1. Home »
  2. Articole utile »
  3. Lotto EuroMillions din România - Ce trebuie să știi despre cea mai cunoscută loterie din Europa!

Lotto EuroMillions din România - Ce trebuie să știi despre cea mai cunoscută loterie din Europa!

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-10-04 15:44:20

image Lotto EuroMillions din România - Ce trebuie să știi despre cea mai cunoscută loterie din Europa!

Cazinourile online din România pun la dispoziția membrilor destul de multe opțiuni când este vorba de orice categorie de gambling și betting. Acest aspect este valabil la operatorii de top, ce pun accentul pe nevoia jucătorilor de a avea o gamă cât mai bogată de variante, pentru ca niciodată să nu se plictisească. 

Chiar dacă poate majoritatea oamenilor consideră că atenția agențiilor este îndreptată cel mai adesea către pariuri sportive și păcănele, există multe alte rubrici de interes. Un exemplu foarte bun este cel al loteriilor, care este atât de îndrăgit la noi în țară.

În urma opiniei generale, s-ar părea că pe primele poziții din top se află loteria EuroMillions. Ea este destul de specială și cunoscută chiar și peste granițele Europei. Aceasta este încadrată în categoria versiunilor loto transnaționale. 

Află totul despre Euro Millions și mărește-ți șansele de câștig!

De ce este atât de cunoscută loteria EuroMillions?

Fiecare loterie disponibilă online sau offline are caracteristicile sale. Pe cât este de strict regulamentul jocului în sine, pe atât de diverse sunt specificațiile versiunilor lotto. În cazul EuroMillions, este vorba de câteva avantaje foarte atractive, așa cum este Jackpot-ul rezervat celor mai norocoși participanți.

Evenimentele acestei variante au loc în fiecare săptămână, în zilele de Marți și de Vineri, la ora 22’00 după fusul nostru orar. În cadrul fiecăruia sunt extrase aleatoriu 5 bile dintr-o urnă cu bile numerotate de la 1 la 50. Pe lângă această categorie, mai este organizat un moment special, în care sunt alese la întâmplare 2 numere din intervalul 1-12, care sunt numite “LuckyStars”.

Șansele de câștig pot să varieze destul de mult ținând cont de cum alegi să îți construiești tichetul. În plus, unele agenții au disponibile două tipuri de bilete, unele simple și unele ce pot fi folosite în sistem.

Cel mai apreciat aspect al loteriei EuroMillions este că pe lângă categoriile numeroase de premii pe care le acordă, are o valoarea minim garantată a Jackpot-ului. Spre deosebire de alte versiuni, la aceasta dacă ai ghicit toate numerele extrase în timpul unui eveniment, vei fi recompensat regește. 

Fie că ești singurul norocos, fie că vei împărți câștigul, suma acordată pornește de la 17 milioane de euro. Dacă nu există câștigător, valoarea se păstrează și se adaugă fondului pentru următoarea zi de extrageri.

Un dezavantaj care se speră că va dispărea este că evenimentele loteriei EuroMillions nu sunt transmise live. Cel puțin pentru încă o perioadă, s-ar părea că va fi nevoie ca rezultatele să fie așteptate mai mult până când sunt transmise și afișate online. 

Chiar și așa, această versiune lotto este extrem de atractivă, mai ales dacă ținem cont de categoriile sale de premiere. Pentru a afla mai mult despre acest subiect, citește tot ce trebuie să știi despre EuroMillions, articol unde sunt subliniate cele mai importante aspecte. Ulterior, poți să îi dai o șansă știind dacă este pe placul tău.

Indiferent unde sau cum îți vei desfășura activitatea, joacă responsabil și nu uita că loteria este un joc de cazino în care norocul are ultimul cuvânt de spus. Tocmai de aceea, investește moderat și profită de fiecare ocazie pe care o ai pentru a-ți mai diminua din riscuri.

Află totul despre Euro Millions și mărește-ți șansele de câștig!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX