1. Home »
  2. Articole utile »
  3. Păcănele avantajoase din mediul online - TOP video slot-uri cu un RTP mare!

Păcănele avantajoase din mediul online - TOP video slot-uri cu un RTP mare!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-10-28 10:03:40

image Păcănele avantajoase din mediul online - TOP video slot-uri cu un RTP mare!

Portofoliile operatorilor online încep să fie tot mai diversificate, lucru care reprezintă un mare plus pentru persoanele care își doresc să experimenteze cât mai mult. Totuși, există și un relativ minus în această ecuație, faptul că uneori este greu să știi ce să mai alegi, să știi care ar fi jocurile ce merită timpul tău. 

Tocmai din acest motiv, este recomandat să consulți topurile care scot în evidență titlurile care se remarcă prin diverse elemente. În acest articol sunt prezentate câteva dintre păcănelele care au un RTP mărit și care prezintă multe alte caracteristici interesante. 

Return to Player este o valoare care ar trebui să fie luată în calcul când faci trierea video slot-urilor pe care ai vrea să le testezi. Aceasta ar fi ideal să fie cât mai mare, pentru a avea șanse cât mai mari de a câștiga. Da, nu există garanții în gambling, însă sunt destule elemente de care să ții cont pentru a avea mai multe șanse de a obține premii, iar RTP-ul este unul dintre ele.

Fără alte introduceri și detalii, iată care sunt 3 păcănele la care merită să îți încerci norocul la cazinourile online licențiate din România!

Află care sunt sloturile cu cel mai ridicat RTP disponibile în România!

Ugga Bugga (Playtech)

Lansat acum mai bine de 15 ani, video slot-ul Ugga Bugga de la providerul PlayTech poate să concureze cu majoritatea titlurilor lansate chiar și anul acesta. Jocul vine cu un RTP impresionant, de 99.07%, o valoare care este foarte rară. 

Odată ce ai început sesiunea, vei fi transportat într-o fabuloasă junglă unde matrix-ul de 3x10 este format din două cadrane, fiind disponibile 10 linii de plată. Simbolurile care apar pe grilă sunt tematice și au un design exotic, fiecare icon fiind atent ales și reprezentat grafic.

Numai după aceste caracteristici și titlul este diferit de multe dintre cele lansate în ultimii ani. Pe lista plusurilor se adaugă și volatilitatea scăzută și faptul că dacă ai noroc, vei da peste simbolul Wild care îți va spori șansele de câștig și mai mult. Pe lângă asta, există diverse funcții care să te amuze, efecte audio-video care să completeze experiența, dar și multe alte elemente surpriză.

Blood Suckers (NetEnt)

Iubitorii de adrenalină pasionați de mister, mitologie, creaturi fantastice ale nopții și emoții din belșug, vor adora păcăneaua Blood Suckers. Ea este o creație a providerului NetEnt, care a apărut în anul 2013, dar care are foarte multe elemente incitante chiar și pentru publicul de astăzi, care este familiarizat cu jocurile mai moderne. 

Chiar dacă din punct de vedere grafic se resimte nevoia unui upgrade, titlul vine cu un RTP de 98%, ceea ce face să nu mai conteze prea mult aspectul mai simplist. Pe lângă acest plus considerabil, jocul vine cu multe alte elemente interesante. 

El are funcții care dau Rotiri Gratuite, dar și runde bonus. De asemenea, nu pot să fie lăsate deoparte coloana sonoră și efectele, care rămân la fel de intense chiar și în a doua versiune a video slot-ului, care a fost lansată în 2017.

Dragons of Fortune (Synot Games)

Făcut cunoscut publicului în anul 2018, jocul Dragons of Fortune de la Synot Games te trimite într-o lume fantastică demult apusă, cea a dragonilor. Spre deosebire de alte păcănele, acest titlu vine cu un RTP variabil, a căror valoare se încadrează între 94.94% – 97.11%. În plus, volatilitatea este cotată ca fiind medie spre mare, ceea ce este destul de ok.

Jocul are un matrix de 5x3 și 243 de linii pe care se poate paria. Miza poate să fie cuprinsă între 0.2 și 100 credite, iar payout-ul maxim este de 110.000x valoarea investiției tale, ceea ce este extrem de atractiv. Jocul vine cu multe elemente speciale, de la jocul de risc tip Gamble, la Rundele Gratuite și multiplicatori. 

În plus, există mai multe pachete din care poți alege cum să se desfășoare funcția cu FreeSpins. Asta dă o mare libertate de care să se bucure gamblerii, indiferent de cum preferă să joace.


Încearcă să fii cât mai responsabil cu investițiile pe care le faci. În cadrul jocurilor de noroc nu există garanții, ci pot să fie influențate doar șansele de reușită, ceea ce lasă destul de mult loc pentru imprevizibil. 
 
Ține cont de RTP-ul titlurilor pe care ai vrea să le testezi și orientează-te către cele care chiar merită atenția ta. Pentru mai multe recomandări, citește acest articol, unde ai listate și prezentate și alte păcănele interesante cu un Return to Player mare.

Află care sunt sloturile cu cel mai ridicat RTP disponibile în România!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX