarte complexă, în mod special de când operatorii de profil au început să pună tot mai mult accent pe zona de online. Ea este într-o continuă dezvoltare și constant apar noi titluri interesante care merită să fie luate în considerare. Acest aspect este valabil indiferent de categoria despre care vorbim.

Află totul despre Loteria Ungaria Putto!
 

Top 3 loterii internaționale iubite de români

Chiar dacă în lumina reflectoarelor ar fi mai mult partea de casino cu păcănele, ori cea de pariuri pe sporturi, ele nu sunt singurele. Loteria este una dintre cele mai căutate și apreciate lături ale gambling-ului. Ea a avut parte de numeroase îmbunătățiri, ținând cont că în ziua de astăzi nu mai ai doar 2-3 opțiuni, ci ai zeci de versiuni. 

În funcție de operatorul unde alegi să îți desfășori activitatea, variază loteriile pe care le poți încerca. Însă, există câteva care ocupă cam orice top de preferințe. Printre cele mai căutate versiuni lotto, la care ai posibilitatea să plasezi un tichet cam aproape la orice agenție ai avea cont, se află:

  • Grecia Kino 20/80 este una dintre cele mai îndrăgite loterii ale momentului. Ea are evenimente zilnic, din 5 în 5 minute, care au loc în intervalul orar 08’00-23’55. În cadrul acestei versiuni lotto sunt extrase 20 de bile numerotate de la 1 la 80, plus un al 21-lea, ca Bonus. La unii operatori, poți să urmărești de pe dekstop sau de pe mobil evenimentele în timp real.
  • Polonia Kaskada 12/24 are un format mai aparte, în care sunt extrase 12 numere, din intervalul 1-24. Ea are evenimente de doar 2 ori pe zi, de Luni până Duminică, la ora 15’00 și la ora 23’00, după fusul nostru orar. Această versiune nu a apărut de prea mult timp pe piața națională, însă a prins foarte repede publicul din România, motiv pentru care se află în multe topuri.
  • Ungaria Putto 8/20 a câștigat un public numeros prin formatul pe care îl are, dar și prin premiile pe care le aduce în prim plan. Ea are evenimente zilnic, de Luni până Duminică, din 5 în 5 minute, însă intervalul orar în care sunt organizate diferă. În cadrul acestei versiuni loto sunt extrase 8 numere din 20, plus un număr bonus din intervalul 1-4. Pentru a afla mai multe despre ea, poți să citești acest ghid despre lotto Ungaria Putto, unde ai inclsuiv câteva date despre tehnicile pe care le poți folosi și despre operatorii care o au în portofoliu.

Din câte se poate observa foarte ușor, fiecare loterie vine cu un alt set de specificații. Ele se diferențiază prin periodicitatea evenimentelor, prin format, prin numărul de extrageri, dar și prin valorile premiilor. 

Chiar dacă sunt multe versiuni lotto din care să alegi, important este să fii organizat, să știi prin ce se remarcă cele pe care le iei în considerare pentru a plasa un bilet la ele. Încearcă să aplici tehnici prin care să îți mai crești șansele de câștig, dar și să te îndrepți către cazinouri care au pechete cu beneficii pentru această categorie de joc.

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX