1. Home »
 2. Articole utile »
 3. Providerii de TOP de la cazinourile online - Ce furnizori să încerci mai întâi?

Providerii de TOP de la cazinourile online - Ce furnizori să încerci mai întâi?

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-10-28 10:04:45

image Providerii de TOP de la cazinourile online - Ce furnizori să încerci mai întâi?

Cazinourile online încep să aibă portofolii tot mai complexe și acest lucru nu poate decât să ne bucure. Cine nu își dorește să aibă cât mai multe opțiuni și să experimenteze după cum are starea de spirit? Ei bine, acest avantaj poate să fie destul de copleșitor uneori, de aceea ar fi ideal să faci o triere a jocurilor, în funcție de câteva criterii.

Înainte să faci o investiție, ar fi bine să știi cât mai multe despre acel titlu. Informează-te și vezi care sunt caracteristicile jocului, ce plusuri și minusuri are, ce construcție are la bază, iar în funcție de aceste elemente, poți să stabilești dacă merită sau nu. 

Providerii din ziua de astăzi, atât cei cu vechime, cât și cei ceva mai noi, încearcă să își completeze portofoliile cu titluri tot mai ieșite din comun. Pentru că tehnologia este într-o continuă dezvoltare, există multe inovații care schimbă mai mult sau mai puțin regulile jocului. De aceea, păcănelele au ieșit de ceva timp din clasicele tipare ale modelelor tradiționale, cu fructe și șeptari. 

Pentru a putea să faci o selecție a jocurilor mai interesante, care se potrivesc și cu preferințele tale, este bine să știi prin ce se remarcă și furnizorul care le-a creat. Astfel, dacă găsești un titlu pe placul tău, vei putea să te orientezi mai mult către altele în aceeași direcție.

Descoperă top provideri de păcănele din mediul online!

Recomandări de provideri în funcție de care să-ți alegi jocurile la cazinourile online

Industria jocurilor de cazino este într-o continuă creștere și prinde o viteză tot mai mare în a aduce publicului lansări deosebite. Pentru o lungă perioadă, pe piața națională au fost celebre doar titluri de la provideri renumiți și cu o istorie complexă, așa cum sunt Microgaming, Novomatic, Evolution, Big Time Gaming sau:

Însă, odată cu trecere anilor, s-au făcut cunoscute și alte brand-uri, care au intrat pe piață cu forțe proaspete, cu idei noi și cu o gamă variată de construcții și tematici. Printre cei care au “spart gheața” în acest sens, se numără Endorphina, BF Games, Stake Logic, Fazi, Blue Print, dar și:

 • YGGDRASIL
 • NYX
 • Relax Gaming
 • Skywind
 • CT Interactive

Aceștia au fost îndeaproape urmați de alți provideri care au intrat în zona de iGaming cu concepte ceva mai diferite. Aici este vorba de schimbări atât în zona de grafică, cât și în cea a tematicilor alese, a construcțiilor și funcțiilor disponibile. În top sunt incluse companii ca Synot, Wazdan, Thunderkick, plus:

 • Playson
 • RedRake
 • QuickSpin 
 • RubyPlay
 • RedTiger

Ei bine, opțiunile pe care le au gamblerii cazinourilor online nu se opresc doar la creațiile acestor provideri. Dacă te îndrepți către operatorii virtuali de top, cu siguranță vei întâlni titluri și de la alte companii, care au intrat ceva mai de curând pe piața din România. 

Ei au adus pentru publicul de la noi din țară câteva jocuri care sunt proiectate pentru noile generații, unde sunt multe elemente noi și diferite, iar conceptele ceva mai tradiționale sunt reinterpretate. Pentru a înțelege mai bine, iată câteva exemple:

 • Gaming Corps
 • Gaming Realms
 • NoLimit City
 • Hacksaw
 • Tom Horn

Lista providerilor pe care îi poți găsi în portofoliile cazinourilor online este cu mult mai lungă. Fiecare operator are colecția sa de titluri interesante și ținând cont de rata de dezvoltare a ofertei de titluri, cu siguranță mereu vei putea să încerci ceva nou. 

Citește în acest articol despre furnizorii de păcănele care sunt caracteristicile celor mai cunoscute companii și vezi de ce au ajuns să aibă un succes atât de mare. Ai sugestii de titluri pe care să le încerci, dar și câteva elemente surpriză. Ține minte doar să faci investiții moderate și să îți desfășori activitatea responsabil. În rest, îți mai rămâne doar să te distrezi!

Descoperă top provideri de păcănele din mediul online!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX